diumenge, 16 de novembre del 2008

NO EM DÓNA LA PUTA GANA D'APUNTAR-ME AL FACEBOOK DELS COLLONS

Amb aquesta subtilesa enceto un tema que m'està perseguint des de fa mesos.

Dels creadors de "Second Life", "MySpace", "Fotolog" i "Twitter", ara arriba a les nostres vides...


L
La resposta és NO! I prefereixo encenallar-me els ous amb la Termomix abans de caure en la puta moda de les xarxes socials. Perque a veure... on està la maleïda gràcia de traslladar la teva vida a la xarxa? És necessari que el món sencer sàpiga la música que t'agrada, si ets fan dels mugrons de la meteoròloga de Canal Sur, el que estàs fent en aquest moment i la cara de subnormal que se't queda quan t'endrogues fins les celles el cap de setmana?
L
Suposo que així d'autista i egocèntric és un món en el que els amics són etiquetes. I a falta de relacions de veritat (perquè la gent no s'aguanta i tothom va a la seva) les persones es dediquen a cultivar una realitat virtual en la que només s'apareix de festa i de viatge, però mai a la màquina de cafè de la oficina amb cara de son. Un món on apretant un botó és fàcil saber si un antic company de facultat està pintant la seva nova casa, però això no compensarà el fet de que fa 3 anys que no us parleu i que no et trucarà per convidar-te a la festa d'inauguració. Digueu-me, a quin dels vostres 56 ciberamics del facebook anireu a plorar quan us deixi la nòvia? Així és com us veig, FILLS DE PUTA.
L
Ja vaig passar per l'aro del mòbil, el correu electrònic i el messenger. De fet, aquí em teniu, escribint una merda de bloc. Però la pròxima persona que m'envii una invitació del Facebook o em canti les seves excel.lències que es prepari per una descàrrega de fúria escala 12(*).
L
L
(*) Magnitud Richter 12 = 1 bilió de tones d'equivalència energètica = fractura de la Terra pel centre.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

mm... vaaaale. Així doncs no t'apuntaràs al facebook?

Josep ha dit...

MOLT BÉ!!

Amb el seu permís, m'autocitaré i el convidaré a la campanya de saturació i boicot del feisbuqueig abusiu:
http://descans.blogspot.com/2008/11/feisbuqueig-la-contraofensiva.html

Unknown ha dit...

L'empar moliner sembla que està d'acord amb tu pel que he pogut llegir en aquest article:

http://paper.avui.cat/article/serveisioci/146078/favor/demano.html

Markutis ha dit...

Amb el vostre permís, estimats companys de la resistència, després de veure ahir a la nit V de Vendetta tins les meves pròpies idees de com combatre aquest tsunami.

Unknown ha dit...

ja sé... faràs un grup al facebook y convocaràs a tots els integrants del grup a un acte a la Ciutadella, mentre t'immoles descarrilant un tramvia i allunitzant-lo contra la Generalitat. no serà tant espectacular com a la peli, ja ho saps, no?

Josep ha dit...

Endavant les atxes! (encara que siguin mudes)

danichan ha dit...

tot depèn de com utilitzis el facebook. Sempre tens la opció d'agregar com a amics a qui et doni la gana, de posar les fotos k et surten dels webs i, també, de posar un nom fals per tal k no et molesti ningu i per tal k ningu no sapiga que hi ets. Te les seves avantatges aquest programa, tu t'ho perds company :-) jo simplement tinc un nom fals i tambe, si em troben companys de feina, simplement no els agrego i ja ta. Així de fàcil, no cal ser o blanc o negre tampoc.

mai9 ha dit...

kashna, el que diu l'Empar és que no vol que els locutors parlin del facebook del programa. No és el mateix que el que diu el markutis.

a mi el facebook m'agrada.

això de confondre els amics del facebook amb amics de veritat és un error comú, però no em sembla cap motiu de pes per parlar en contra el facebook. jo tinc amics al facebook que no els conec de res, ni tampoc tinc cap interès en coneixe'ls. és com confondre un clau d'una porno amb un clau de veritat. i per seguir amb les similituds, gràcies al facebook pots tenir contacte amb amics de veritat que potser no el tindries sense el facebook.