dissabte, 13 de novembre del 2010

El.lipsi

Hi ha coses que es donen per suposades. Per això no en parlem i les deixem en el.lipsi. Coses que tothom fa però en principi no cal que les vegi ningú, com ara cagar, masturbar-se o cantar a la dutxa. De fet hi ha una por més que racional a que aquests petits moments d'intimitat esdevinguin de domini públic. A casa meva erem cinc persones per un sol lavabo i ja fa temps que tinc webcam, o sigui que ens centrarem en això de cantar.


Fa escassament 10 minuts que m'he vist violentat de manera brutal. Tornava a casa després d'anar al cinema a veure Scott Pilgrim Vs. The World amb un amic i enganyat per la falsa sensació d'intimitat que dóna l'interior del meu cotxe m'he deixat portar. Descriuré breument la situació perquè us la pogueu imaginar: himne personal sonant al reproductor de CD's + volum ensordidor + camí de retorn a casa que he fet dos milions de vegades +  bona temperatura i finestra oberta + estat d'ànim favorable = m'he posat a cantar. No només això, m'he flipat. Molt. Amb coreografia de cintura cap amunt inclosa.

El final de l'actuació ha coincidit amb un semàfor vermell. Amb el track morint en els últims acords he mirat a la meva esquerra i he descobert un turisme de cinc places al màxim de la seva capacitat. Totes les finestres obertes i cinc parells d'ulls dedicant-me tota la seva atenció. Cinc cares joves i femenines somrient. I el que és pitjor, la conductora subjectava enlaire un d'aquests maleïts mòbils d'última generació que vés a saber quanta estona portava gravant. No m'he quedat a preguntar si l'espectacle havia sigut del seu grat perquè tan bon punt el semàfor s'ha posat verd he sortit com un llamp. Si es tractés d'un rally crec que hauria batut el millor temps del tram entre el semàfor i casa meva.

Mentre escric això no sé quin és el percentatge de possibilitats de que aquesta filmació em peti a la cara navegant pel Youtube o si senzillament quedarà en anècdota privada d'una colla d'amigues. L'únic que tinc clar és que algú s'ha endut com a record una part de la meva dignitat. La part que m'hagués agradat deixar en el.lipsi.

6 comentaris:

Panteras Rosas ha dit...

voy a buscar en youtube "blanco gordito haciendose el negrata en su coche" solo por quedarme tranquilo

Remitjó ha dit...

Potser les noies utilitzen el vídeo per "tocar-se" i vostè aviat esdevindrà un mite sexual...

Anònim ha dit...

Company Remitjó, l'autor del blog segurament aprecia el seu esforç per animar-lo però jo no sóc partidari de l'autoengany. Per tant: NO, no esdevindrà mite sexual (cosa que no treu que, amb la conya, pugui fotre algun clau).

I deixe'm en mans del Destí que l'autor no entri en la categoria del pobre nano aquell del "contigo no, bicho". Espere'm que no, és clar... perquè aleshores sí que li costarà de debó tornar a follar.

Karri ha dit...

Home, pensa que millor aparèixer al youtube fent una demostració (millor o pitjor, això ja cadascú...) de les teves habilitats amb la cintura que burxant-te el nas a consciència!!!

Evidentment, he buscat algún indici al youtube sense èxit!

Srta. Tiquismiquis ha dit...

potser es fa famós..

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Podre dir allò de: "Jo el vaig conèixer abans de fer-se famós. Ara s'ha tornat un imbècil"