dijous, 12 de març del 2009

Sentit d'espècie

L'ésser humà és un gran hipòcrita. Ens encanta presumir de que HEM inventat la penicilina, HEM arribat a la lluna i SOM l'espècie més evolucionada del planeta, encara que individualment no haguem guanyat mai un 'quesito' verd jugant al Trivial, ni sapiguem arreglar un endoll i sovint ens comportem com organismes unicel.lulars. D'això últim us en deixo un exemple impagable:



Què fàcil és jeure i aprofitar-se dels avenços que la humanitat ha aconseguit gràcies al talent i l'enginy d'uns pocs de nosaltres. Els animals això no ho tenen. Cent braus sortiran a la plaça i cent vegades l'instint els hi dirà que embesteixin aquella cosa vermella que es mou. Tot el que aprendrà un animal a la vida ho farà per ell mateix. L'humà, en canvi, per regla general és un pusil.lànime que viurà abrigat i calentet, sobrealimentat, sedentari, informat i convençut de que és la puta polla sense haver-se guanyat realment res del que té. Però no tot son flors i violes, humans de la merda. A partir d'ara, quan tingueu temptacions de sentir-vos ufanosos de la vostra condició recordeu que l'espècie humana també inclou:

- Mims
- Concursants de Llama y Gana
- Redactors d'El Diario de Patricia
- Gent que fuma Ducados rubio i a sobre l'ha comprat a Andorra
- Lectors de Carlos Ruiz Zafón
- Espectadors d'Ànima

- Fans de Melendi
- Guionistes d'HKM
- Socis del Real Madrid
- Militants de Ciudadanos
- Usuaris de Mac
- I el que és pitjor, gent que prefereix el Mistol al Fairy

Entoma, homo sàpiens!

5 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Boníssima conclusió! Que savi que sou vos.

Jo he de reconèixer que tant em fa el "fairy" que el "mistol, però en tota la meva vida, només he comprat, i usat aquests dos. Us ho juro! (Com és que hi enteneu tant de rentavaixelles?)


(I paro, que això són dos comentaris. )

Sagristana ha dit...

Això és com després del dinar de St.Esteve el meu pare diu: "ens han quedat bons els canelons oi?"

Els canelons de puta mare, però què cony hi has fet tu perquè així sigui? Anar a buscar la tieta amb cotxe?

Per cert, jo sempre utilitzo el fairy imitació del caprabo. 3x2 i a gust eh!

Unknown ha dit...

Aquest video es un document impagable!! Després que van fer? van tirar cap a les muntanyes i van crear una societat basada en el canibalisme? el senyor de la mala llet va assassinar al càmara i al presentador?

Valero Sanmartí ha dit...

Hòstia, ja té raó ja amb això del Ducados Rubio, que és un tabac que fot autèntic fàstic.
Jo, des de que vaig passar-me al molt snob i menyspreable món del tabac de sobre, estic a punt d'engegar una campanya contra el ridícul tabac Pueblo. Fet per amerindis no colonitzats. Els meus collons. Amb les rascades que et fot a la gola allò és merda de yama com a mínim.

Markutis ha dit...

@Valero: Jo també vaig tenir la meva època de tabac de liar, però vaig arribar a la conclusió de que allò només em podia portar a dos finals: deixar el tabac de liar o deixar de fumar en general per la mandra. Crec que vaig escollir malament.

@Agnès: Precisament perquè no tinc rentavaixelles venero el Fairy.

@Sagristana: Ha captat perfectament l'esperit amb això dels canalons. El seu fairy caprabil (ara eroskil) és capaç de estalviar-li el 70% de la feina només deixant els estris a remullar? Oi que no!? De vegades car és barat.

@Kashna: Aquests dos neandertals son esportistes mítics. L'un ha escalat les 14 muntanyes de més de 8.000 metres que hi ha a la Terra i l'altre és una llegenda del rem al País Vasc, on això de les traineres és gairebé religió.