dilluns, 31 de maig del 2010

Ràbies de temporada (Reloaded)

En aquest etern retorn que significa la vida del creador (ui, sí... l'artista) em veig en l'obligació de recuperar una de les primeres entrades que vaig publicar en aquest bloc. No tenia pensat donar-li continuitat a això de les ràbies de temporada, però ja en el seu dia vaig avisar que el Nadal no és l'època que més m'excita en aquest sentit. Ha arribat el moment. Crec que ja estic preparat per atacar el greal de les festivitats detestables: Sant Joan. Per sort, m'ho han posat fàcil. Sí, amics, Estrella Damm ho ha tornat a fer.



En una exhibició d'originalitat hem saltat de Formentera a Menorca, d'una banda desconeguda sueca a una banda desconeguda australiana, que fa igual de cool i poc mainstream. Una melodia ben poppie, memoritzable i bonrotllista. En aquest cas no s'hi han trencat gaire les banyes: tornada de moltes veus a l'uníson i uns quants 'papa papa' que no fallen mai. Tot ben assequible pel populatxo que beu Estrella, juga a pales, lloga bicicletes, porta havaianes, barrets de palla, assiteix a concerts en cases particulars i disposa del típic veler. Que us he d'explicar, oi? Qui no s'ha tret mai el PER? Com no sentir-se identificat... Que no nos engañen! Que nos digan la verdad!

1) On collons són els petards? Per Sant Joan vius en un estat de nervis constant per les detonacions que esclaten al teu voltant sense cap mena de control
2) Paisatjes idílics? Potser sí, però convertits en un abocador de bruticia.
3) Festetes íntimes i privades? I una merda! Vagis on vagis estarà tot massificat, plè de gent passada de voltes i que es baralla.
4) Despertar plàcidament de bon matí amb una tia bona al costat? Impossible. Has de sortir per collons fins les 7 del matí o preparar-te per passar la nit en blanc menjant sostre.

Això per no parlar de la música de merda, la relació qualitat-preu de l'alcohol, els controls policials a dojo, les retencions i la ressaca. Sant Joan no té glamour, és el nostre Oktoberfest. Ni més ni menys. I a mi personalment em vé tant de gust com un entrepà de llenties.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

I la pregunta seria... hi ha controls d'alcoholemia pels que porten velers???

Remitjó ha dit...

Anuncis de 3 minuts i mig?

Massa papapa, potser?

Memorable l'escena de "ayquetetiroalagua" del minut 1,40?

Jo vull afegir a aquesta ràbia de temporada, les hordes de killos sense samarreta que inunden fa dies els nostres pobles i ciutats. Però clar, si has tingut els collons de fer-te una merda de "tribal tatoo" has de lluir-lo...

Llesca ha dit...

Uf, he estat a punt de fotre-li un cop de puny al monitor al moment del "Ai, que no vull el petó a la galta churri, jijiji".
Si el que mostra aquest anunci s'acostés a la realitat faltaria un pla on aquesta "jovenalla" es fot unes quantes ratlles de coca i es va passant un porro, mentre un altre entra per la porta tot emocionat perquè ha robat una catximba al kebab del poble.

Josep ha dit...

La cançó de l'estiu, un noi patrimoni de Damm?

Molt rabiós, certament.

El senyor gerent ha dit...

Sobre el missatge, de puta mare, tothom té un puto barco per anar a prendre uns birres, no?

Sobre el format, estic acollonit. Hem passat dels 20-30" usuals dels spots televisius a culebrons comprimits en 3 minuts.... la puta gràcia que fa veure per segona vegada, i per tercera, i per quarta, i....

Aquest estiu, Estrella Damm Sucks !!!

Anònim ha dit...

varis apunts:
-aquest any, més que mai, es forren els fabricants d'avarques.
-amb tanta obsessió per les balears, ja podrien posar-hi una cançó dels antònia font, ja t'ho diré, tomeu penya o fora des sembrat. proposo "s'espectacle", d'aquests últims.
-quan veig noies amb faldilla, sandàlies i bicicleta penso en "Monella", de Tinto Brass.
-Aquest sant joan, hauran de treure els cavalls de les festes perquè no hi cabran.
-tinc el cervell poblat de fantasies. em proposo com a enginyer de l'anunci de l'estiu que ve.
-tothom a beure moritz!

Anònim ha dit...

De sobte m'ha vingut aquesta idea: quan legalitzin les drogues, els anuncis de cocaïna que faran per la televisió seran així?

Markutis ha dit...

@Anònim 2: Vostè és un geni. Quina idea més perturbadora i atractiva a la vegada. M'ha fet volar l'imaginació.

Oriol ha dit...

Realment la gent és tant estúpida que veu l'anunci i no veu que els joves protagonistes són fills dels banquers i polítics que els estan robant a ells. Això si, al mòbil tots hi portaran la puta cançoneta, que fa cool.

...- .- .-.. -.. .-. .. -.-. ha dit...

Avui m'has decepcionat.
M'he llegit el post que ens remets del desembre de 2008.

Motiu 11 per odiar el nadal.

Els fill de puta xarnegos i botiflers que no saben que cagar és un verb i tió un tros de fusta.

Cagatió... Quina mena de subnormal s'atrabeix a dir cagatió?

Tens sort que no et conec perquè sinó et rebentaria el cap a trets.

Pons ha dit...

Cada cop que veig aquest anunci em fa més i més rabia, pronostico que molt haviat arribarà i supererà el nivell de rabia del de Formentera de l'any passat.

Anònim ha dit...

hem saltat de Formantera a Cadaqués (no Menorca). Us imagineu viure dins d'un anunci d'Estrella Damm? que ideal...

Modgi ha dit...

la meva opinió és que és el millor anunci de moritz que s'ha fet mai.

Txisky ha dit...

D'acord amb Modgi: aquest estiu Moritz!

Markutis ha dit...

@El senyor del braille: No se'm creixi, perquè és simplement una afició meva contestar a les subnormalades dels meus lectors eventuals, però aquí ho té:

http://ec.grec.net/lexicx.jsp?GECART=0174251

Espero veure'l fent el ridícul més sovint per aquí.

Markutis ha dit...

Per cert, una pregunta: els fills de puta xarnegos i botiflers són també els que se senten decepcionats en comptes de decebuts?

CusCus ha dit...

Estic dasapsiunat amb vosté, Markutis. Ha de pensar que hi ha lectors que sí tenim el PER (i coneixements nàtucis, que això és un altre tema) i ens fot la mateixa ràbia l'anunci d'estrella i tots els que usen motores i els que es pensen que el mar és de pijos (fals, només cal tenir un amic amb vaixell i ganes).

Markutis ha dit...

@CusCus: O sigui que no cal ser pijo sino tenir amics pijos.

CusCus ha dit...

O francès.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Atenció gilipolles, aquest any toca Menorca!