diumenge, 21 de febrer del 2010

Dona oriental

L'home occidental sempre ha sentit una atracció cap a les dones orientals, però pensa que són inabastables. Ténen un cercle social tancat, es diu. No són accessibles. Però un dia l'home occidental coneix una dona mongola com Genghis Khan. La dona oriental parla el castellà a batzegades però explica uns acudits sorprenentment divertits. És simpàtica i oberta, amb un deix de timidesa coquetament infantil. Té una veu fina, lleugerament nasal, i una cara preciosa. Fa comentaris d'una sinceritat aclaparadora, amb una innocència que espanta i que només pot ser producte de la diferència cultural. Se'n van al llit.

La dona oriental té una pell increïblement suau, uns pits menuts de grans mugrons i una llarga cabellera fosca i llisa. És dolça com la mel, de carícies infinites amb les seves petites mans. Fa uns petons diferents, amb succió i traient molt la llengua. No és l'únic que fa diferent de les dones occidentals, ja sigui amb la boca o altres parts del cos. És parsimoniosa i delicada. En el plaer, silenciosa. Tanca els ulls, tremola com una fulla i busca les mans del seu company per agafar-les durant l'orgasme. Ell hi arriba a continuació, buidant-se en un sexe que s'estreny amb una força considerable de manera intermitent.

Ajaguts l'un enfront de l'altre s'acaronen de la manera més tendre. Es miren en silenci i ell es perd en els seus ulls estripats, negres i brillants. La dona oriental ensenya a l'home occidental a pronunciar el seu nom i li explica el què significa. Cantusseja melodies estranyes en el seu idioma amb una veu melosa, mentre explora el cos nuu de l'amant. Fa observacions curioses sobre la proporció de les mans, les marques de naixement o la direccionalitat de la línia que separa les dues natjes. Aleshores es torna juganera i pallassa. S'abracen i es petonejen, rodolant pel llit.

Una estona més tard ella se'n va a la dutxa. Ell s'incorpora i es vesteix, encara impregnat de la seva olor. Et faré un regal, diu la dona oriental embolicada en una tovallola. Allarga la mà per a retornar els diners que li havien sigut entregats una hora i mitja abans. Després l'acompanya fins a la porta. Li fa un últim petó llarg i humit. Mira per l'espiell al replà, assegurant-se que no hi hagi cap veí abans de deixar-lo marxar amb un somriure. L'home occidental baixa les escales i surt al carrer, flotant.

16 comentaris:

Remitjó ha dit...

Ha aconseguit vostè trempar-me i emocionar-me tot d'una.

sal i sucre ha dit...

M'ha deixat sense paraules, sr. Markutis.

Molon labe ha dit...

Miri la millor dona que mai he conegut era oriental, com deia aquell cada societat té les dones que es mereix... i sap, el millor és que elles saben ser intel·ligents i llestes sense tenir cap mecessitat d'estar-ho demostrant dia si i dia també...

Agnès Setrill. ha dit...

Que bé s'ho han passat tots dos...

En canvi els homes orientals no són fantasia de cap occidental, curiós oi? Perquè deu ser?

Valero Sanmartí ha dit...

Perquè són lletjos, pervertits i tenen la tita menudeta, Agnès.

Fi del misteri.

Modgi ha dit...

I a més, tothom sap que tenen el penis pixel·lat. Congratuleichos and penetreichons, Markutis.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

D'això se'n diu un "final feliç"

Lázarus ha dit...

Tot i que a la historia hi ha orgasmes i no sóc gaire amant de la ciència ficció el post m'ha agradat força.

Jo tambe sóc un habitual de la secció " asiaticas " en els webs.

mcarbo2001 ha dit...

Ah! però és ciència ficció?

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Apreciat Markutis, per quant li ha sortit la broma? El final no se'l creu ningú, fulanes així no existeixen.

Markutis ha dit...

Vostè està registrat a ForoCoches, amic LoGené? Sempre ho he sospitat, però avui que volia registrar-me per deixar un comentari he descobert que aquesta gent ja funciona per invitació.

É triste pedí pero más triste é de robá.

Pere Perellon ha dit...

Amb emoció he descobert que també hi ha dones, que no són xineses, i que també exerceixen la prostitució i que també poden exitar tant o més que elles.

Sergi ha dit...

Jo tinc pendent un viatget a Japó. Estic convençut que un occidental en una discoteca nipona ha de triomfar com les magdalenes, i així no cal anar de prestiputas asiàtiques per provar-les.

Dr. Trumbo ha dit...

Sergi, que et confons amb Tailandia o Taiwan... les nipones són estretes i no només de xona.

Clara ha dit...

Agnès pq els homes orientals són molt petitons ... qui vol un home molt petitó ???