dimecres, 30 de setembre del 2009

Mal viatge

La meva relació amb les drogues és fastigosament estàndard. He provat el haixix, la maria, una mica de cocaïna, sang menstrual de verge balinesa... Més o menys el que tothom. En aquest sentit no em faré el viscut perquè, entre d'altres motius, no sóc una persona a la que li agradi perdre el control. A més, sempre he sigut conscient de la meva tendència natural a l'addicció, reforçada empíricament per l'evolució del meu consum de tabac. Però si d'alguna cosa me n'he volgut mantenir allunyat obstinadament és dels al.lucinògens. El món de la droga sintètica, el bolet i el cactus mexicà em produeix un respecte reverencial. El motiu és ben senzill. Si la qualitat de l'experiència depèn del caràcter i la predisposició de l'individu no em fan falta massa assajos per imaginar el que en podria treure un misàntrop negativista i odisfèric com jo.



Ara bé, arrel de l'últim cap de setmana he suposat que si hi ha alguna cosa que se li assembli ha de ser la falta de son. Pels que no hagueu experimentat mai les conseqüències de dues nits sense dormir us en descric els efectes:

- Alteració de la percepció sensorial
- Relativització del continu espai/temps
- Dèficit d'atenció
- Manca de sensibilitat
- Disminució dràstica de la gana i la líbido
- Creació de realitats paral.leles
- Somnolència

Ei, i a diferència de les seves homòlogues aquesta és una droga de la que se'n coneixen els efectes a llarg termini i, definitivament, més barata.

11 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Home, jo afegiria als efectes secundaris la irritabiltat i la fotofobia

sr. Manel ha dit...

Però no va dormir per efecte de les drogues no sintètiques, del alcohol, d'una nit de sexe brut, d'una sessió de videos d'Alicia la titiritera? O ha donat el seu cos a la ciència?

Josep ha dit...

Benvingut al club!!

Jo m'emborratxe i no tinc ressaca l'endemà. Però estic tot el dia treballant i a la nit no em deixen dormir... i l'endemà sóc un zombi!

Queda clar que no he nascut per a treballar.

Valero Sanmartí ha dit...

No ho digui massa alt, això, que sinó ja veurà vostè aviat a les discoteques els camells venen a 50 euros el gram d'insomni.

Per cert, molt d'acord amb el tema dels al·lucinògens. Jo també penso que el problema sóc jo, i no ells. Com en una excusa barata per trencar amb la teva parella.

mcarbo2001 ha dit...

es pot saber per on ha fet el pendó aquest cap de setmana?
no em digui que d'urbanita a la Mercè...no n'hi ha per perdre el son..

Anònim ha dit...

No em digui això ara que és època de bolets, home!

Pare Bukkàkez ha dit...

Vostè encocat es deu transformar en Hulk a la mínima.

Les al·lucinacions dels al·lucinògens crec que són invencions dels pobres d'esperit que prefereixen mentir a dir que els han estafat amb el monguis.

Jo ja m'he endut un parell de desenganys amb el bolets. Em prometen elefants roses volant, gent groga a l'estil simpson, cos de nen i cap de vell, estruços per coloms i llençar-me a la piscina on hi ha una finestra. I res. Sols em vaig trencar el cul més del normal. I per això, em quedo amb la maria.

I l'insomni és el pitjor mal que a mi em podria tocar. Sóc un professional del dormir. Passo.

x ha dit...

jo les vegades que e pres alucinogens ( contades) o sigui :


tripis ( paper secant amb lsd)
micropunts ( micropunts)


ho e pasat molt malament, m imagino perque soc un amargat de la vida i surt tota la merda jaja...pero ves a saber....

sànset i utnoa ha dit...

I possiblement, el no dormir és la primera droga de la història. Els antropòlegs i els paleos creuen que els xamans de les societats prehistòriques feien servir aquest sistema per dur a terme elsseus rituals.

Salut!

*Sànset*

Markutis ha dit...

@C.E.T.I.N.A: Fotofobia segur. Però la irritabilitat s'hauria d'indicar com als prospectes de la farmàcia: "en algunos casos se ha descrito...". A mi em causa més aviat tantsemenfotisme.

@Sr. Manel: Per la llei de Murphy. Hi ha caps de setmana que no tens res a fotre i d'altres que et surt de tot a la vegada.

@Josep: Doncs se'l veu molt despert, la veritat. I omnipresent.

@Valero: Ni falta que ens fa. Alguns cops llegir-lo a vostè ja és tot un èxtasis.

@mare_de_deu: No cal que ho juri. Si ja de per sí el concepte Festa Major i la barsalona cosmopolita no casen gens, aquest any s'han cobert de glòria amb el programa d'activitats.

@iaiapunkarra: Com! No me la imagino gastant-se un euro en fongs al.lucinògens per acabar cuinant-los amb all i julivert tenint la seva inseparable cervesa.

@Pare Bukkàkez: No cregui. L'últim cop que em vaig drogar hi havia una sardinada popular a la vora i de la olor vaig acabar vomitant com la nena de l'exorcista. Com una nena, al cap i a la fi.

@Gat.Telepata: Benvingut a l'odisfera, senyor Telèpata. Veig que la seva visita no és circumstancial i que té pensat quedar-se entre nosaltres. Aquests submóns són ideals per sublimar les neurosis i estalviar-se conflictes en persona. Si em permet un consell, provi d'escriure un bloc que li canviarà la vida.

@Sànset: Sobreestima la meva capacitat intel.lectual, però en tot cas molt interessant això que apunta. Estariem parlant de què Pocholo és un xaman primitivista?

x ha dit...

Benvolguts Amics OdisfèriKs , seguint els sabis consells d en Markutis e obert un bloc.

Markutis- la teva elegant ploma i el comentari "-Aquests submóns són ideals per sublimar les neurosis...."

és que m ´han pogut jaja...