dimecres, 10 de març del 2010

Corazón de Lyon (La Fotonovela)

Ai, la puta! On collons m'he ficat! I el Manchester golejant al Milan...

Com m'apreta la corbata, ché.



Jorge, que parezca un accidente...

13 comentaris:

Anacrònic ha dit...

Com he disfrutat aquesta nit, en el fons tots sabiem que haviem de confiar amb el Madrid :D

L'illa dels monstres ha dit...

El Pellegrini té ganes de marxar del Madrid des de l'agost, passa que l'estan putejant. Imagina't, el foten fora, cobra tot el pastón que li queda de contracte, al cap d'una setmana s'oblida de tota la pressió mediàtica i futbolística i a viure la vida. Però hostia, no hi ha manera, pobre.

Remitjó ha dit...

Alegria, és festa major!

sànset i utnoa ha dit...

Que bé que ens ho hem passat, collons!

Gràcies Mandril!

*Sànset*

Txisky ha dit...

Jo només he vist els últims vint minuts, just veure el gol del Lyon i l'agonia merengue!

Què t'anava a dir ha dit...

No fem llenya de l'arbre caigut, que us recordo que a la lliga van primers, van d'un pal goleador molt angoixant i que encara ens queda un derbi al Bernabéu.

Viam si ens haurem de fotre aquest post amb tots els comentaris per un puesto.

Josep ha dit...

Esperem que el proper president del Barça, sigui qui sigui, no demani que la final de la Champions s'hi jugui al Camp Nou.

Doctor J ha dit...

Jo flipo que els hagin eliminat aquella colla d'arreplegats que no sabien fotre dues passades seguides...i el que van arribar a fallar!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Els únics que porten anys empassant-se las sevas paraules son els madridistas amb la seva prepotència i la seva manera de presionar al col.lectiu arbitral.

Ahir els directius del Madrid estaven presionant a un representant de la UEFA per que els hi donés més entrades per a la final de las que els hi correspondrien en cas de ser finalistes. Això abans de jugar la tornada d'octaus, els quarts i las semis. Potser las volien per la reventa.

Anònim ha dit...

Sembla que molta gent va disfrutar més ahir veient com perdia el Mandril, que no pas el dia que el Barça va guanyar la Champions.

Modgi ha dit...

quina bomba! com no es facin petar al pellogrisi el vestidor merengue explota en una setmana. El director de comunciació de kakà ja l'està liant...vaig a mirar el marca.

Dr. Muerte ha dit...

Endevinalla:
- Què fa un seguidor del Mandril quan acaben de guanyar la Champions?
- Apagar la Play Station.

Markutis ha dit...

@Què t'anava a dir: Poca conya, que això ja ho vaig pensar jo ahir. Amb el calendari de fireta que els hi queda i amb un partit per setmana pot sortir cara la broma a la lliga. Algú pensa que poden perdre contra Valladolid, Sporting, Getafe, Atlético o Racing abans de que vagi el Barça al Cuernabéu? Jo no. I a nosaltres ens espera el Valencia i una visita a Mallorca, sense tenir en compte que això cada cop em recorda més al penúltim any del Rijkaard que ens arriben dos vegades i ens foten dos gols.

@iaia: Doncs sí. A mi com a culé de vegades em passa que gaudeixo igual d'una derrota del Mandril que d'una victòria del Barça.

@Modgi: I és per això que vé tant de gust llegir la premsa merengona després d'una desfeta com la d'ahir.