diumenge, 12 d’abril del 2009

Òptica blaugrana: Passar-se de frenada

La portada és suficientment explícita com per no necessitar de més raonaments, però permeteu-me una petita reflexió: O tots els que tenien un mínim de seny han marxat de vacances o aquest cop el Marca s'ha deixat arravatar per la impotència de veure que el Barça no punxa i queden només 8 jornades. Publicar aquest titular d'un equip que ha marcat 87 gols, li han fet 24 i només ha perdut 3 partits en 30 jornades és anar molt i molt lluny en la creació d'una realitat paral.lela de conveniència. Us he de confessar que supera de llarg el que jo m'esperava.

El gol anulat a l'Henry del que ningú parla

El gol anulat al Recreativo altament reivindicat

Del penalti assenyalat per mans dins de l'àrea ni en parlo perquè no va ser gol. Només dic una cosa: compte amb l'arbitratge al Bernabeu la jornada 34.

9 comentaris:

Josep ha dit...

No puc evitar-ho, m'autocitaré:
http://descans.blogspot.com/2009/04/reflexions-futboleres-de-cap-de-setmana.html

Markutis ha dit...

L'autocita és lliure, Josep. Però el seu relativisme moral em preocupa.

Josep ha dit...

mmm... com us ho diria... el futbol i les dones són per a gaudir-ne, no pas per a patir.

Anònim ha dit...

Jo només espero que el Barça tingui sentenciada la lliga ben aviat, que a nosaltres, més que la jornada 34, el que ens fa por de debò són les jornades 37 i sobretot la 38...

Markutis ha dit...

Deixi de patir, iaia, que l'Osasuna té les mateixes provabilitats de baixar que jo de deixar-la prenyada amb aquest comentari. Si esteu a 9 punts de la UEFA! 8 punts més i salvats. Per desgràcia nostra, quan el Madrit visiti Pamplona podreu fotre a jugar els del filial.

Josep, amb les dones com amb el futbol: sense una mica de dificultat i patiment perd tota la gràcia.

Modgi ha dit...

M'encanta. Aquest cop sí que s'han quedat sols. Han intentat crear un debat que cap tele els hi ha seguit. No gasti energia en aquests intents desesperats del madridisme agònic, que aquest any tindrem molta feina: TRIPLET.

Markutis ha dit...

Sr. pollastre, diuen que les queixes vénen de dalt (de la directiva del Madrit, s'entén) perquè és sospitós que els dos diaris esportius de la capital sortissin amb el mateix tema al dia següent. Lamentablement, lo del triplet no ho veig tant clar com vostè. La final de Copa em fa mala espina.

L'illa dels monstres ha dit...

Sempre procuro entrar a Marca.com, sobretot els caps de setmana i dilluns, per veure les portades, ja sigui per riure un bon rato o per desesperar-me. Sense anar més lluny, dijous després de l'espectacle europeu del Barça, el Marca titulava que Guti deia no sé quina pijada. increïble, però és la tònica habitual. així que portades com aquestes que exposes ja no són ni sorprenents, i mira que és lamentable.

et recomano aquest link:
www.fotolog.com/marcarradas

salut

Markutis ha dit...

Espectacular l'enllaç, senyor illa. De tant en tant hi faré una visita si necessito animar-me i agafar perspectiva.