dimecres, 17 de febrer del 2010

Filosofant

No sé si a vosaltres us passa però, quan em reuneixo amb col.legues, a determinades hores de la nit sempre acabo parlant de tres temes: cançons de dibuixos animats de la infància, sexe sòrdid i filosofades. Per sort, quan arribem a aquest punt de no retorn ningú està prou sobri com per analitzar fredament el que diem i com ho diem. De vegades, fins i tot ningú està en suficientment bon estat com per recordar-ho al dia següent. Però què passaria si poguessim veure'ns des de fora? És més, i si algú tingués la mala folla de gravar-ho perquè ho poguessim visionar a posteriori? I si no només ho poguessim veure nosaltres sino milers de persones?

L'Adrià Gasol, germà petit d'en Pau i en Marc, té la resposta.

24 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Em fot massa vergonya aliena com per veure'l sencer. És greu?

Remitjó ha dit...

És molt preocupant. Aquest noi no té excusa... Al vídeo no es veu cap tipus de beguda. Només mengen gusanitos i patates... Drug is in the air?

Markutis ha dit...

@Remitjó: La meva teoria és que assistim a aquell moment delicat del final de la festa on només determinades substàncies inhalades que poden provocar aquest tiups de ratllades punsetianes fan venir la gana.

@Valero: No he volgut abusar, però ja li adverteixo ara que el video té una segona part corrent pel youtube.

Algú coincideix amb mi en que la morena del fons té pinta d'estar desitjant fer-li una mamada al bo de l'Adrià?

Dr. Trumbo ha dit...

coincideixo plenament.

I la bronca que li clavaran a casa seva tindrà proporcions èpiques.

Doctor J ha dit...

el noi té idees...
és una llàstima que els contertulians no estiguin a la seva alçada (en tots els sentits).

Anònim ha dit...

Aquí tothom enten l'anglès? jo crec que més d'un deixa el comentari sense haver entès ni "flowers" de la filosofada. Però així queda bé...
Per cert, nosaltres cada cap d'any acabem (també) rememorant cançons de la infància i mai ningú diu: ep, que ja fot 10 anys que que acabem igual! sempre mostrem el mateix entusiasme :)

sr. Manel ha dit...

Suposo que l'Adrià és el que es coneix com la puta ovella negra de la família: dos germans jugant a la NBA i ell... ell... en fi,ja s'ha vist. No serà una campanya de Naik? Un viral?

PGB ha dit...

Tot i dur una bona fumada, quin anglès!

x ha dit...

l adolescencia...


tots hi hem passat ,no ?

Josep ha dit...

És curiós, entenc les poques coses que diuen els altres (com el negrat·ta, quan l'enfoca la càmara i diu que "és boig, realment boig"), però quan parla ell no. Entenc les paraules que diu, però no les frases.

Això vol dir que:

1) El meu anglès s'està rovellant.
2) Aquest tio va molt begut i molt fumat
3) Aquest paio fa com jo, que quan parla en un altre idioma fa servir un vocabulari rebuscat, i unes frases fetes de l'any de la picor, per a que sembli que en sap molt.

En fi, llàstima que no enclotés la morena, que semblava predisposada.

Pare Bukkàkez ha dit...

No puc creure que dins de les grans rutines temàtiques no hi posi el criticar encarnissadament algú.

En el cas meu i dels meus amics, el "rajar" és l'Alfa i l'Omega de la conversació. Semblem ties, però amb arguments més sòlids i racionals.

Les filosofades, acudits, porno i batalletes són meres seccions. Seccions permanents, això sí.

javilon5 ha dit...

No siguin tant durs, aquest jove viu sota la llarga, llarguíssima, ombra dels seus germans i això crea molt d'estrés. A més que cap geni de la historia passaria un test anti-doping. Tot i que em penso que tampoc l'hagués passat la mare de l'Adrià durant la gestació del noi.

J. ha dit...

Com a mínim aquest nen té vocabulari. D'argumentar no en sabrà, cert. Però els adults tampoc van precisament sobrats.

Markutis ha dit...

@Noa Literal: Si ho entenc jo, que tot l'anglès que he estudiat a la meva vida és d'EGB a COU, no m'estranya que ho pugui entendre tothom. Ara, també li diré que el frikisme ajuda. Són ja molts anys de posetjar en un fòrum americà de bàsquet i de mirar pel.lícules i sèries en versió original.

@Josep: El negrat.ta, com vostè apunta, primer diu "He's crazy" i la segona vegada que és enfocat està repetint-se "Create Life" com intentant assumir les collonades d'aquest nano.

El discurs en si no és que tingui gaire secrets per a vostè, precisament, però vé a dir que el propòsit de la vida humana no és altre que la reproducció, perquè està escrit al codi genètic de les nostres cèl.lules que busquin altres cèl.lules amb les que fusionar-se. A la segona part del video ja desvaría cap al fet que els humans haguem sigut capaços de desenvolupar el lòbul frontal del cervell i que això ens ha donat la capacitat de tenir consciència de nosaltres mateixos.

Recordem-ho, tot això en boca d'un crío de 15 anys fumadíssim que deu treure bones notes a biologia però és incapaç d'adonar-se que podria estar sucant el melindro amb la morena en comptes de dir collonades.

@Pare Bukkàkez: Les batalletes ja ni les he esmentat perquè són el 50% de possessió de la paraula. Del tema de rajar pel que a mi respecta és una particularitat endogàmica del seu cercle.

Josep ha dit...

He perdut tretze minuts de ma vida escoltant dues vegades el que diu, i malgrat la seua transcripció, no entenc la meitat del que diu.

Això sí, la morena se'l mira amb ganes de ser enclotada.

Josep ha dit...

Ah, un apunt: és negrat·ta i no pas negrat.ta.

existència rudimentària ha dit...

han trigat poc els del youtube en esborrar el video...

Markutis ha dit...

Mala sort, senyor rudimentària. He fet una ullada en altres plataformes per si el podia repujar però no. Massa volada deu haver agafat el tema.

Anònim ha dit...

Ou ieeeeaaaa!

Modgi ha dit...

merda, jo també arribo tard.

Agnès Setrill. ha dit...

Si fa com nosaltres, quan hagi passat aquesta etapa, vindran les critiques als absents a la trobada, bé, el millor és que no són critiques, passen a ser fets imaginatius a conseqüència del seu caracter i del de la seva parella, ens montem pel-licules de lo més divertides.

Sempre serem canalla! Sobretot amb unes copes i demés...

Baldrick Gargall ha dit...

mmmm... el video ha estat suprimit per l'autor. Tot i que despres de veure els comentaris m'en puc fer una idea...

Pere Perellon ha dit...

Ho sento però no puc opinar, el video ha estat suprimit per l'usuari. Algo dolent devia haver.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Coi. el video ja no hi és