diumenge, 26 d’abril del 2009

Gent entranyable/Gent desentranyable

Amb el que jo he sigut, sembla mentida que porti tant de temps sense treure a passejar la meva misantropia i demanar aleatòriament la pena de mort per a algun ésser viu indeterminat que destorbi la meva existència. Però ja és primavera i la sang no s'altera només per la persistent desaparició de roba en els cossos de gènere femení. Odiem, doncs.

Gent entranyable (són odiosos, però en el fons els estimo)

- Callejeros Viajeros: Es veia a venir. Després d'esprémer fins a la medul.la tots els barris marginals haguts i per haver de la pell de brau, els entranyables cronistes de la misèria humana han hagut d'eixamplar els seus horitzons cap a l'estranger. Que la seva primera estació sigui Bombay, a l'Índia, era tan previsible com inevitable si s'ha de seguir alimentant a la fidel audiència amb gent desdentegada, desnerida i a la que és impossible entendre quan parla. La seva dedicació és commovedora.

- David Villa: Campió mundial de la caiguda lliure sobre gespa i de la putería futbolística. El devanter del València és un autèntic corcó, un d'aquells jugadors que si el tens en contra desperta els més salvatges instints homicides, però en el teu bàndol és impagable. Qualsevol semblança amb Luis Enrique és producte dels efectes mutants del gas grisú. Asturians, una raça superior.

Gent desentranyable (en el sentit que gaudiria profusament potinejant amb les seves entranyes al més pur estil Dr. Muerte)

- Xavier Sardà: Vanitós, arrogant, fill de puta perdonavides i des del passat divendres a la nit vicepresident executiu del club d'ex-autoproclamades estrelles televisives ex aequo amb José María Iñigo i Pepe Navarro (el president continúa sent Chicho Ibáñez Serrador). Qualsevol amb un mínim de criteri que hagi vist La Tribu s'ha adonat des del segon minut de visionat que està davant d'un programa passat de rosca, sense ritme i tant mancat de talent que fins i tot perd l'al.licient de fer-ne sang. Pels que, amb bon criteri, no l'hagueu vist mai us el resumeixo: el presentador mira els papers continuament, Boris Izaguirre està descol.locat i ja no pot evitar sentir vergonya del seu personatge, Carlos Latre encara no ha assumit que sense guió NO té gràcia, el nivell d'interès dels convidats desafía al del programa d'entrevistes de culte de Juan Ramon Lucas i Mercedes Milà està a una sola Tena Lady de repapiejar. Per cert, un últim descobriment de regal: l'Albert Casals és un puto impostor. El malparit mou les cames!

- Lady Gaga: Reconeixo que no he tingut l'interès de voler saber gaire sobre aquesta meuca, però ahir casualment la vaig enganxar fent declaracions a no sé quina televisió amb unes ulleres de sol descomunals posades i una actitud de sobrada que feia fredat on deixava anar aquesta perla: "M'és igual si sóc polèmica, només faig música que espero que resulti memorable". Quins collons... Decapitació ja!

11 comentaris:

Modgi ha dit...

Doncs a mi la frase de la Lady Braga m'agrada. L'únic defecte és que, precisament ella, no farà mai música memorable. De fet, la seva música és un cant a l'alzheimer.

Markutis ha dit...

Elemental, querido pollo. Aquesta pava, amb sort, apareixerà en la història com una nota a peu de pàgina de la Britney Spears i la Christina Aguilera, en l'apartat 'Otras guarras que sacaron disco'.

Anònim ha dit...

Com pot figurar David Villa entre la gent entranyable? Sr. Markutis, s'està amariconant, i molt.

PD: Estarà content ara que l'Espanyol ha sortit de la zona de descens.

Unknown ha dit...

M'apunto als entranyables y no entranyables, odiats del dia. estic d'acord en tot excepte amb el Villa, que a mi no em causa cap tipus de sentiment.


sap quina colla d'entrenyables també són molt odiables? els dels esports del migdia de cuatro. A mi el futbol em rellisca con el johnson's baby, però aaaaaaah! m'encanten/odio els video reportatges d'Ilovemadrit.


què rara sóc...

Markutis ha dit...

@Lo Gené: Ja m'ho dirà l'any que vé quan jugui al Barça el que li sembla el Villa. De moment fa la mateixa ràbia entranyable que el Dani Alves al Sevilla.

@Kashna: Lo seu és bastant fort. Encara se'ns farà madridista. Pensi que es comença així, sense cap interès pel futbòl i portant molta tonteria a sobre.

Unknown ha dit...

Nooooooo!!! abans morta que del madrit, això li puc jurar pel meu company de pis que no ens escolta.

a mi el futbol em rellisca, però li tinc carinyu al Barça. Té un entrenador molt guapu.

Valero Sanmartí ha dit...

Ningú ha vist la Lady Gaga promocionant el seu vídeo (o politono) per la tv lluint un llaç fet amb el seu propi pèl? Ecs!

... ha dit...

Estimat Markutis,
Després d'una jornada de lliga pseudo-nefasta necessito el consell del gurú, del mestre de la previsió... a 4 punts que estan els del madrit, hem de patir per la lliga? estem encara en la zona de tranquil·litat?
Il·lumini'm oh gran mestre!!!

Unknown ha dit...

"M'és igual si sóc polèmica..." Nena, al segle XXI no series polèmica ni que sortissis a cantar en boles a la plaça de Sant Pere deixant-te sodomitzar per un porc mexicà.

Markutis ha dit...

@Valero: Jo sí que ho he vist. A ella i a uns quants més. Sembla que la feina de 'músic' cada día té més a veure amb la prostitució. Sempre ens quedarà en Seasick Steve. Quin gran descobriment, senyor Valero.

@Albert: No me'n parli gaire que m'estic aguantant la respiració des del diumenge a la tarda i no podré tornar a respirar fins que no passi el partit del Bernabeu. El Barça està fent els números que jo m'esperava (de fet porta un empat menys dels que li concedia a aquestes altures) però el Mandril no perd ni intentant-ho i em temo que com no els guanyem personalment ja no ho farà ningú.

@Pere Llufa: No és que vulgui contradir-lo, però la Katy Perry es va fer famosa per cantar "I kissed a girl". I un dels actors de Lost s'enfronta a la demanda d'una paia que l'acusa de tocar-li el cul i els pits i provocar-li un abort. Els EUA són un nivell d'escandalització diferent.

Pare Bukkàkez ha dit...

D'acord amb el seu criteri, a excepció d'en Villa. Per mi és desentranyable.
Primer per ser un referent killo, després per ser no ser del Barça i finalment per cobrar unes morterades de por per xutar molt bé una pilota.