dilluns, 8 de març del 2010

Records des de Minsk

Ja sé que és el post fàcil, que a tot arreu esteu igual. Però llevar-se a les 6, passar-se tot un matí aguantant en primera persona l'histèria col.lectiva dels mitjans de comunicació, arribar a casa i trobar-se amb això bé mereix ser immortalitzat.

En 28 anys d'existència barsalunina no havia vist mai una cosa igual. Que fa urbanita? Sí, però és taaaaaaaan macu...

12 comentaris:

Doctor J ha dit...

No sé...jo la neu la prefereixo en postals o a la tele..que està molt freda.
Per cert, els cotxes transversals suposo que estan aturats, no? perquè no deuen veure un 'pijo'

Valero Sanmartí ha dit...

No sé si m'estranya més això de la neu i que s'hagi llevat a les 6 del matí. No era vostè del club de les 11?

sànset i utnoa ha dit...

Ara només cal enviar les fotos al comité olímpic dels jocs d'hivern. Ja no caldrà que pugi ningú a la molina per organitzar uns jocs olímpics!

*Sànset*

Què t'anava a dir ha dit...

Aquesta foto a quin barri està presa?

A mi em tornen boja el fred, la pluja i la neu. Per mi ja podem estar així fins el 30 de setembre i empalmar amb l'hivern següent. Odio la calor.

Markutis ha dit...

@Julius: Tots els cotxes estan aparcats. El meu és el típic carrer raro que els pizzeros no localitzen mai i et toca fer de GPS per telèfon.

@Valero: Era, Valero, era del club de les 11. Un company s'ha agafat la baixa i porto una setmana i escaig pringant a base de bé. Però avui he près la determinació de plantar-me davant l'empresa. Si tot va com em penso que anirà ja li ho explicaré abastament en un proper post.

@Sànset: Bona aquesta! Per cert, na Utnoa existeix?

@Què t'anava a dir: És la Ven.neda (aka Caniland). Un paradisíac enclavament entre la pitjor zona de Badalona, la Mina i Sant Adrià del Besòs.

Remitjó ha dit...

Tot el dia la neu allí i encara ningú ha gosat baixar i dibuixar una polla sobre el capó d'un cotxe?

Anònim ha dit...

Del "ka maku" al "quin desastre, tenim tot el país fet un caos". A hores d'ara encara hi ha gent atrapada a carreteres i transports públics!

Josep ha dit...

Digui'ns la veritat: ha participat vostè en una batalla de boles de neu?

Anònim ha dit...

I no li ha tocat fer hores extres del trànsit? Això sí que em tocaria els collons. A tothom menys a en Molina o en Mauri, que avui eren els reis de la festa.

Anònim ha dit...

Deixant de banda el fet tercermundista de que encara alguns desgraciats estem a les fosques, m'agradaria que els hiverns fossin així, amb neu, tempestes i fred. El paissatge millora bastant.

Markutis ha dit...

@iaiapunkarra: Doncs sí. Tot Déu m'ha dit que m'ha escoltat aquests dies de tant fer hores extres. La qual cosa vé a vonfirmar les meves sospites de que normalment no m'escolta ningú.

Sergi ha dit...

Vol dir que Minsk es colapsa cada vegada que neva? Tan de bo això fos Minsk! Ah, si estiguéssim tan preparats com Minsk...!
Per cert, s'assembla vostè al barbut que surt al Divendres de TV3.