diumenge, 2 de maig del 2010

Menú degustació

Doncs això. A partir de dilluns setmana gran a Vullserblogger. Un post cada dia fins al divendres 7 de maig que desapareixeré del mapa pel que resta de mes. 5 entrades 5! Si no passa res estrany o em pot la mandra, és clar.


Podria avançar-vos el que us espera però en el fons us agrada més que sigui sorpresa. Com aquells entrants de restaurant amb pretencions que quan arriben a taula requereixen una explicació de 5 minuts. De vegades són extraordinaris i de vegades espantosos però com no costen diners fan il.lusió!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mestre, ¿Per què desapareixeu per tan llarg temps? No voldria pas. Teniu verb fi i vei càlida. Hi ha res que pugui fer per mantenir la vostra veu?

Josep ha dit...

Quan hom anuncia cinc articles i tot seguit fuig a l'estranger, és que en prepara una de grossa.

Markutis ha dit...

@Anònim: Benvolgut fan. No em sentia tan aclaparat per un admirador des que estava de becari a la ràdio i una boja m'enviava cartes suplicant un autògraf i interessant-se per la data del meu aniversari.

Només m'agradaria recordar-li que tallar-me les cordes vocals i submergir-les en un pot amb formol en un lloc fresc i sec no és una bona manera de mantenir la meva veu.