dijous, 27 de novembre del 2008

Post-mach-isme


Que sí, que afortunadament tots hem canviat molt. Elles voten, treballen, s'han alliberat sexualment, obtenen millors qualificacions a la universitat i son ministresses i presidentes. Ara bé, si no existís l'humor sexista s'hauría d'inventar.

I us deixo amb una frase antològica: Les dones son com els semàfors; a partir de les 12 ningú les respecta.

11 comentaris:

Chet Casey ha dit...

M'apunte eixa última frase. Bonísima!
Ara només cal esperar a que entri alguna feminista per aci..

sr. Manel ha dit...

Se ha abierto la veda! A mi un filosof em va dir: "Les dones són com les calculadores científiques: no sabem com funcionen del tot, però sí sabem fer amb elles les funcions bàsiques". Es pot comentar en anonim perque no et denunciin??

Pare Bukkàkez ha dit...

Miri si s'han espavilat, que inclús ara corren associacions de feminazis tancant, censurant i retirant tot el que poden, les filles de puta.

L'humor sexista, així com la guerra de sexes, és just i necessari.

Gran sentència final, la seva!

Markutis ha dit...

No us amoïneu. Dubto molt que cap associació feminista es preocupi de venir a censurar res a aquest bloc. Estan massa ocupades retirant espots com aquest:

http://es.youtube.com/watch?v=4wbhgOXvhJo

Unknown ha dit...

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! A la presó tots!!! sóc una histèrica feminista reprimida i us demunciaré al ministeri d'igualtat!!!









quina llàstima... haguès estat divertit, e? XD Només diré que hi ha dones amb molt poc sentit de l'humor i em fan sentir vergonya aliena.

sr. Manel ha dit...

Senyoreta Kashna... l'humor masclista es la única arna que tenim per a mostra-nos forts davant el gènere femení. ENcara que no entengueu què és el fora de joc, sou generalment més llestes (no necessàriament més intel·ligents).

Markutis ha dit...

Estimada Kashna, si la presó de la que parles implica masmorres, poleas (algú sap com collons es diu això en català?) i una fusta de muntar a cavall estic disposat a negociar la meva rendició.

El meu somni sempre ha sigut que em condemnin a muerte por kiki, com al senyor Philip J. Fry

Unknown ha dit...

Al meu parer, la intel·ligència té poc a veure amb el gènere.

tot i així, us repto a que comententeu perquè no hi ha tantes ni tan bones humoristes dones com homes. ala! ja teniu tema!


I em sembla que per fi des de que que em van explicar per dotzena vegada vegada el fora de joc, amb dibujitos, flash, reproduccions a escala i power point, he aconseguit quedarme amb la idea general. A la pròxima (la pròxima víctima que s'fereixi a aclarar-m'ho) em sembla que seré capaç de reconeixer un.

Unknown ha dit...

aquesta proposició és indecent senyor markutis i vosté ho sap. Li agradaria el mateix la "muerte por kiki" si la responsable fos un subjecte d'aquest tipus? http://www.sournsweet.com/wp-content/uploads/anne_ramsey_4.JPG.jpg

Markutis ha dit...

La depravació no té límits, Kashna. Si a més té en compte que aquesta senyora que em cita s'assembla molt a la mare dels mafiosos dels Goonies, pot ser que es trobi més d'una parafília desconeguda en mí.


M'accepta Maleni Alvarez com a humorista?

Unknown ha dit...

chapeau. Aquesta dona és una avançada al seu temps... pobre incompresa.


(i si... es la mare dels goonies... )