dimarts, 29 de juny del 2010

LoL

Bé, doncs darrerament la meva vida s'ha convertit en un calvari. No se m'acut un altre manera de definir el que suposa que et despertin cada día a les 8 del matí (de dilluns a dissabte) amb cops de martell i soroll de serra radial, tenir que pixar en una ampolla de Viladrau de litre i mig i anar a cagar al bar de xinesos perquè no tens vàter, no poder-se rentar la cara ni respatllar les dents perquè no tens aixetes, no poder ni mirar-se al mirall per veure la pinta que fas abans de sortir al carrer, sobreviure durant tres setmanes a base de menús llardosos, respirar pols i anomenar llar a un espai infestat de brutícia, runes i plàstics. Sembla que no però són coses que et van arrencant la dignitat. Lo més semblant a un camp de refugiats.

Però si hagués de fer un rànking de molèsties per les putes obres en el primer lloc no hi hauria cap de les coses abans esmentades. No hi ha res comparable al fet de conviure amb un escamot de panxitos. No ho hagués dit mai, però de vegades em sorprenc a mi mateix enyorant al paleta de tota la vida. Aquell senyor que t'ambientava la casa amb música flamenca, necessitava 2 hores per esmorzar i treballava de 10 a 17 hores escaquejant-se el màxim possible.

El panxito no. El panxito et parla de vostè, arriba a les 8 del matí i se'n va passades les 18 de la tarda. No surt ni a esmorzar ni a dinar, es fot un bocata amuntegat amb els companys en un racó de la casa, com si fossin escarabats. Quan no està fent un soroll eixordidor no el sents, no saps on para, però hi és. I això et converteix en un presoner a la teva pròpia casa, ja que no saps mai quan te'l trobaràs i en quina situació. També et demana permís per tot, amb lo qual no para de tocar-te els collons. Com vol ser tan extremadament discret parla en veu baixa amb els altres manobres i de vegades els escoltes riure sense saber si s'està cagant en tota la teva puta familia o si se'n fot del pijama amb el que t'ha vist deambular durant el matí quan t'has atrevit a sortir del teu cau per agafar una ampolla d'aigua de la nevera que tens palplantada al menjador com un alien. I per si fos poc he descobert que no és necessàriament homosexual en el món de la construcció panxita que homes ronyosos i rudes de metre i mig es diguin 'cariño' entre ells.

Creieu-me, és l'infern. Per això si vols sobreviure només et queda un camí, i és el d'exorcitzar la teva mala llet amb humor racista. Ho reconec, em posa l'humor racista. De fet, em posa l'humor faltón. I suposo que aquest és el motiu de que ahir a la nit em descollonés viu llegint aixó: NO TÉ DESPERDICI.

12 comentaris:

Txisky ha dit...

Reconegui-ho, vostè és el mossèn que viu a la Sagrada Família!

Josep ha dit...

Anècdota: tornada del viatge de fi de curs, gran clapada de 24 hores sense interrupció. Em desperta un skinhead que estava enderrocant un tabic de la casa.

Putes obres.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Podria ser pitjor. Podrien ser paletas gitanos!

Per cert, el foro brutal!

x ha dit...

ui, e arribat tan sols a la primera peig, suposo que se l acaba beneficiant ,no ?

Aleix ha dit...

Subscric per complert el tema dels panchitos ninjas, són inquietants de collons, encara que el prefereixo als garrulos fillsdeputa que només es comuniquen cridant .

Per altra banda, l'hilu de putalocura és GENIAL! Recomano de tot cor arribar fins a les pagines on descriu l'actu i penja fotos de la xicota(?). Per emmarcar.

Markutis ha dit...

@Txisky: Hi ha molta maldat en este món. Per cert, sort en la seva nova etapa professional fora del Barça.

@Josep: Es nota que saps de què parles.

@C.E.T.I.N.A.: O rumanesos. Ai, perdó. Sinònim. El fil és brutal, sí.

@Felí: No només se l'acaba beneficiant sino que ho explica amb tota classe de detalls i després és escarnit per la resta de foreros.

@Aleix: A mi el que m'ha arribat al cor és quan el paio explica que dies després de follar-se la gitana ella el truca per demanar-li permís per arrencar-se un queixal. Commvedor.

Txisky ha dit...

Gràcies Markutis i al loro!: A veure si en Jan em fa conseller d'esports i podré apalancar el nas tranquilament!.

Dr. Trumbo ha dit...

Aquest foro és un dels racons més degenerats de tota la xarxa (si, en sóc usuari)

Ara no ve a tomb de rés, però fa unes setmanes vaig polemitzar amb vosté pel tractament mediàtic de les eleccions al Barça. Faig tard, però li dono la raó.

Aleix ha dit...

El tema del queixal és demolidor i el misstage no pot ser més clar: me has follao, por lo tanto soy tuya.

Recordin aquest concepte la propera vegada que s'enterin d'algun sucessu d'aquests de violència domèstica.

Anònim ha dit...

Què passa Markitus, se t'ha acabat la llicència del corrector del Word? Quin post més lamentable... No sembles tú, sempre m'has semblat una persona culta.

Dessmond ha dit...

El foro és canela fina, per dir-ho prou gitanament.
I pel tema de les obres... un cop passats els JJOO tot es pot aguantar. Encara que sigui aquesta prova de foc, d'haver d'anar de ventre a un xinés.

anònim ha dit...

La identitat real del Cliffy-Calabria no serà aquesta?
http://www.elmundo.es/elmundo/2010/07/04/gentes/1278206427.html