dimarts, 25 de novembre del 2008

La crisi

Pànic a les borses, entitats financeres en bancarrota, peta la bombolla inmobiliària, acomiadaments massius en el sector de l'automòbil, augmenta la morositat, manca de liquidesa als bancs, disminució de la confiança...



A veure como us ho diría... No me la pot portar més fluixa. Em cago en la raça del que es deixi convèncer de que això ens afecta. Quan ets un mileurista de merda que es deixa tres quartes parts del sou en pagar el lloguer o la hipoteca, més la llum, el gas, l'aigua, el telèfon, l'assegurança del cotxe o la moto, l'impost de circulació, la zona blava o verda o directament el pàrquing, la tarifa plana d'internet i que a més a més tens la particularitat que necessites menjar per viure, JA FOT ANYS QUE ESTÀS EN CRISI.
L
Si has perdut diners a la borsa és que te'n sobraven per invertir, els has arriscat i l'has cagat, o sigui FOTE'T.
Si has aixecat el teu negoci financer en base a concedir hipoteques escombraries confiant en embargar la casa de la gent quan ja no els pots exprimir més, FOTE'T PER FILL DE PUTA.
Si tens dues cases deshabitades i te les has de menjar perquè no vas vendre a temps, FOTE'T PER AVARICIÓS.
Si ets un constructor que s'ha acostumat a vendre pisos amb un 80% de benefici sobre el cost i ara no col.loques una merda, FOTE'T PER ESPECULADOR.
Si treballaves per algun d'aquests malparits de sol a sol, arriscant la vida per un sou miserable i ara t'has quedat sense feina, HAVER ESTUDIAT.
Si t'han cardat al carrer els de la fàbrica no culpis a la crisi, que aquests cabrons subvencionats fa anys que buscaven una excusa per deslocalitzar l'empresa i portar-la a un lloc on es treballi més per menys diners. T'HAN FOTUT.
Si la gent deixa de pagar les quotes, els crèdits, les comissions i fins i tot les propines perque d'on no n'hi ha no en pot rajar, FOTEU-VOS PER SANGONERES.
Si els bancs es neguen a deixar diners a altres bancs i molts menys a la gent perquè tenen por de no recuperar-los quan tenen a milers de persones engrapades pels collons durant els propers 50 anys, QUE NO INTENTIN FOTRE PENA. I que els Estats corrin a injectar-los liquidesa amb els nostres impostos FOT CAGAR.
L
I ara, per variar, quan aquesta colla de ricassos veu a venir que hauràn de vendre els iots i deixar d'encedre les llars de foc amb bitllets de 500 euros ens passen la pilota a nosaltres i llencen la proclama de que hem de consumir més o això se'n va a la merda, que hi ha falta de confiança als mercats. ANEU A LA MERDA, HOME!