dimarts, 9 de desembre del 2008

Odi cerval

Es pot odiar una sèrie abans que comenci a emetre's? Sí, es pot. És el que ha aconseguit Cuatro amb mí després de setmanes promocionant el que ja anuncío des d'aquí serà el subproducte televisiu de l'any.



I no és només perquè sigui una mena de Rebelde Way a la sociata que té pinta de deixar Al salir de clase al nivell de Supersalidos (gran pel.lícula, i no és conya!) pels nivells de vergonya aliena que assegura...



És aquesta noia. Aquesta noia fa molta ràbia. Des del primer instant en que la vaig veure a la promo una bola d'odi cerval es va a poderar del meu estómac. Ara aja sé perquè.



Sí, amics. Aquesta veu en off inoblidable que ja ens va fer sagnar els timpans el Nadal anterior correspon a Sara da Pin Up, la mateixa que Cuatro ha tingut les galtes d'encolomar-nos almenys mitja hora cada puto día de dilluns a divendres. Aparteu les criatures.

14 comentaris:

Unknown ha dit...

veus, veus??? jo ja t'ho deia... vaig patir el mateix mal de panxa en els dos casos... això no em podia enganyar.


Però, bé... jo que sempre miro el costat positiu... al menys ara ja no parla d'aquella forma tant odiosa, nop?

Anònim ha dit...

ohhgg!
això fa mal al timpà senyor markutis!
ara, gran el guionista que alhora de descriure tots els personatges fot Marcus (o algo axis) "el chico guapo".
A sus piés.
Segons la meva modesta opinió, aquesta merda és la Juani corregida i augmentada. I només ens falta això...

Markutis ha dit...

mare_de_deu, no ho pagui amb el pobre guionista que ja té prou pena mirant-se cada día al mirall sabent la merda que està perpetrant. A més, tinc entès que la productora és la mateixa de "Cuestión de sexo". No tenen la culpa de que Cuatro vagi desesperat per pillar un nínxol de mercat que no siguin els nens del Pablo Motos i el Pressing Catch.

Si el que he penjat li fa mal a les oídes, ja em pot donar les gràcies de que no li he ensenayt encara això (alerta que és dur):

http://www.youtube.com/watch?v=55JoYHAonjk

Markutis ha dit...

@Kashna, com es nota que des de la feina no pot mirar els videos. Si pogués estic convençut que no diría que la Sara Dapena ja no parla tan rabiosament.

Josep ha dit...

Sort que jo plegue de la feina a les 15.00 i no puc vore eixes coses.

I sort que tenim La Sexta, TV3 i el Iutup.

mrpage ha dit...

Una serie on hi apareix el Molt Odiable Joel Minguet ja està devaluada abans de començar.

Pare Bukkàkez ha dit...

Sense comptar que la Sara aquesta deu estar vora els 30 anys, i la deuen fer passar per una de 16 o 17. Això, al seu ego li haurà vingut de perles.

Entre la puta emo aquella del FactorX a una sèrie, els infames Pignoise a l'altra, el Fran Perea a l'altra i aquesta aquí...

Està fatal la cosa.

sr. Manel ha dit...

S'ha de ser arrossegada per passar de ser la "rapera transgressora" a fer aquesta merda. Si,si la critico pero a mi em posa bastant berraco. Lapideu-me m'ho mereixo!!!

















Pero segur que no soc l'unic, lladres.

Sagristana ha dit...

Miri, jo opino el mateix que el sr. Josep. Sexta, tv3, youtube i va que xuta.
Li ben juro que cuatro no ho miro mai. I no per res eh... però m'ho van sintonitzar al canal 35 i clar, ja no hi arribo mai.

En un altre ordre de coses li volia dir que anava a enviar-li la foto de les "cervatillas calientes", però he vist que no tenia el mail. Perdonim per no posar-la perquè es pogués ampliar però és que no domino encara. Ara, li prometo que n'apendre i que a la pròxima no tornarà a passar.

Markutis ha dit...

Anem per parts, com diría Jack l'esbudellador (mode coletilla off):

@Josep: per motius de feina em passo unes 7 hores diàries (de 15 a 22) al costat d'una tele, així que m'he convertit en un expert catador de merda. No sé si TV3 em salva gaire, la veritat. Què em recomana? El culebrot nostrat, el magazine bonrollista, la pel.li descatalogada o el concurs filològic?

@Albert: No tinc prou informació sobre el subjecte en qüestió, a part del seu nivell actoral, molt en la mitjana estatal per cert.

@Pare Bukkàkez: I prepari's, perque sembla ser que Hugo y Meri, la parella sentimental de la passada edició de Fama, a bailar! protagonitzaran la nova serie juvenil d'Antena3 i que el cantant de Melocos (banda infame on les hi hagi) també serà partenaire de la Sara Dapena a HKM. En el pecat portem la penitència.

@Manel: Una cosa no treu l'altre. Que és follable salta a la vista. Com es pensa que ha arribat on és, pel seu talent?

@Sagristana: Insisteixo en la idea del calendari, que ja comença a ser època. Pel tamany de la foto no es preocupi, son anys baixant-me ALTA CULOS pel mòbil. Tinc la vista entrenada. Ara, si el que vol és el meu correu electrònic, el trobarà al meu perfil.

Anònim ha dit...

Sr.Markutis, aquest matí m'he volgut fer la valenta anant al sant youtube amb el seu link.
He aguantat fins el segon 30, on ja havia entès -gracies al meu fi oïda músical- "Sara da pena".

D'on ha sortit aquesta mossa?
-ara ve quan em linxen...-

(he estat un any fora i m'he trobat tot aquest pastel a l'arribada, entengui'm)

Markutis ha dit...

De vegades tinc la temptació de pensar que és una enviadad de Déu per ensenyar als infidels el que és l'infern a la terra, però m'he adonat que la pregunta bona no és d'on surt sino a on li han entrat.

Unknown ha dit...

Mare_de_deu... ara segur que dessitjaria haver-s'shi quedat allà on era...



markutis... té raó np vaig poder veure els videos a la feina. M'els vaig imaginar. Però ara que puc fer-ho, tampoc els veuré. Ja hi ha prou desgràcies al món com per afegir-ne una més.

... ha dit...

Gràcies al cel que no sóc per aquelles terres... tot i que la tele americana fot el mateix fàstig... i criden i s'esbronquen més... però encara fa gràcia.. demà ja potser no.
Enhorabona pel bloc, me'l poso al reader!