dimarts, 23 de juny del 2009

Els Messi: La familia Mónger

Que sí, que sí. Que el nano juga com els àngels, no dóna problemes i ens va sortir baratet a canvi d'unes quantes dosis d'hormones xeringades. Però jo tinc un problema amb en Leo Messi i és que el trobo imbècil. De fet, només cal escoltar-lo parlar per adonar-se'n que molt espavilat no ho és. El major encert del Crackòvia ha sigut que la seva única aparició en el hit inframusical 'Copa, Lliga i Champions' serveixi per aportar un "Què és llegir?". Tanmateix, hi ha moltes més dades per a recolzar aquesta afirmació.

1) És argentí

2) Quan va venir a Barcelona, en comptes de portar-lo a La Masía, els seus pares van decidir venir a instal.lar-se amb ell a Catalunya i que es concentrés exclusivament en el futbol. Dona-li a una criatura de 13 anys entre 16 i 14 hores diàries per jugar a la Playstation i a la pilota, afegeix-li la pressió d'haver de treure a tota la familia de la pobresa i estaras creant un monstre.

3) Quan va pujar al primer equip del Barça va ser ràpidament adoptat pel clan brasiler del vestidor: Deco, Motta i Ronaldinho. Indubtablement, tres futbolistes d'una qualitat humana i professional irreprotxables. Es veia a venir. El seu model sempre ha sigut Diego Armando Maradona.


4) L'altre día vaig topar amb aquesta noticia sobre els Messi. Pels mandrosos, tot i que us recomano profusament llegir-la perquè no té desperdici, explica la tràgica història de la disgregació familiar davant la impossibilitat de trobar una escola on la seva germaneta no se senti atacada per l'abominable llengua catalana. És més, friso perquè na Pisarra Negra llegeixi això i li dediqui l'entrada que es mereix.

No m'alabo el gust. Els dos futbolistes del Barça que més he admirat per ètica i estètica són Michael Laudrup i Luis Figo i tots dos van acabar fotent-me-la amb el Madrit. Ara, que ningú em demani que li llepi els peus d'atleta a aquest midget borderline perquè li tinc autèntica tírria. Collons, que és compatriota d'en Valdano! Si apliqués encara que sigui una quarta part del talent que té per pipar-se ell solet totes les pilotes que li arriben a la vora de l'area en cultivar el seu encant personal estariem parlant de l'assessor d'imatge que necessita el Montilla per arribar a semblar humà.


* Ara sí, si després de profanar el més sagrat que té Catalunya no em censuren el bloc, dimiteixo.

7 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Molt greu el cas aquest de la petita de Can Messi. Però he de confessar que ja el coneixia: tinc un vici fosc que consisteix en visitar periòdicament els comentaris de la versió digital de l'Avui, on proliferen una caterva de trolls en plan santiagoycierraespaña que es dediquen a postejar el link a aquest "dramón" de forma constant.

Ja ho va dir en Laporta que en Messi era un paladí del catalanisme. Si el problema amb la llengua ets tu, bon vent i barca nova.

Anònim ha dit...

i si l'hagués fitxat el milan o el liverpool què haguessin fet? també s'haguessin queixat que no troben escoles en espanyol?

Que se l'enduguin d'aquí ja! I a veure si comença a imitar com déu mana a Maradona! Que s'enganxi ja a la coca, per traidor!

(desagraits l'infern n'és ple)

Dr. Muerte ha dit...

No podria millorar les paraules del Sr. Nabokoix, així que només puc aplaudir-lo.
Coca Messi coca Messi Eh! eh!

Unknown ha dit...

Què es pot esperar d'una família que no sabia que aquí ho fem tot sobre un tovalló de bar (puto anunci de la Damm, eh?).

I a la germana se la poden confitar a Rosario. A veure si a més convenç a uns quants compatriotes a tornar amb ella.

Efrem ha dit...

Que sí, que podria ser que fos una mica retardat, però el retard o avanç mental no importa una merda, com a mínim per provocar orgasmes.

Unknown ha dit...

Doncs és curiós... aquesta notícia és la última que haguès imaginat. Fa uns mesos escoltant el programa del nostre estimat guionista brillant, van trucar a Can Messi i es va posar la Marisol.

Van estar xerrant una estona amb ella, preguntant-li (en castellà) que quan feia que havia vingut (unes setmanes), com s'estava intengrant (va dir, que molt bé... que li agradava molt estar aquí a Catalunya), va dir que estava aprenent ja a dir algunes coses en Català (poques es veritat... però només feia unes setmanes que havia arribat) i va explicar alguna interioritat curiosa del nostre estimat Leo(com que es molt ordenat i classifica la seva roba per colors).

Si més no. M'ha sobtat tot això... semblava una noia simpàtica i oberta. Però ja se sap que l'edat del pavo fa tornar als crios uns imbècils temporals.

Agnès Setrill. ha dit...

No entenc gaire de futbol, però vull dir la meva...

M'estimo més no profunditzar en la "persona",que hi ha dins dels nostres milionaris i golistes futbolistes, extrangers, sobretot,...no deixo de tenir decepcions...ara perquè està vigilat, (es nota), però, si sentia parlar a l'Etoo, se'm'encongien els ovaris de vergonya. (També pels gestos).