diumenge, 13 de setembre del 2009

Escarni

Llegeixo astorat la que des de ja em sembla la noticia de l'any. Recapitulant, 9 joves turques d'entre 16 i 22 anys accedeixen a participar en un reality show a l'estil Gran Hermano, amb la particularitat que els càstings només s'anuncien als classificats del diari, totes les participants són dones i els hi fan signar un contracte conforme han de pagar una multa de 33.ooo dòlars si abandonen el concurs abans d'hora. Res d'això les fa sospitar. Un cop dins el suposat programa, veient que la casa és un cutreapartament a la costa, que allà no expulsen a ningú i que hi ha càmeres fins i tot al lavabo triguen 2 MESOS en adonar-se que potser els hi estan prenent el pèl. Una de les noies es posa en contacte amb un familiar (que suposo que tampoc veia res d'estrany en que la seva parent portés 8 setmanes a un concurs televisiu que no s'emet a cap canal) i aquest avisa a la policia, que desplega una operació de rescat i al arribar al lloc dels fets es troba per tota resistència amb un onanista i l'ordinador des d'on enregistrava i venia les imatges de les noies per internet.

Tot plegat no he pogut evitar fer volar la imaginació i posar-me en la pell d'aquest geni delictiu per conjecturar com devia ser el dia a dia en aquest concurs (malauradament) inèdit a les nostres terres:

- De 8 a 9: Dutxa comunitària, prohibit ensabonar-se a un mateix.
- De 9 a 10: Esmorzar a base de plàtans i hortalisses fàl.liques.
- De 10 a 11: Aeròbic nudista al rebedor
- D'11 a 13: Prova setmanal. Dilatació. La que s'introdueixi l'objecte més contundent per via vaginal obté un premi individual.
- De 13 a 14: La guanyadora de la prova setmanal és l'única que té dret a no menjar polla per dinar.
- De 14 a 15: Neteja de la llar amb indumentària específica.
- De 15 a 17: Classes d'streaptease.
- De 17 a 18: Sortida vigilada al carrer per rentar el cotxe del súper.
- De 18 a 21: Festa del pijama sense pijama.
- De 21 a 22: Sopar condimentat amb Rohypnol.
- De 22 a 00: Violació massiva per part dels espectadors previ pagament a la porta.
- De 00 a 1: Fritzlconfessionari i subministrament de la lleteta d'abans d'anar a dormir a través de gloryhole per part de la organització.

Només una pregunta i una reflexió. Si aquestes que són musulmanes es presten a qualsevol cosa deixant a banda el seu esperit crític, per mínim que sigui, a canvi de la promesa llunyana de tastar la droga de la fama mediàtica, què no seran capaç de fer les chonis ibèriques? Com deia aquell: Putes sobren, el que falta són capitalistes.

5 comentaris:

Modgi ha dit...

El fritzlconfessionari em sembla una idea brillant. Estic convençut que, com ha GH, en aquesta casa la majoria de les noies també aprofitaven per deixar de fumar. En aquest tenien un substitutiu en forma de puro.

Josep ha dit...

La veritat és que jo m'esperava una cosa semblant, però aplicada a fricandons passarells per a catxondejar-se d'ells.

Però això és millor. Ja no cal fer-se passar per director de cine, ara només cal proposar un reallity.

Valero Sanmartí ha dit...

Va! Aquestes ties ja sabien al que anaven! Si el txitxi i les mamelles segur que l'haguessin acabat ensenyant a l'Interviú turc.

Han fet una aposta i han fallat. A tots ens passa, i no sortim als diaris.

Pare Bukkàkez ha dit...

Entre 16 i 22 anys? Mmm... menors!

Aquí Aspaña només caldria que es publicités el reallity pel facebook que en podrien fer 20 edicions, a full de putes i sense recorrer a travel·los.

Markutis ha dit...

@Modgi: Això és una cosa que em toca molt els collons. Són molt pesats amb la propaganda antitabac. Que prohibeixin fumar d'inici i qui vulgui entrar ja ho sap. El que passa és que no tenen collons de fer-ho perquè això trencaria la dinàmica de seleccionar noies que fumen i et parlen de tú.

@Josep: No sé com deu haver acabat el tema ni si al final hauran detingut a més gent, però que un paio amb una idea de negoci i ganes d'invertir quatre duros sigui capaç d'enredar a 9 jovenetes durant 2 mesos parla clarament de la mena de societat que estem construïnt entre tots. L'altre dia vaig veure una pel.li tonta com ella sola que es diu 'Idiocràcia' i cada cop em sembla més profètica.

@Valero Sanmartí: La gràcia no està en que siguin lleugeres de cascos sino en la lleugeresa de neurones i la facilitat amb la que s'enreda a la gent a setembre de 2009. La meva àvia no tenia estudis però quan se li acostava una gitana a vendre-li alguna cosa tenia clar que s'havia de tapar la boca i el nas no fos cas que la ruixés amb alguna droga per aturdir-la. Hem passat a l'altre extrem, em temo.

@Pare Bukkàkez: No em prengui el pèl. Tothom sap que un capellà no mou el botafumeiro per una criatura major de 13 anys.