dimecres, 22 d’abril del 2009

Llibres mediàtics per Sant Jordi

Incomprensiblement, encara no són al mercat però haurien de publicar-los ja, perquè són èxits de vendes assegurats.


Biografia no autoritzada


Assaig filosòfic

Autoajuda

11 comentaris:

Anònim ha dit...

El del Montilla és brutal.

Agnès Setrill. ha dit...

Però que rucs!!! Com és que no s'han publicat encara??? Que compraran les Manolis pels seus nois? Com pretenen que tots els col.lectius (per anomenar-lo d'alguna manera). participin de l'acte de comprar llibres, si no n'hi ha d'aquest tipus i aquest nivell?

L'illa dels monstres ha dit...

collons, a la foto del llibre del Montilla, l'Hugo Reyes treballa de càmera de televisió!!

per cert, lo de Montilla és un gran exemple de la terra de les oportunitats, en què tothom, per poc capacitat que estigui, pot arribar allà on vulgui!

sr. Manel ha dit...

Ecsss!! Si el de la portada del llibre d'en Pedro J és en Pedro J... això vol dir que li he vist la tita al Pedro J? Vol dir que la dels talons es Agatha Ruiz de la Pradera? Espero que no...

Markutis ha dit...

@Lo Gené: Si que és brutal lo del Montilla, sí.

@Agnès: No sé si l'he entès bé. Crec que em falla la comprensió lectora i no ho entenc, si llegeixo la SuperPop des dels 13 anys.

@Illa: És molt possible que l'Hugo Reyes s'hagi posat definitivament a l'altre cantó de la càmera després de passar per les mans de Pablo Motos.

@Sr. Manel: De fet, la que apareix a la foto amb el senyor J suposadament és Exuperáncia Rapú, l'autora de la biografia. Si no coneix la història entre aquests dos personatges li recomano que ho investigui. És sòrdida, escandalosa i repugnant, li encantarà.

Unknown ha dit...

El cas del Pedro J. és el primer cas en la història de la literatura que abans es fa la pel·lícula que el llibre.

Comprendrà doncs, que no el compri.

Markutis ha dit...

@Pere Llufa: Té raó, però aquest també és un dels escassos cops en que ningú podrà dir que li va agradar més la pel.lícula.

Anònim ha dit...

No tinc cap llibre preferit aquest any. De fet, no n'he tingut mai cap en especial per a aquesta diada. Per això sempre que he passejat per les parades he acabat agafant octavilles, globos, adhesius, i tota mena d'objectes de l'iconografia pop catalana.

Però si mai ningú em regala "Color Sangre" de Javier Elizalde, crec que m'enamoraré de per vida. He dit.

Markutis ha dit...

@iaia: jajajaj No he pogut evitar buscar referències sobre el llibre que cita i què burro sóc de no haver-m'ho imaginat abans. Això sí, vigili amb el que escriu per internet que hi ha molt desalmat disposat a fer-li complir les seves paraules.

Josep ha dit...

heu cercat al google imatges "fer un Pedro J"?

Anònim ha dit...

pion freedom readme download myers educhris lens diagnosing headline latour touring
semelokertes marchimundui