divendres, 11 de setembre del 2009

Matisos

"Nen, no et facis el desmenjat i demostra'm com utilitzes la teva llengua catalana que la Diada me la posa dura"


Normalment quan una persona defensa les llibertats individuals per damunt de qualsevol estructura social se l'anomena liberal. I si aquesta mateixa persona gosa fer-ho dins el marc geopolític de Catalunya passa a ser definit com un partidari del liberalisme salvatge. En canvi no sento a ningú que consideri al govern tripartit de les velocitats variables, el CAC i les mil ordenances municipals el máxim exponent de l'intervencionisme salvatge. És només una de les particularitats d'aquest petit país de merda que cal tenir en compte especialment en dies com avui.

Altres curiositats del diccionari Català correcte - Políticament correcte:

Discriminació positiva = igualtat
ecologista = sostenible
immigrants = diversitat
turístic = cosmopolita
caritat = polítiques socials
sucursalisme = autogovern
independentisme = desafecció

Ah, Catalunya... L'únic país del món que dedica el seu dia nacional a xiular una israeliana amb un mocador palestí al coll, mentres tolera manifestacions falangistes en el seu territori. L'únic lloc on els polítics es permeten el luxe de qüestionar públicament la tradició popular perquè són xiulats, en comptes de fer autocrítica. La nació que convoca rederèndums no vinculants sobre el seu destí quan ja amb prou feines penjen senyeres dels balcons.

Deixe'm-nos d'hòsties! Ni federalisme ni Països Catalans, afrontem la realitat. La independència ja no és una reivindicació històrica ni un dret, és una necessitat desesperada. Catalunya lliure, però primer de tot dels seus polítics. Això sí és un matís important.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Catalunya fos independent, tindríem tanta feina a tornar a ser un poble "normal" i treure tot aquest rotllo cosmopolita i políticament correcte que tan bé has descrit.. Ai els diners, si és que ens venem per quatre duros. I després ens escandalitzem pel tema putes al carrer.

Sempre ens quedarà Els Segadors. De moment. Fins que no vingui un altre il.luminat a intentar-nos imposar una versió amariconada del tema.

Modgi ha dit...

I quina puta ràbia la 'gent' (sic) d'iniativa amb la bandereta palestina. mostrar preocupació per les causes per les que no s'hi pot fer res dignifica, ara bé, mullar-se per les que hi pots fer alguna cosa... això ja són figues d'un altre paner.

PS. Raúl sel·lecció.

Valero Sanmartí ha dit...

Això de Palestina els hi serveix per desviar l'atenció. Massa còmodes a l'oposició estaven els de Iniciativa, i quan arriben al poder tenen tan poc "saber fer" polític que només els hi queda pronunciar-se per causes alienes al país, a convertir-se altre cop en oposició.

Anònim ha dit...

Català

1 adj i m De Catalunya, defensor de les causes perdudes.

2 m Subnormal.

3 m LING Llengua romànica que puteja amb pronoms febres.

Agnès Setrill. ha dit...

"Matisos" Li queda bé que ho hagi posat entre """" perquè és l'unic que no és veritat de tot el que diu.

Josep ha dit...

Té vostè el meu vot.

MARTELL DE REUS ha dit...

Potser ens cal el que van fer els francesos i americans fa més de dos-cents anys: una revolució!