diumenge, 28 de març del 2010

Agorer!

Avui estic pessimista. No sé si és l'astènia primaveral o que m'he passat amb el rimmel, però ho veig molt negre. Queden 10 jornades i repassant el calendari no veig al Madrid deixant-se punts contra l'Atlético, ni el Racing, ni el València, ni el Saragossa, ni l'Osasuna, ni el Mallorca, ni l'Athletic, ni el Màlaga. Només em dóna bones vibracions la jornada 32, que visiten a l'Almeria, i és per motius tan esotèrics que no val la pena comentar-los.

En canvi al Barça me l'imagino perfectament punxant a Vila-real i a can Perico, dos equips especialistes en tocar el que no sona a la culerada i que no sé per quins setze ous sempre ens arriben a les últimes jornades. O sigui que sí, que tot es decidirà al Bernabéu d'aquí a dues setmanes, però l'empat no ens serveix. Ara mateix el desenllaç de la lliga em sembla més previsible que un tweet del Correcaminos.

Perquè te'n rius de les eliminacions del Mandril durant la temporada si encara ens passaran la mà per la cara a l'últim instant. I ja pots haver fet una temporada collonuda amb rècord de punts inclòs, que se't queda la cara de Borbó. És clar que això s'arregla aixecant l'orelluda a la capital del reino... Com? Un moment, em comuniquen que ningú ha guanyat la Copa d'Europa dues vegades seguides des de fa 20 anys.

11 comentaris:

Josep ha dit...

Aquesta és la típica entra que, o te l'acabes menjant amb patates, o t'eleva al Cel dels Pitonissos.

Esperem que sigui la primera. Sap vostè que ho dic amb carinyu

Anònim ha dit...

sense voler ser torracollons: vol dir que això de "per quins setze ous" no és "per quins set sous"?

Markutis ha dit...

@Josep: Ja ho he dit a can Twitter. Aquest és un post supositori: tan de bo me l'hagi de fotre pel cul a les 11 de la nit.

@Vladimir Nabocoix: És un debat interessant, aquest. Jo he tingut el mateix dubte, i no he trobat una resposta definitiva, però he arribat a la conclusió que probablement sona fonèticament com "set sous" per deformació típica de la parla xava.

Anònim ha dit...

Veig el Madrid deixant-se punts contra el València i el Mallorca. S'estan jugant coses importants i aniran a matar. Seguint aquesta teoria, empatar al Bernabéu ja ens valdria. Ara bé, per molt que els merengues guanyin la lliga, si els fotem la Champions a casa seva, serà per emmarcar.

Anònim ha dit...

Potser cap equip ha guanyat la copa d'Europa dues vegades seguides, però m'agradaria recordar-li que cap equip no havia guanyat mai 6 títols en una sola temporada...

x ha dit...

Markutis ¿treballes encara a lo del control dels vehicles ?

es nomes per curiositat ...estic de baixa i tinc molt temps lliure hehe...

Anònim ha dit...

Ara sí que m'ha ferit. El Mandril punxarà contra l'Osasuna. Si no tenim en P. Burrull, és clar.

Què t'anava a dir ha dit...

Acabo de quedar cor-secada en veure la pelambrera que lluïa Guardiola fa cosa d'un any i mig (el temps que té la foto que il·lustra el post, ho sé pq jo també la vaig utilitzar).

Pel que fa a la lliga, jo sento el mateix que vostè. Pel que fa a la champions: i què que faci 20 anys que no es guanya una champions 2 vegades seguides... quantes vegades un equip ha guanyat tot el que ha guanyat el Barça amb un entrenador novato?

També sóc del parer que ens acabarem penedint d'haver donat porta a l'Etoo.

Markutis ha dit...

@iaia: A veure si és veritat! Però em recorda vostè a aquelles mares que són capaces de creure que el nano arriba vomitant a les 6 de la matinada perquè li ha fet mal el sopar. El seu amor incondicional l'està encegant.

@Què t'anava a dir: Ja n'hi ha prou de la cançoneta de l'Eto'o. Se'l va empaquetar cap a Milà perquè estava claríssim que no renovaria. I no entenc tant trobar-lo a faltar quan l'Ibrahimovic porta 15 gols a la lliga amb el Barça i el negre només 10 en dues jornades més. Nooo, però és que a Itàlia costa més marcar gols, pobret. Doncs el Diego Milito juga al mateix equip i en porta 18. Els jugadors passen, i és millor que se'n vagin en alt que no acabar desitjant que fotin el camp amb el seu sou milionari com un Kluivert o un Ronaldinho.

Què t'anava a dir ha dit...

Potser amb els números a la mà té més raó que un sant, però jo què vol que li digui: cada cop que veig Eto'o amb unes bambes damunt de la gespa se'm posa l'ojete que no m'hi cap una llentia de canto. Tinc mal karma. No ho puc evitar.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ja estem amb el pesimisme culé... Amb mi no compteu. Jo estic convençut de que el Barça guanyarà a l'Arsenal i al Madrid i deixarà als merengues enfonsats per la resta del campionat