dijous, 26 de febrer del 2009

La paga cara

A mi de petit em van donar alguns bons consells: "no demanis calamars a la romana en un local on la carta tingui fotos dels plats", "canvia't de calçotets abans d'anar a l'hospital" o que "la cara paga", entre d'altres. Per suposat, no sempre he fet cas als meus pares, però aquesta última frase m'ha fet un bon servei a la vida i, per exemple, ha evitat que acompanyi mai a un disminuït psíquic al lavabo d'una piscina pública per la promesa d'un regal. Això és més del que poden dir algunes persones que conec.

Saber interpretar les cares alienes és un do que serveix per quelcom més que jugar al poker. És més, estic en disposició d'afirmar que sense això augmenten exponencialment les possibilitats d'acabar apareixent a Gente o El Diario. Es paga car.

A continuació, una classe magistral de morfologia facial i comunicació no verbal.

Fa per viure

No fa per viure


No vol els diners per comprar un entrepà

No són verges

No estudia suficient


No és una posse

6 comentaris:

mcarbo2001 ha dit...

Gran Markutis, gran.
Digui'm rara però jo sempre miro com guarda la gent les fotos... nom.jpg
carapà/salut/gamarús.. no tenen preu ;)
Tot i que jo casi que confiaria més amb la Winehouse que amb la Montero. Si té gent de San Sebastián a prop li poden assegurar que les conductes són similars, però una és més excèntrica que l'altra... i a la Montero li tinc ràbia al nivell de NenaDaconte.

Vagi amb Déu.

Modgi ha dit...

Totalment d'acord. La M.I.A aquesta serà mig de la noblesa però està com un llum de ganxo i sempre ha fotut el que li ha donat la gana.

La Montero és marqueting viral del pse.

Markutis ha dit...

@mare_de_deu: Doncs entre esnifada i esnifada es devia fotre un pintxo de morcilla, perquè en aquesta època estava de bon any. I no s'amoïni, jo també accostumo a mirar com titula la gent les fotos que penja. És un món apassionant.

@Modgi: Que està grillada i és perillosa sí. Ara, de la noblesa? Si ser filla d'un activista polític considerat terrorista per la ONU et converteix en noble, que algú avisi al Putin, que li interessa la informació.

Anònim ha dit...

Una vegada li vaig dir a un amic -que tenia cara de sant i de fet ho era- que no es preocupés si el segurata ens anava seguint en tota la compra, que era habitual si anava amb mi. I que si em paraven pel carrer a demanar-me dronjas, que tampoc s'hi amoinés.

I jo que no ho entenc, si tinc cara de santa, i això sempre em passa el dia que vaig "de gala".

Markutis ha dit...

Un gran descobriment el seu space, iaia. O hauria de dir Núria...?

En quant a la seva indumentària, ha de ser divertidíssim caminar pel carrer al seu costat i passejar per determinats barris de quillos i pelats de Barcelona. De fet vui m'han insultat per girar-me a mirar un home que parlava pel mòbil a crits i visc en un barri d'okupes.

Valero Sanmartí ha dit...

Òstia puta, les bagasses aquestes de la foto de la discoteca tenen tela. Cert, fan pinta de no ser verges. Però també fan pinta de tenir una composició corporal no del 70% d'aigua, sinó de silicona.

També fan cara de sortir del lavabo de tios i que algú els hi digui "oye, llevas algo blanco en los labios". En efecte, parlo de lefa.