dissabte, 17 d’abril del 2010

Rabiós



Ara que he heretat del meu pare, com ell abans del meu avi, el títol d'home més intel.ligent del món fà molta ràbia si us recordo que jo ja ho vaig avisar? Era previsible. MOLT previsible. La mateixa merda de sempre. Ambient hostil, joc dur, permisivitat arbitral, l'expulsat de torn i l'empatet.

Ep! I compte que a primers de maig anem a Vila-reial i allà ens juguem les garrofes. Tot el que no sigui guanyar allà és llençar la lliga o dependre del Mandril. Sí que faig ràbia, sí.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

AAAAARRGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
(DE RAAABIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)

Quin fàstic d'àrbitres i d'antifutbol.

Per això a Espanya ho tenim magre, amb aquests àrbitres indecents i amb aquest públic insultont i maleducat.
Vergonya aliena, d'aquesta penya perica. Es podrien deixar la pell igual amb els altres equips rivals, cabrons.
I l'arbitre un fill de puta INTEGRAL.
Si guanyem la lliga, serà un MIRACLE, amb tanta falta i expulsions. Hem de ser deu vegades millor que tothom per puntuar. Això és just? puto fàstic!

PD: disculpin el llenguatge barroer.

Josep ha dit...

Tenia vostè raó, és ben cert.

Però no oblidi vostè que els Madriz ha de jugar contra el València, i que la pressió ve més per baix que per dalt
(és a dir, et dóna més pressió saber que el Barça ha empatat i que tu no la pots espifiar, que saber que el Barça ha guanyat i que tu no pots fallar)

Josep ha dit...

Em sembla que m'he explicat amb el cul.

Dani ha dit...

El que em fa més ràbia és els pericos amb la samarreta del tamud celebrant l'empat. Fills de puta, què fareu quan guanyeu?

Anònim ha dit...

Això ja es veia a venir quan van permetre jugar a en Kameni.

Només un equip com l' aPPanyol celebraria un 0-0 -sense haver sentenciat permanència, que en aquest cas tindria lògica- com si hagués guanyat un títol, això ja ho diu tot d'ells.

I no s'oblidi que el Mandril ha de jugar contra l'Osasuna (sí, ja ho sé, és malaltís, però mai se sap).

sr. Manel ha dit...

Com he dit a can twitter, els valencians no són gent de fiar (john Cobra, Camps); així que haurem d'amparar-nos en el puntet que tenim de marge. Putu espanyol. No ho podia aguantar més...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

El Barça no va ser capaç de tirar a porta ni una sola vegada. Això no és culpa dels arbitres. Guardiola la va cagar a la primera part i just quan ho va solucionar va aparèixer la cabra loca de l'Alvés i va provocar la seva expulsió.

Que n'aprenguin de cara a demà!

Markutis ha dit...

@C.E.T.I.N.A: No ha de ser gaire fàcil jugar a futbol quan els teus rivals peguen des del minut 1 al 90 i l'àrbitre ho permet.

El Barça de Guardiola, el que ho guanya casi tot, ha jugat 4 partits contra l'Espanyol i ha fet 4 partits pèssims (guanyant-ne dos, empatant-ne un i perdent l'altre). Una de dues: o es dóna la casualitat que sempre perden l'inspiració contra el mateix rival o alguna cosa fa l'Espanyol per evitar que juguin com saben.

La meva teoría és que el que fa l'Espanyol és posar el llistó de les faltes tan alt que l'àrbitre s'acaba adaptant a no xiular-les totes perquè sino no hi ha partit. La resta consisteix en protestar-ho tot fins que cada falta del Barça sembli tarjeta. També deu ser casualitat que de quatre partits contra l'Espanyol el Barça de Guardiola hagi acabat en inferioritat 2 vegades, sent un equip tan agressiu.

I si funciona tan bé la tàctica de l'Espanyol contra el Barça perquè no la posen en pràctica els altres equips, es deu estar preguntant?

1) Els àrbitres quan senten la paraula derbi regional ja van predisposats a permetre hòsties per tot arreu i aquí el que està acostumat a repartir-les més dissimuladament té avantatge.

2) No hi ha cap altre equip al món que tingui la motivació malaltissa de putejar al Barça costi el que costi, com si restar-li punts fos un títol i la resta de la competició no tingués cap valor.