dimarts, 2 de desembre del 2008

Battle Royale

Ni Barça-Madrid ni hòsties! El partit que no us podeu perdre per res del món és l'Olympique de Marsella-Atlético de Madrid que es jugará el proper dimarts 9 de desembre.

Si no heu estat amagats a l'illa de Lost els últims dos mesos sabreu que el partit vé calentet de l'anada, que va acabar amb el Calderón clausurat i un aficionat del Marsella a la presó. Santos Mirasierra, que així es diu l'angelet, s'enfronta a 8 anys de presó per desordre públic i atemptat a l'autoritat amb agravant de lesions i serà jutjat demà. La resposta dels Ultras de l'Olympique no s'ha fet esperar i ahir es van fer públiques les amenaces rebudes al correu electrònic del club colchonero. Us en deixo dues a tall d'exemple. Textual:

"¿no quiere liberar a Santos? le esperamos con impaciencia para el partido de vuelta OM-ATHLETICO, vamos a ponerle en sangre a mujer como a niño sin piedad entonces o a usted él liberado o va a sufrir una carnicería verdadera. Y dichas en Aguirre y Enrico Cezero (SIC), los hijos dela puta, que los esperamos con impaciencia, y que no se hagan arriba. ¡nosotros nos reencontraremos el 9 de diciembre en Marsella! ¡! Buen partido"

"les marsellais attendent l'atletico impatiemment. on va tous vous niquer bande de fils de puta. Santos en prison pour 8 ans = 8 supporters de l'atletico de tués. venez nombreux bandes de hijos de puta". (Els marsellesos esperen l'Atlético amb impaciència. Us follarem a tots, colla de fills de puta. Santos a la presó per 8 anys = 8 seguidors de l'Atlético morts. Veniu molts, colla de fills de puta).




Qualsevol que hagi passejat una miqueta per Marsella sap de quina mena de gent estem parlant i fins a quin punt son serioses les amenaces. Però com els del Frente Atlético són d'aquesta manerota que no es perden un partit i tampoc toleren que els hi diguin covards (i mira que ja estan classificats per vuitens de final de la Xampions), em consta que hi aniràn tot i que la directiva de l'Atlético s'ha negat a vendre'ls-hi entrades.

Creieu-me, serà històric. 4.000 francesos embogits a la caça d'un centenar de feixistes espanyols pels carrers de la ciutat més xunga que he tingut la mala sort de trepitjar. El somni d'un català.

Si a alguna llumenera se li acut enregistrar el que està a punt de passar, aconseguirà un material que riute'n tu del Resident Evil.

2 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

JOJOJOJO
Se va a liar parda!

En part em sap una miquetota de greu per la lleu simpatia que els professo als de l'Atleti... però llavors em paro a pensar amb Felipe de Borbón i Torrente, i ja me la torna a suar.

Aquests francesots els hi convertiran les samarretes vermelles i blanques en unes completament vermelles per art de màgia.
Estarem atents.

Markutis ha dit...

Com ja hana pogut comprovar, al final s'han rajat tots. Els aficionats de l'Atlético que no hi han anat, la policía francesa que ha bunkeritzat l'equip colchonero, la UEFA que els ha deixat viatjar el mateix día del partit per passar el mínim temps possible a Marsella i, sobretot, la justícia espanyola, que li ha concedit la llibertat sota fiança a l'ultra francès. Quina llàstima!