diumenge, 16 de novembre del 2008

MIJATO-BITCH

Després de la vergonyosa derrota del Reïal Madrit contra el Valladolid, a la Cadena SER (sí, reconec que escolto aquesta emissora només per morbo quan perden els merengues) han donat una estadística curiosa: Raúl ja és el jugador que acumula més derrotes y Casillas el porter més golejat en tota la llarga història madridista, tot i que cap dels dos té encara el récord de partits jugats en lliga.

Davant d'aquesta revelació trascendental, la reacció de Manolo Lama (aquest 'periodista' inmortal que ha fet del gall un art i del qual molts madridistes insisteixen contra tot pronòstic en afirmar que és de l'Atlético de Madrid) ha sigut furibunda. Més o menys, ha vingut a dir que les lligues no serveixen per a res i que l'únic que compta són les Copes d'Europa guanyades. S'ha excitat tant que li ha dit al pobre redactor que ha gosat informar sobre aquesta estadística que els hi doni la carta de llibertat als dos jugadors i que torni les 3 Copes d'Europa i les 2 Intercontinentals guanyades a la UEFA.

Sorprès per les paraules de Manolo Lama, he reflexionat. L'única persona amb poder executiu per a acomiadar a Raúl y Casillas és el director esportiu del club, el senyor Mijatovic. I en quant al tema de tornar els trofeus el montenegrí sería l'únic amb autoritat moral per fer-ho, almenys amb la Copa d'Europa del 98 (encara que només sigui pel gol de la victòria en fora de joc que va marcar a la final contra la Juve). I he començat a lligar caps.

És Pedja Mijatovic un empleat de la Cadena SER? Té alguna relació amb que quan la SER va demanar la destitució de Fascio Capello se'l fes fora tot i guanyar la lliga? I amb que el substitut escollit fos Bernardo Schuster, precisament el candidat promocionat per la SER? I amb que ara que la SER està descontenta amb el tarannà de l'alemany i és palès que Mijatovic està barallat amb ell se'l vulgui destituïr? I que un dels candidats a substituïr-lo que sonen sigui Víctor Fernández, actual comentarista de la SER?

No sé perquè, les meves disquisicions m'han acabat portant a una fantasía en la que Tomás Roncero, Alfredo Relamo i Tomás Guasch apareixen en una masmorra xops d'oli, portant únicament collars de gos i rodejats de dildos blancs amb l'escut del Madrit tamany XXL.
Necessito un psicòleg.