dilluns, 21 de desembre de 2009

Cànon

Ahir es va morir una de les dones més boniques que he vist a la meva vida. Un d'aquells exemples que no em vénen mai al cap quan la gent em parla de la Sara Carbonero com si fos la panacea i jo vull explicar la diferència entre una efígie amb pinta d'ensumar merda i la meva idea de sensualitat femenina.

Hi ha la creença absurda que la bellesa ha de ser una cosa distantment freda i tot allò obviament sexual és vulgar. I una merda. La natura no enganya mai. Si veieu una noia pel carrer i us pica l'entrecuix és que està bona. És més, estic en disposició d'afirmar que tots aquells homes que s'hagin deixat convèncer per separar el seu instint primari del cànon de bellesa són mariques.

De rossa, de morena o de castanya tenia aquell punt just d'equilibri entre la candidesa i un horitzó d'infinita predisposició al sexe violent i sòrdid. Era impossible observar-la amb aquella boca gran i molsuda i aquella mirada lleganyosa com d'acabar-se de llevar i no pensar en fer-li un munt de coses horribles. Tenia per defecte aquella inexplicable expressió que a moltes només se us posa després d'un orgasme intens com a preludi d'una recompensa oral de les especials. No es corresponia amb el perfil de supermodel ni d'estrella porno siliconada. No era perfecte. No aixecava dos pams del terra, tenia bosses als ulls i un nas que recordava lleugerament al de la cerdita pegy però me l'hagués follat fins i tot després de morta.

Ep! I els que no coincidiu amb mi esteu d'enhorabona. Si la palma una de les vostres sempre podreu encarregar-ne una altra sense ànima a realdoll.com

20 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Jo he de confessar que les bosses als ulls, sinó són com les de la Belén Esteban ni les de la Manuela de Madre, "me ponen".

I secundo la reflexió.

Sergi ha dit...

Totalment d'acord, és una autèntica llàstima. Estava per donar-li d'aquí al 2015.

Senyor Merdevalista ha dit...

El seu concepte de la malaurada Murphy és molt difícil de millorar.
Una veritable pena.
No era una dona perfecta. Ni falta que feia. I ni falta que en fan.

Molon labe ha dit...

Aisss, com és que les dones perfectes deixen de ser dones... aquesta com algú ha dit era senzillament una dona, i amb això ja n'hi ha prou (i ja es d'agrair)....

Unknown ha dit...

Amén, sr. Markutis.

Però discrepo en una cosa, sí era perfecta, com a mínim la perfecció que molts busquem amb una dona.

Perquè la perfecció que ens volen vendre en els passis de models, en els anuncis, no és res més que una caricatura de la veritable bellesa.

I sí, jo com vos també melafo.

cargol ha dit...

Ara li tiraré el mite per terra...en lúltima foto és pastada a la Ballbé...oohhhh!

Aleix ha dit...

La veritat és que les meves parts mai han sentit res especial per la xicota, pero estic el 100% d'acord amb la seva definició de què és una tia bona.
Tot i així, em temo que ha creat un monstre; ja compto els segons que falten per que algun empri la seva teoria per justificar la seva passió per Carmen Alcayde.

x ha dit...

Sara Carbonero la periodista de deportes más sexy según FHM USA


http://es.globedia.com/sara-carbonero-periodista-deportes-sexy-fhm-usa

Pare Bukkàkez ha dit...

Digui-ho ja! TÉ MORBO.
El morbo és el què importa i no si està prima, si té pits enormes o si entra dins dels cànons establerts per la moda.
El morbo és definitiu, és la seva ex-cara d'empassar-s'ho.

Dr. Trumbo ha dit...

Cargol, és que a la Ballbé també ens la quilariem tots... Aixó si, quan acabi d'anar al teatre o a l'acte cultural de torn de merda, que passi per casa, pel catre, pel terra de la cuina... Però que no m'arrossegui a veure merdes...

Josep ha dit...

Era maca i m'agradava, però no era de les que em provoquessin pensaments salvatges.

Què t'anava a dir ha dit...

Parlo com a dona, és a dir, no em feu cas que el meu criteri en un post com el teu avui no compta: jo no hagués dit mai que la Murphy era guapa, ni que estava bona, ni res.
Però tan de bo el dia que la palmi algú escrigui sobre mi el que has escrit aquí tu avui.

Modgi ha dit...

A mi em posava de manera semblant a l'Irene Montalà. Una pregunta: se l'ha pelat pensant en ella desprès de morta? Això estaria molt a prop de la negrofília, que es diu.

Unknown ha dit...

Jo com a dona si que trobo que està bona i té molt de morbo. Però com jo no em poso catxonda mirant a altres dones jo em regeixo per si m'agradaria ser com ella o no. I home, no m'haguès desagradat estar en la seva pell abans de que morís... ara que està morta prefereixo ser jo mateixa.

Markutis ha dit...

Estic sorprès per la unanimitat masculina aquí expressada. Ja veig que l'odisfera té bon gust.

@Valero: Quina tallada de rotllo.

@Sergi: Si els Mayes no diuen el contrari.

@Merdevalista: Les belleses estirades ténen una utilitat molt clara, donar-se el gustasso de fotre'ls-hi un moc quan et dónen peu a tema. Però això m'ha passat una vegada o cap.

@Molon labe: O dit en altres paraules, els plats de disseny són curiosos però vé més de gust una calçotada.

@Pere Llufa: Ha vist la fila que fa el seu viudo? Cabró amb sort!

@Cargol: Efectivament, si la Ballbé fos muda també me la follava.

@Aleix: Abans d'arribar a aquests extrems algú m'ha d'explicar el perquè dels casos Watling i Verbeke.

@Gat.telèpata: He mirat el link i excepte la francesa que té un passi cap de les del Top 3 mereix un fogot.

@Pare: Completament d'acord. Vostè sempre farà honor al seu cognom i per això l'estimo.

Markutis ha dit...

@Josep: Pensi que estava casada i això per a vostè sempre és un plus.

@Què t'anava a dir: Això ho dius perquè en el teu estat ets un volcà d'hormones, però d'aquí a unes setmanes ja em diràs si les porcades que amaguen els meus eufemismes segueixen venint-te tan de gust.

@Modgi: Una altre que tal baila. La Montalà i la Núria Prims han protagonitzat moltes de les meves autoestimulacions adolescents (mai necròfiles, sento decebre'l).

@Kashna: Això de que no s'excita veient altres dones m'ho repeteix a La Farga de l'Hospitalet fa un parell d'anys si té el que ha de tenir.

Unknown ha dit...

Jo a la Farga? segur que s'equivoca de persona i en el cas de que es posés catxonda no era per les senyoretes exhibides sinó per les hormones que circulaven per allà.

sr. Manel ha dit...

S'ha d'actualitzar aquella típica frase d'enterrament:

Del "sempre se'n van els millors" a "sempre se'n van les que estan més bones".

Per cert, com es diu a l'acte de tenir pensaments impurs amb una morta?

CusCus ha dit...

La primera foto és incontestable. Tota una pèrdua.

Un apunt al link del gat. La francesa està embolicada amb un actor francès, moro per ser exacte, a qui falta una mà i que a més, tartamudeja. Té gustos exòtics.

Anònim ha dit...

Acabo de saber que aquesta actriu ha mort, a través del teu blog, i m'he quedat de pedra.

Per altra banda penso que paraules com "morta" o "follar" no haurien d'estar a la mateixa frase...