dimecres, 28 d’octubre del 2009

(Er)Rata

Avui vull parlar d'un personatge que arriba dues hores tard a l'entrenament i s'excusa dient que es va oblidar de canviar l'hora del rellotge, quan en aquest cas hauria d'arribar no dues sino una hora... abans. Un home, per tant, que no dóna més de si. Un home, a més, que per ser titllat com a tal precisa d'una gran dosis de generositat per part de qui el defineix. Efectivament, estic parlant de Gutimaricón.


"Ese soy yo!"

En Guti ha tingut una relació sentimental reconeguda amb el travesti no-operat més famós d'Espanya. A en Guti, una revista va creure haver-lo caçat fent-se un petó a la boca amb un home misteriós. En Guti va creure convenient treure pit davant l'errada i fer pública l'identitat del personatge misteriós, obviant que així tots sabriem que es dóna el bec amb la seva germana andrògina.



En Guti és l'obsessió d'un ex-boxejador al que fins i tot ha denunciat per assatjament. En Guti, és pastat a la seva ex-dona i no fa res per evitar-ho.

I avui he llegit aquesta errata al MARCA: "A Guti no hay que discutirle lo que cobra por ano sino su esfuerzo". No creieu que el nano intenta dir-nos alguna cosa?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Gutimaricón.

Anònim ha dit...

4-0!!!! Els que aventuraven finals de cicle no n'han començat ni un! I l'entrada que va fotre al final del partit...

Pare Bukkàkez ha dit...

Això els passa -als castellans- per no parlar en català. Per inventar-se lletres per sons que ja es poden escriure a través de dues.

Com? Que nosaltres tenim la Ç?
Però la ce trencada no és un lletra, no? És una icona, com xD, LOL, o \o , que vol dir "Cara trencada".

No?

joanmaicc ha dit...

Amb la que es dona el pico no és amb la neboda del Miguel Bosé? Aquella que té pinta de camioner viciós.

Què t'anava a dir ha dit...

Algú ha pujat ja al youtube la patètica escena de Guti enviant a Pellegrini a tomar pel cul just després de l'Alcorconada? Aquest engendro no té vergonya.

Valero Sanmartí ha dit...

Confesso que he entrat avui al seu blog esperant trobar un dels posts sobre els seus encontres sexuals i, en veure la foto d'en Guti, m'ha envait una sensació difícil d'explicar. Només puc dir que no era precisament agradable.

Modgi ha dit...

El guti és tan maricó que si l'obsequiessin amb un 2x1 del riviera s'ho faria 2 cops amb el porter.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquest Guti és un viciós de collons! Ara li van els boxejadors sordomuts!

Anònim ha dit...

Aquesta notícia el defineix perfectament: http://esports.e-noticies.cat/guti-a-pellegrini-ves-a-prendre-pel-cul-34232.html

Josep ha dit...

Fa més de 10 anys que la Bibiana Fernández està operada.

Només era matisar això.

Markutis ha dit...

I lo del Guti amb la Bibí Andersen (que encara no Bibiana Fernández) va ser a l'època del Heynckes, cap al 98. Per matisar-ho del tot.