diumenge, 19 d’abril del 2009

Modernors

No n'hi ha prou amb utilitzar les paraules indy, poppy, cool i trendy, portar ulleres de pasta i ser soci del Tr3sC. La competència és dura i guanyar-se l'apel.latiu de modern implica coneixements més profunds i dedicació. A continuació, una llista imprescindible de nul.la utilitat amb coses a fer a Barcelona quan ets un autèntic mudarnillu:

- Viu al Rawal (no confondre amb El Raval ni molt menys dir barri xino, que fa provincià)

- Talla't els cabells a qualsevol franquícia de La Pelu

- Digues que només llegeixes revistes gratuïtes com 'AB' i 'H', però compra el TimeOut Barcelona d'amagatotis

- Compra la teva roba a qualsevol botiga d'El Born

- Ves a prendre còctels al Betty Ford's, un local minúscul on a part d'eixugar suor aliena amb el cos podràs parlar qualsevol idioma menys el català. Si els segurates no et deixen entrar amb l'excusa que és plè o que són a punt de tancar és que no portes RayBan vintage, tofa i serrell (és important saber-ho perquè n'hi ha que ja ho han intentat tres vegades sense èxit)

- Visita a diari http://www.good2b.es/ i no t'oblidis d'idolatrar la seva creadora

- No et perdis ni una sola edició del FEA i t'ha d'encantar Ultraplayback




- Si has de convidar algú a dinar porta'l al Bar Kasparo, on degustareu tapas elaborades per australians a preu d'or en una plaça tranquila a només 2 minuts de La Rambla i la Pl. Catalunya

- Llença la teva càmera digital i corre cap a la LomoShop a comprar una compacte analògica soviètica que fa fotos descolorides i desenfocades en format diapositiva. Inmortalitza't fent totes les coses anteriors i penja-ho al teu Facebook (si no en tens feste'l, insensat!)

Ara sí, ara ja ets modern de la hòstia. De tú depèn esbrinar el que hauràs de fer la setmana vinent per mantenir-te.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Kasparo ve de caspa? perquè al web encara tenen la carta en pessetes... deu ser que fa modern també. Quins carallots!

Unknown ha dit...

va... tu també voldries tenir una càmara lomo... ¬¬

Aquest post demostra que m'haig d'esforçar molt més en ser una barcelonina moderniqui de debó. No es suficient fer-se del bicing, pagar 70 euros en multes consecutives, portar barrets i mitges de colors. A la garrula perifèrica que hi ha al meu interior li queda tant per aprendre...

Pare Bukkàkez ha dit...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!
HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA, Markutis!

Jo així no puc deixar cap comentari en condicions. Em sangra a úlcera, m'han esclatat dues morenes (a.k.a. almorranes, no confondre amb almogavers), me n'han sortit dues més espontàniament, llagues a la boca, crisi d'ansietat i un "bulto" al coll.

Ariadna Díaz Telma: m'apunto el teu nom i recordo la teva cara, escòria pretensiosa. Et xafaré la cara a cops de Crocs rosa.

sr. Manel ha dit...

O sigui, ara empraré una paraula moltguia per avisar que el meu comentari no ve al fil. Faé un cmentari off-topic (Oh yeah)...

He vist unes promos de Casal Rock, de la Nostra. Estopa??? AC/DC??? Iaios amb ulleres de sol i violant el Highway to hell? El chaval de la peca?? arafrasejant en Pare Bukkakez...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!
HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA! HOSTIAPUTA

Valero Sanmartí ha dit...

He de confessar que vaig anar un any al FEA i no vaig tornar. No hi havia distància irònica, la gent s'ho passava bé de veritat. Estava ple de subnormals amb ulleres de iaio i tios petant-se el cacas al lavabo. És, de llarg, un dels pitjors llocs en els que he estat en ma vida.

Punt 2. No es deixi vostè la revista Vice City. Jo vaig recollir-ne un exemplar que gaurdo per fer un post.

Sagristana ha dit...

Jo també em confesso... algun cop he anat al Bar Kasparo, però sense saber que es deia així.. Al veure el mapa he vist que he pecat.

I si això no fos prou, fa un parell d'anys vaig estar a Londres i em vaig comprar el TimeOut London. Però que consti que aquí no havia sortit encara (crec). Encara el guardo "Notting Hill Special Carnival!". Quina ràbia que em faig per Déu!

Joder... n'hi ha prou amb què resi un parell de pare nostres? O ja puc començar a autoflagel·lar-me?

Que no em vull assemblar en res amb tota aquesta colla d'"ascarossuss"!

Josep ha dit...

Aquest post és una meravellosa teràpia pels hipotensos.

I un perill pels que tenen úlcera i/o hipertensió.

Modgi ha dit...

A la casella Bar Kasparo jo també marco la 'equits' però si haguès sabut que es tractava d'un centre neuràlgic del moderniquisme haguès apagat el cigarros dins la tassa de cafè, que fot molt.