divendres, 12 de desembre del 2008

Trilogía de l'esnobisme: Inquietant

Ho confesso, de tant en tant em quedo enganxat al Canal 33 fins a les tantes de la matinada empassant programes de literatura, música, dansa, arquitectura i tota la caterva de culturetades que fan a aquelles hores que suposadament no ho veurà ningú, en comptes de ser un home i dedicar-me al 5-contra-1 amb el porno de les locals. No tinc excusa. Admeto que ho faig per alimentar al gafapasta soci de l'FNAC que hi ha dins meu.

Però, de vegades, et trobes amb coses com aquesta. Adverteixo que la broma dura 4 minuts, però després d'una recerca exaustiva per emules, pandos i bittorrents només he sigut capaç de trobar aquest fragment d'1 minut de duració al yutup. M'ho prendré com una prova irrefutable de la gravetat de la meva patología.



La paraula que esteu buscant és 'inquietant'.

5 comentaris:

Super Coco ha dit...

Jo tio, no he podido ver el video por que un monton de tias se han puesto en medio, y cada vez que intentava esquivarlas ellas giraban.

Mu malamente.

Pare Bukkàkez ha dit...

Inquietant és poc.

Quin sentit te tot això?
I com mira quatre minuts d'això?
Espero que com a mínim anés endrogat...

Josep ha dit...

L'he vist sense so.

Sense so, sembla un grup de ties intentant mesurar el diàmetre glandial a partir del volum de les orelles de l'home.

No sé... amb so canvia gaire?

sr. Manel ha dit...

Jo l'he vist sense so i sense imatge... i no entenc res. Jo nomes m'he fixat en si estaven bones o no. I és que no. Es lo que té ser un inculte! I lo feliç que sóc nedant en el riu de la ignorancia!!

Unknown ha dit...

vostè és molt ruaru...