dimecres, 28 d’abril del 2010

Juguesca del Barça-Inter

És un clàssic. A mida que s'acosta el final de la temporada futbolística apareixen com bolets promeses del tipus "si el Barça guanya la Champions al Bernabéu baixo fent la carretilla per l'Arrabassada de nit amb els pèls del cul encesos". Per alguna estranya raó sentim la necessitat de comprometre'ns. Com si es tractés de fer equilibris amb el karma per tal de que la consecució dels nostres desitjos col.lectius fos a la vegada el detonant d'una humiliació personal.

Avui toca remuntada. Tothom en va ple. N'estem convençuts. Ui si... Total, només hem de remuntar dos gols de diferència contra un equip italià farcit de jugadors argentins i tíos com el Mourinho, el Motta i l'Eto'o, que van sortir del Barça per la porta del darrera i amb una patada a l'entrecuix. A més, el Figo serà a la banqueta visitant. I per si això fos poc ens hem dedicat tota la setmana a escalfar-los amb campanyes mediàtiques sospitosament similars a les d'un altre equip cuyo nombre no quiero acordarme i declaracions d'aquelles que només fa el Piqué just abans de perdre o empatar contra l'Espanyol.


Però i lo bo que estic, què?

Ja em puc imaginar el guió del partit. La grada cridant com mai, xiulant cada cop que té la pilota l'Inter i ovacionant cada vegada que la recupera el Barça, reclamant pèrdua de temps del porter des del minut 1. Jugadors blaugranes hipermotivats. Setge a l'area del rival. Defensa avançada fins al mig del camp. Minut 10. Contra de l'Inter. Al Gabi Milito se li va la castanya i es llença a terra amb els dos peus per davant. Arriba tard. És l'últim defensor. Vermella. Fi de l'eliminatòria.

Per això, compensant la meva manca de fe em veig obligat a fer una juguesca. Si el Barça passa aquesta eliminatòria i es planta a la final del Bernabéu em comprometo a postejar en aquest bloc una fotografia dels meus genitals. No en gloriosa erecció, que això és el camí fàcil, com bé saben el 80% dels meus lectors de les seves visites al Chatroulette. En repòs, que produeix una imatge infinitament més miserable.

17 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

GUERRA DE POLLES TOVES!

Senyor Merdevalista ha dit...

L'ha clavada vostè, que la campanya mediàtica ha estat lamentable i quan això s'infla d'aquesta manera, malament. I en Piqué... bé, és per tirar-lo als lleons!
Però això a banda, confio que, pel cap baix, el Barça donarà la cara. Si se la trenquen, bé, és el que hi ha. I si no se la trenquen i passa, ALGUNS LI RECORDAREM LA PROMESA QUE VA FER. Ep, però sense mariconades.

Apa, me'n vaig a l'estadi. VISCA EL BARÇA, COLLONS.

Anònim ha dit...

dio'mío, lo k'ase er jumbo!!

Anònim ha dit...

Hi ha gent que es juga el follar o no follar aquesta nit, contra la seva voluntat.

Collons amb en Gerard...

Què t'anava a dir ha dit...

Així m'agrada!
Almenys tindrem algun alicient quan el barça s'estrelli estrepitosament.
Prepari el comptador de visites d'aquí a un parell d'hores.

Llesca ha dit...

Amb dos collons! (almenys això esperem)

Pare Bukkàkez ha dit...

Merda! Em quedo sense veure-li la Markutita! És igual, me l'imaginaré com jo sols sé fer... mmm... ohhh... fap fap fap... glups!

Markutis ha dit...

No és que em fes molta il.lusió ensenyar-vos la carn d'olla, que també, però ara mateix estic molt emprenyat.

Emprenyat de que un equip que juga amb un home més durant 60 minuts i necessita remuntar 2 gols només hagi xutat 2 cops entre els tres pals. Compte, que no parlo de xuts amb perill, paro de xuts en general.

Emprenyat d'haver-ho vist rodejat de barcelonistes que es passen tot el partit buscant excuses per no haver de reconèixer una cosa tan simple com que el seu equip s'ha vist impotent davant una bona organització defensiva perquè ningú encara al seu parell i fotre centrades sense parar és no tenir arguments. Ni àrbitre ni polles!

Emprenyat amb mi mateix de que tot i haver-me mentalitzat abans de començar la temporada de que repetir l'anterior era impossible i que ningú ha guanyat dues Champions consecutives al final m'he deixat portar per l'il.lusió i no jugar la final del Bernabéu em fot.

Emprenyat, en definitiva, perquè el meu equip no ha merescut passar l'eliminatòria per demèrits propis i en aquest sentit és el primer cop que em falla el Barça d'en Guardiola.

Sergi ha dit...

Jo no estic emprenyat. Em sembla que l'equip ha fet el que ha pogut (o el que ens han deixat), l'àrbitre ha estat més que correcte, i si no hem passat ha estat perquè Mourinho li ha guanyat la partida a Guardiola.

Ergo, Guardiola dimissió.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Sort que l'arbitre no va voler veure penalty a l'esgarrapada que li van fer a Ibra a la primera part per que si no avui estariem disfrutant de la seva auto-humil.liació pública.

L'any passat la UEFA ens va ajudar al camp del Chelsea i aquest any ha ajudat a l'Inter. Alló que Platini et dona, Platini t'ho treu.

Josep ha dit...

Doncs haurem d'esperar-nos a la temporada vinent.

Anònim ha dit...

Els antibarcelonistes que m'envolten ballen per un peu aquest matí. I els culés de la feina pululen desensizats. Pobrets. I jo, entre dos aigües, sento repicar una estranya carambola neuronal dins el meu cap. Gairebé me n'alegro del que ha passat. Gairebé.

Què t'anava a dir ha dit...

Estic d'acord amb cetina. Estem menjant-nos l'ajudeta amb el chelsea de l'any passat. No ens queixem, no passem automàticament a ser els pitjors. El manchester és un gran equip i també va caure eliminat.
Ara no ens encantem amb la lliga...

Anònim ha dit...

Emprenyada perquè els petards d'ahir dels espanyols em fan recordar que encara vivim en una terra a anys lluny de ser lliure.

Ruben ha dit...

De la que t'has escapat XDDD
Com a mínim, has tingut una alegria!!!

Anònim ha dit...

Gràcies, Markutis. Després d'haver-me passat el matí sentint excuses, m'agrada llegir el seu comentari i veure com encara resten culés seriosos, i que no tot són borregos que no en tenen ni idea de futbol.

Pere Perellon ha dit...

Quina llàstima perquè no els vorem. Ara toca la lliga, esperem que vagi bé.