divendres, 19 de desembre del 2008

Misantropia i Los ricos también lloran

Avui enceto una nova fórmula de postejar que consisteix en apil.lar temes sobre els que vull escriure a mida que se'm vagin acudint. Ho faig per dos motius: 1) Perquè si guardo temes al calaix de la memòria és probable i recurrent que la mandra els deixi allà per sempre 2) Perquè em dóna la gana.



Parafrasejant al pecident Nyunyes, no fa massa SE'M VA DIR que sóc un misantrop perquè acostumo a detestar la gent en un alt percentatge. Vulguis o no, per molta personalitat que hom hagi acumulat amb el pas dels anys, una acusació com aquesta m'ha fet reflexionar. I deixant a banda les consideracions existencialistes, que l'infern són els altres i bla, bla bla... he arribat a una conclusió, crec, assenyada: tots vosaltres, il.lustrats i utòpics de merda, em feu fàstic i si no us agrada la meva manera de ser em podeu xupar la polla.


(Faci's notar al lector que l'extracte "em podeu xupar la polla" només va dirigit a persones del sexe femení d'entre 16 i 35 anys amb un mínim atractiu físic, la qual cosa demostra que la insociabilitat de l'autor és selectiva i, per tant, no dóna lloc a misantropia.)



Aquesta parella són la prova vivent de que el caler corromp

Contemplo esmaperdut i corprès la caiguda en desgràcia de Telecinco en els últims mesos. Des que Jaume 'tío gilito' Roures els va prendre la F1, sembla ser que Paolo Vasile ha embogit i ha entrat en un procés imparable d'autodestrucció.

El que abans eren demandes guanyades contra Yutup, Cuatro i La Sexta ara són indemnitzacions milionaries a pagar al matrimoni Ansar i Terelu Campos. Si abans Telecinco era la televisió més rendible d'Europa, en base a aconseguir una animalada d'audiència amb la mínima inversió econòmica (els que hagin passejat les seves retines per Escenas de Matrimonio o Yo soy Bea saben de què parlo) ara es malgasten 400.000 euros per aconseguir audiències misèrrimes. Els pispen dos puntals de la cadena com El calvo de Telecinco i el model-futbolista que busca parella, perden el lideratge en audiència a mans de TVE després de més de 2 anys de tiranía i els comptes comencen a no sortir.

Ara bé, la novetat d'avui és d'una genialitat sense límits: Xavier Sardà abandona el projecte de programa que tenía amb Telecinco per la guerra oberta entre la cadena de televisió i la productora Gestmusic. Una noticia que ho té tot. Intercanvi d'acusacions entre Mainat/Cruz i Vasile, un Xavier Sardà al bell mig del foc creuat i, de resultes, els dos primers dimitits, el segon amb l'alè putrefacte de Berlusconi acaronant-li el clatell i el tercer a l'atur. No sé per quin d'aquests quatre GRANS FILLSDEPUTA me n'alegro més.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Merda! en tinc 36., ...es que ni així eh...

Pare Bukkàkez ha dit...

Oh! Se'm fa el calze pepsi-cola només de pensar en que Telecinco se'n vagi a la merda.

Pel que fa a la seva misantropia, jo no em preocuparia. Crec que molts dels que estem per aquests móns bloggejant tenim un odi plenament racional contra gran part de la societat que ens envolta. Si més no, tant Sagristana com un servidor, crearem el nostre blog per odiar sens límits tot i tothom a qui ens vingui de gust des d'un anonimat que evita ofendre els estúpids i farsants dels nostres éssers estimats que ens envolten.

Així doncs, només em queda dir-li que es deixi endur pels inexcrutables camins misantrops de nostru Senyor i cagui's en tothom.

Markutis ha dit...

No sigui així, Inés. Menteixi sobre l'edat com totes les dones, que no costa res i segur que arribem a un acord! Ara, també estic segur que se li acudeixen 10 causes millors per mentir que aquesta.

Pare, la seva absolució em reconforta i miri que sóc agnòstic. A veure si a la meva edat hauré descobert les bondats del perdó cristià.

Josep ha dit...

Qualsevol dia serem nosaltres els que liderem l'audiència.

L'audiència nacional, és clar. Enmanillats i tal.

Valero Sanmartí ha dit...

Iep! M'apunto el concepte "misantropia selectiva" i aprofito per intrduir-ne d'altres com "misantropia il·lustrada" o "misantropia arbitrària".