dijous, 19 de febrer del 2009

Quim Monzó

Se m'ha catxat la tecla Intro del meu ordinador portàtil i aquest fet m'ha estavellat contra la crua realitat. No ho podeu entendre perquè no us ha passat a vosaltres però és molt dur. No fa gràcia. És una puta merda. Això m'ha fet adonar de la fragilitat del meu món. No puc generar paràgrafs, he hagut de modificar els meus costums a l'hora de fer recerques, necessito el ratolí per a tot, no puc jugar a determinats minijocs, si el món depengués de la meva capacitat per introduir els números 4, 8, 15, 23, 42 al meu ordinador moririem tots. Sóc un invàlid. Em sento impotent. Sóc més infeliç. Això podria afectar a la meva relació de parella i si em separo hauré de deixar el pis perquè només amb el meu sou seria inviable pagar el lloguer. Si em quedo al carrer hauré de tornar a viure amb els meus pares i perderia la meva independència. Si això passés afectaria a la meva autoestima i podria en entrar en una depressió. Si em deprimeixo hauré d'agafar la baixa de la feina i a la llarga em fotran al carrer. Si em quedo sense feina, com que estic deprimit i m'he deixat físicament no m'en donaran cap altre. Si amb la meva edat parasito als meus pares a la llarga m'expulsaran de casa i hauré de dormir al carrer. Si dormo al carrer passaré fred i hauré beure alcohol. Com que no en tindré prou per pagar el Don Simón i comprar un entrepà m'aprimaré. Si m'aprimo passaré més fred i hauré de comprar més vi i em tornaré alcohòlic. Com cada cop necessitaré més diners per tenir prou vi hauré de robar. Com robaré amb la síndrome d'abstinència em posaré molt nerviós i acabaré fent mal a algú. Si li faig mal a algú m'acabaran detenint i com no tinc diners per a un bon advocat em fotran a la presó. Si vaig a la presó em sodomitzaran, m'enganxaré a l'heroïna i quan torni al carrer necessitaré encara més diners per pagar-me el vici. Acabaré atracant negocis i tornaré a la presó. Per evitar que em tornin a sodomitzar m'ajuntaré amb mafiosos perillosos perquè em protegeixin i quan torni a sortir al carrer treballaré per ells. Si treballo per a mafiosos és probable que m'encarreguin feinetes per a algun polític. Si treballo per a polítics segur que accedeixo a informació compromesa de gent important. Si tinc informació compromesa de gent important és provable que a Telecinco em paguin una pasta per explicar-ho. Si ho explico, la policia estarà interessada en que declari contra els caps mafiosos. Si canto faré un tracte per no tornar a la presó. Si faig un tracte em declararan testimoni protegit i m'hauran de donar una nova identitat, una casa i una feina... Ben pensat, podria ser pitjor.

10 comentaris:

... ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
... ha dit...

uipensaquepodriaserpitjor,
siset'haguésespatllatlatecladelabarraespaciadora.
Aleshoresniperàgrafsnihòsties,
etfotrienalcarrerdemàmateix
iseriesyonkiperfinalsdesetmana,
aixíquenoetqueixis
ot'envioalconsultoridelmuerteaquest.
Salut!

Ara si? collons de merda de comentaris de blogger hòstia!

Agnès Setrill. ha dit...

Jeje, si que fot si, amí ambtes aquest, em salta el cursor ensec, i si no estibiac mirant el teclat, se'm escriuen paraules soli fà una ràbia.
Però seré forta, nolo tolero l'alcoh de garrafa

Valero Sanmartí ha dit...

Si és que la vida és una muntanya russa: escarpada, inclement i plena de mafiosos. Espera, que em penso que ja m'he liat...

Per cert, gran conte aquest del Monzó al que fas referència de forma intertextual. Per a que desprès diguin que no hi ha cultura als blocs.

Josep ha dit...

doncs cola perfectament. Has provat d'ensenyar-li-ho a un professor de secundària?

sr. Manel ha dit...

Aixo de colar cultura de forma sublimnal als blocs hauria d'estar prohibit. Si volgués cultura llegiria Sabor a Hiel, de Ana Rosa Quintana o la biografia de la Reina.

Sort que ha sigut només l'intro, a uns rapers que estaven composant s'ls hi va trencar la a, la e, la i, la u. Aixi va neixer la canço solo con condon, solo con coco, somo pozos, como troncos somos dos. Sublim tema.

M@Nu ha dit...

es normal ... com a informatic he de dir-li que ja esta be de donar-li eixes osties a la tecla de intro, que la gent es desfoga grautitament contra eixa tecla sempre que pot!!!

... ha dit...

No estic d'acord amb en M@nu. La tecla que més hòsties rep és la d'ESC :P

Unknown ha dit...

Veig que s'ha près la llibertat de col·locar a la seva biografia catador de coixins.

Ens ha d'explicar alguan cosa? va de botiga en boitga a dormir a sobre dels coixins o s'els pot emportar a casa? Ha conseguit trobar el coixí perfecte? perquè jo mantinc la teoria de què els homes com els coixins... la perfecció no existeix. I això que jo n'he trobat dos que estan força bé.

Markutis ha dit...

Albert i Agnès, us acompanyo en el sentiment. Em pensava que era l'únic que es baralla amb la merda del processador de text del blogger.

Valero, no pressuposi mai ni un bri de cultura en els meus posts.

Josep, no pressuposi mai ni un bri de cultura en els professors de secundària.

Manel, no pressuposi mai ni un bri de cultura en el conjunt de l'univers.

M@nu, l'únic que han fet bé a la vida els informàtics és inventar Alt+control+supr

Albert, ell no hi estaria d'acord: http://www.youtube.com/watch?v=psPrWCVDbdI

Kashna, crec que vostè en la seva infinita innocència no sap el que significa catar coixins en l'argot gayer.