dilluns, 2 de febrer del 2009

Next cumming

Més enllà de fer un acudit que només entendran els que tinguin coneixements d'anglès, de televisió i de porno a la vegada, vull aprofitar aquesta ocasió per anunciar-vos que la meva propera entrada revolucionarà aquest blog. Què dic... Revolucionarà la blogosfera sencera i les vostres vides insignificants de lectors meus! Us donarà l'oportunitat d'entrar a la història com els pioners del que a partir d'ara s'anomenarà Assignació passiva de personalitat aliena o APPA. No us puc donar més pistes.

10 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Doncs si la seva nova entrada conté quelcom similar a això que recobreix la cara de la noia espero no quedar-me pas "bocabadat", que diuen que és molt amarg...

Unknown ha dit...

No, és més aviat àcid.





O això m'han dit a mi...

mcarbo2001 ha dit...

... por em fa ara...
tanto les expectatives que crea, que després ja veig tot de pubilles plorant.

Super Coco ha dit...

Hombre com dirien els anglesos:

"cum inside" osea en ingles o entra o bueno, creo que ya me sigues, que si no luego el algo pasa con mery es muy chungo.

Markutis ha dit...

@mare_de_deu: No s'amoïni. Aprofito el seu missatge per treure'm pressió a mi mateix i ja li dic ara que no n'hi haurà per tant. Només és un petit joc de participació que m'he inventat.

@SuperCoco: Veig que vostè reuniex els tres requisits però de llarg.

@Valero: No es faci l'estret, que segur que si li dic que la matèria blanca pertany a Pablo Motos li canvia la cara.

@Kashna: Entre àcid i dolç, no?

Anònim ha dit...

Els que tinguem coneixements escassos d'anglès i tele i ho hem captat només veient el títol des del propi blog, tenim motius importants de preocupació?

Pare Bukkàkez ha dit...

Jo he entès l'acudit, que he estudiat a l'Academia d'Anglès BangBros.

Sorpengui'ns (en la mida justa, no cal que penji una foto del cap tallat de Gemma Nierga a la pica de la cuina de casa seva)!

Anònim ha dit...

Entre amarg,dolç amb un punt àcid, m'han dit amí també.


Ostia! a la comprovació de paraules per poder comentar, m'ha sortit per teclejar - pallat-. Jajaja!

... ha dit...

volem el nou escrit ja!

Josep ha dit...

No entenc aquesta espectació. És ben evident que aquesta noia s'està posant sabó de mans per la cara.

Això passa molt sovint. Jo sempre que paro a l'estació de servei de l'AP7 de Benicarló, veig algun home, o dona, sortint del lavabo amb sabó de mans per la boca i les galtes.

És més, el meu sogre, quan queda amb els seus amics motoristes (no porten moto, però van amb caçadores de cuir) sempre torna amb sabó per la cara. Suposo que és per netejar-se, després d'inspeccionar el motor de la seua motocicleta.