diumenge, 10 de gener del 2010

Greatest sHits (i II)

Aquí estic altre cop disposat a pagar el meu deute amb vosaltres, que sé que els dos últims dies no heu pogut dormir de l'angoixa existencial de no conèixer el desenllaç d'aquest meravellós ranking de vendes.

Nº3: Black Eyed Peas - "The E.N.D." (3.463.000 còpies)





Un grup d'allò més espontani. El que va començar com l'aventura de dos amics d'infància, l'un negre i l'altre filipí, que no es menjaven un torrat, canviant el nom del grup i afegint un mexicà ja semblava més resultón. Deu anys després hi afegeixes una caucàsica i la teva multinacional es torna boja per promocionar-te. Ara són un trencapistes, venent aquesta imatge de ventall obamià de cultures i bonrotllisme, com es pot observar en el videoclip que il.lustra la posició nº3. Però la realitat és ben diferent. Només cal que feu una ullada a aquest enllaç per saber com són realment les festes dels Black Eyed Peas. La versió vegetariana del famós video del David Hasselhoff, sense hamburgueses i a base de raïm. El resultat és igual de decadent.

Tampoc us estranyi que al video no hi hagi ni rastre dels altres tres perquè no se suporten. D'aquí a dos dies se separen, comencen a estimbar-se fent carreres en solitari i abans de que us n'adoneu es tornen a reunir.


Nº2: U2 - "No line on the horizon" (3.544.000 còpies)

Ja em sap greu senyor Valero, però no tinc gaire coses bones a dir del seu grup preferit. És més, si l'escena musical és una pista de ball i les bandes són les clientes del local, U2 és al rock d'estadi aquella dona granadeta i repintadíssima que continúa remenant el cul a les 6 del matí amb l'esperança de trobar pretendent quan la resta ja han desistit o cambiat de local. El problema és que de voltors amb el llistó baix que prefereixen a la noia fàcil abans de tornar a casa com els perdedors que són sempre n'hi haurà.

Nº1: Lady Gaga - "The Fame" (4.393.000 còpies)

L'infern fet persona. Ja vaig dir el que havia de dir al respecte en el seu moment. Ara prefereixo deixar parlar al senyor Christopher Walken, que ho expressarà amb més claredat:



13 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Ojo al dato! La molt moderna, cultureta i gafapasta Pitchfork ha publicat una llista amb les millors cançons de "pop chart" (per diferenciar-ho del pop no majoritari, que ells són així de guais), votades pels seus lectors, i les 3 primeres (LES 3 PRIMERES) són de Lady Gaga. Vull dir:

1. Lady Gaga: Bad Romance
2. Lady Gaga: Poker face
3. Lady Gaga: Paparazzi

¿Què cony li passa a la gent amb aquesta pelandrusca?

http://pitchfork.com/features/staff-lists/7748-2009-pitchfork-readers-poll/

Josep ha dit...

La Lady Gaga canta? Jo només en conec fotos calentes.

Unknown ha dit...

Trist això dels U2. Un grup que havia fet grans coses i que ara només siguin capaços d'imitar-se a ells mateixos i malament.

Em recorda aquella anècdota de Charles Chaplin, quan es va presentar a un concurs d'imitadors seus i no va ni superar la primera fase.

Anònim ha dit...

Doncs justament avui una persona m'ha ensenyat un dels seus regals de Reis: el CD-DVD de Thriller, del Michael Jackson. M'he recordat del post anterior. Evidentment, molt millor que qualsevol d'aquests tres, però això tampoc és molt complicat.

sr. Manel ha dit...

La Lady Gaga té penis:

http://felisinblog.files.wordpress.com/2009/08/w-lady-gaga-pene.jpg

Aquí està la clau de l'èxit.

CusCus ha dit...

Senyor Markutis, m'haurà d'explicar com són les festes dels Black Eyed Peas, que aquí no ens deixen veure aquest tipus de vídeos. Sembla que als membres del partit no els agrada que els súbdits tinguin accès a aquestes coses. Mercès.

Per altra banda, segueixo content de no saber qui és Lady Gaga.

Markutis ha dit...

No foti que és a la Xina, CusCus!
Bé, responent a la seva pregunta és bàsicament una cantant molt ebria i molt operada tota sola a una habitació d'hotel refregant-se les parts humides amb una ampolla de xampany magnum size a l'altre mà. I fora de cuadre una ànima caritativa que ho grava tot amb una càmera de video per a que ens hi poguem delectar.

sr. Manel ha dit...

Sr. Markutis està venent fum: el vídeo que enllaça de la Fergie és un muntatge. Vull dir que és fals. He hagut de veure'l set vegades (amb les seves set corresponents masturbacions) per adonar-me'n. Potser sí que tot plegat provoca invidència...

CusCus ha dit...

Sí, senyor Markutis, sóc a la Xina, gaudint d'un internet sense youtube, facebook, blogspot (ho confesso, em salto la censura) ni youporn o Lady Gaga (això ja està més vigilat) . Ara ja pot presumir d'audiència internacional i d'estar censurat.

Si em fan el favor de penjar videos de youku o de tudou, tot serà més senzill.

Pare Bukkàkez ha dit...

Si estiguéssim a EEUU, hauria clavat un tret al cap a cada merda DJ que ha ficat aquesta puta cançó dels Black Eyed des de que va acabar l'estiu. Aquesta i la del tonight. Fills de la merda.

Respecte el vídeo marrà, quina decepció. Mi jugo un órgan vital que és un fake amb una doble.

Respecte la imatge que linka el sr. manel, té tela també. Crec que és una foto que va penjar al seu fotolog Nessie, el monstre del Leganés.

Com està el pati...

Sergi ha dit...

Jo tinc una gran tolerància a tot tipus de música, segurament derivada de la meva inmunitat al cine infumable; però si torno a sentir gotta feeling m'esclatarà el cap rollo Scanners.

Modgi ha dit...

Atenció que el presentador del pugrama (que fa risa) del vídeo d'en Walken és el mismíssim rafael!

Dit això, aquesta llista referma la teoria que la gent que segueix comprant discos és tremendament subnormal. Perdó, no es pot dir subnormal. Superdotats al revès.

Anònim ha dit...

el que estava buscant, gracies