dimecres, 29 d’abril del 2009

La importància del context

És una falca de ràdio que als que escolteu RAC1 us resultarà familiar perquè la posen sovint des de fa mesos. Avui la he tornat a sentir i no he pogut evitar adonar-me del caire que ha près en els últims dies sense pretendre-ho...

"A Mèxic tothom es pregunta com ho ha fet Zanuy. ¿Pero como lo hisieron? ¡No puede ser! L'autèntica cuina Tex Mex. Nachos, dippins, fajitas, burritos, wraps... Si piques, pica bé. Pica Zanuy. Ui ui ui..."

14 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

quan escolto aquesta falca no puc evitar imaginar-me a la tia a l'estudi de gravació posant veu de mexicana. espectaculars falques les de RAC1, encapçalades per la Fernanda Moruno (ja no surt, oi?)

Markutis ha dit...

Per ser justos, l'iniciadora d'aquesta nissaga de falques denunciables a RAC1 és la senyora MasterPlus ("As diu paaancha"). Suposo que ara que són líders es cuidaran més d'aquestes coses.

Unknown ha dit...

Òstres, MasterPluss (abans Master33, o és el revés?). Ja no surt?

Era un mite quasi eròtic.

Unknown ha dit...

Tots aquests anuncis que comenteu, son tan entranyables que m'han deixat de fer ràbia. Ara tota la meva còlera es concentra en l'aqnunci del supermercat "condis", marca mía... oh!oh! de la Nina.

Aquest sí que dóna ganes de tancar-li la seva gran boca amb esparadrap.

Anònim ha dit...

Jo els únics anuncis de la ràdio que conec -perquè bàsicament és l'únic que escolto, a part de ràdio Olot, ràdio Sant Gregori o ràdio Begur- són els dels Chaskis Facundo, el de les Placas Laminadas i sobretot el grandíssim "los de correeeeos los de correeeoooos"...

Anònim ha dit...

Conclusió: L'anunci de Zanuy era premonitori.

Hi estic d'acord.

Sobre l'anunci del Condis, el pitjor és la puta Nina. PROU, PROU D'AQUESTA DONA, PROU.

Modgi ha dit...

Millor això que no pas aquell intent d'integrar la publicitat al programa que feia l'Arús.

Valero Sanmartí ha dit...

Quin món el de les falques de RAC1...

Markutis ha dit...

@Pere Llufa: Eròtic? Que li agradi follar amb They might be giants de fons passi, però que s'escalfi amb la del MasterPlus ja és perversió.

@Kashna i Lo Gene: No puc estar més d'acord amb això de l'anunci de la Nina. Imaginin-se que haguessin de sentir lo del Condis cada día a la feina i tot seguit, per acabar d'arreglar-ho, et toqui parlar amb la Marta Alonso i la Flora Saura en aquella merda de trunyo feminista que fan a Catalunya Ràdio per les tardes.

@iaiapunkarra: Quin gran univers el de les ràdios locals. Un día d'aquests he d'escriure sobre el tema. Del Carrusel, trobo a faltar aquells inoblidables anuncis de tractors.

@Modgi: L'Arús ha sigut pioner en moltes coses, però en el tema publicitari crec que és el més antiquat del món.

@Valero Sanmartí: Vostè que és fan del D'Arbó deu gaudir amb els anuncis que posen a Misteris. De llarg, els més apassionants de l'emissora.

Unknown ha dit...

L'avantatge (o el problema) de la ràdio és que no veus el cos que acompanya la veu. I a mi, digueu-me pervers, però l'accent xava em posa molt.

Això sí, en aquest cas They Might Be Giants no seria adient, perquè cardar-se una xava és allò que el senyor Valero en diu "follar amb odi" i, per tant, requereix de banda sonora pròpia.

Dr. Muerte ha dit...

Com m'agrada veure que la paranoia per una trista grip pot fer colapsar societats occidentals del segle XXI... només cal magnificar-ho a les suposades "noticies" i aviat serà la fi del món!

Valero Sanmartí ha dit...

Mirin bé el codi penal perquè sospito que follar escoltant They might be giants deu estar penat de forma similar que la pederàstia. Al marge de que siguin un grupàs.

Markutis, no ens deleitarà amb un avantmatx posant en ordre els ànims blaugranes abans del partit? Ho veig necessari o, fins i tot, imprescindible.

Markutis ha dit...

Valero, ara mateix la camisa no em toca la pell, o sigui que suposo que l'únic anàlisi que podré fer, si és que puc, serà a posteriori.

Anònim ha dit...

I would like to exchange links with your site vullserblogger.blogspot.com
Is this possible?