dimarts, 15 de juny del 2010

Demà em faig soci del Barça

I no és perquè estigui engrescadíssim amb la nova directiva. Al contrari. Demà em faré soci del Barça perquè Sandro Rosell va anunciar que pensava "regular" l'entrada de nous socis, limitant les noves altes a familiars de primer o segon grau de socis ja existents. I perquè també va anunciar que a partir d'ara qui no tingui familia del Barça i es vulgui fer soci haurà de pagar la quota d'un carnet de simpatitzant durant 6 anys (curiosament, el que durarà el seu primer mandat en el millor dels casos) abans de tenir dret a ser-ho. O sigui que tinc menys de dues setmanes per entrar a la secta.


Són coses que passen. Ha sigut tornar el nuñisme i ja comencem amb els tics de sempre: conservadurisme, desconfiança, sectarisme, por. En aquest sentit són especialment interessants les dades del sondeig de TV3, que va calcar els percentatges de les eleccions i deia que el perfil majoritari del votant d'en Rosell és un home de més de 65 anys. No puc dir que em sorprengui. Abans de les eleccions ja sabia que em genera mal rotllo que en Rosell porti de la mà gent com Juanjo Castillo, el nét de Casaus i el Charly Reixach o que em puja la mosca al nas la independència d'un president al que li han fet la campanya els del Grup Godó i ha sigut públicament recolzat pels gimnasos DiR, la façana del Princesa Sofía i membres destacats del PSC i d'Unió, entre d'altres membres destacats de l'el.lit barcelonina.

És més, tots els que desconfiem d'en Rosell ens hauriem de fer socis abans de l'1 de juliol. I visca la democràcia.

15 comentaris:

. ha dit...

Quin fàstic de tio! no puc amb la seva cara! quant dius que dura un mandat?

Anònim ha dit...

Jo em vaig fer per internet la setmana passada. Quan vaig veure als "debats" que guanyaria de carrer. Al loro!!!

Josep ha dit...

Per que, fundar un nou club... com ho veu?

Remitjó ha dit...

Estem davant una interpretació dislèctica d'aquella màxima "marxista" que diu: jo mai no em faria soci d'un club que m'acceptés com a soci"?

Sergi ha dit...

A mi tampoc m'agrada gens el Sandro (vaig votar Benedito), però li donarem els 100 dies de gràcia a veure què fa...

MARTELL DE REUS ha dit...

Per cert crec recordar que el Sr.Nuñez estava essent jutjat per frau fiscal. Al RAC1 i la Vanguardia Española no en diuen res.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo abans que fer-me soci m'ho gasto en putes

Anònim ha dit...

L'latra opció és esperar els anys que duri la seva Presidència (no dic 6, perquè mai se sap) i fer-se'n llavors. El gran favorit, llavors, serà l'Agustí Benedito. Queda clar que trobarem a faltar el Laporta.

Anthony S ha dit...

Ja en començo a estar tip de si el grup godó aixó i alló altre. Han donat el mateix suport al Rossell que la resta de mitjans. Ha estat a llocs com Catalunya Ràdio on he sentit les majors animalades desqualificatòies sobre la resta de candidats. Coses absolutament censurables.

I si, és cert, s'ha sobredimensionat la cobertura que ha rebut el Rossell, però certament ha estat qui ha donat més noticies, el que fa anys que ha especulat amb l'espectativa de ser el relleu de'n Laporta, el que ha estat dia si-dia també el blanc de les crítiques dels altres candidats. Com volien que no se'n parles?

I ja flipem amb el comentari del Martell de Reus. A can Clapés (rac1-Grup Godó) porten tot l'any emetent un tall del judici del cas Nuñez absolutament desternillant. El de cracòvia mai sommiaria amb un gag com aquest.
"vinieron unos señores de hacienda que me dijeron que habian comprado pisos de Nuñez i Navarro..."

Markutis ha dit...

@Anthony S: És senzillament innegable que el Grup Godó porta més temps que ningú apostant per la presidència d'en Sandro Rosell. Especialment des d'El Mundo Deportivo les llepades de cul han arribat a una categoria que faria avergonyir l'escola diplomàtica d'en Josep Piqué.

Però de totes les coses que dius la que em sembla més incomprensible és això que la candidatura d'en Sandro Rosell ha tingut més espai mediàtic perquè ha donat més noticies. Ja fa dies que han guanyat les eleccions i em comprometo a donar 10 milions d'euros a la persona que em digui ara mateix qui serà el nou director general, qui serà el nou secretari tècnic, el nou director del futbol base, com és el projecte de remodelació del Camp Nou que volen deixant de banda que no volen el d'en Foster, com faran el nou Palau si tiren enrere el pacte amb l'Ajuntament, quant costarà l'Espai Barça que volen construir i com es financiarà sense vendre patrimoni, etc, etc, etc...

La candidatura d'en Rosell no ha explicat absolutament res. El candidat mateix ha viscut d'un prestigi assignat aleatòriament pels mitjans que ha pesat molt en les eleccions. Ara vindràn les sorpreses i ningú li podrà retreure res perquè no s'ha compromès a res concret. I em sembla molt bé que la gent es deixi vendre fum, però almenys que tingui clar el que compra.

toffet_sex_experience ha dit...

El sandro aquest només és un Pijo de Merda a qui els seus amiguets molons (o amics dels seus pares) han anat muntant una desproporcionada campanya meidàtica.
Aix, que a gust...

Anònim ha dit...

Jo, és que estic enamorada del Laporta, amb tots els seus defectes. Té un somriure que et desmunta i si li agrada menjar que mengi, no hi ha res pitjor que un tio llepafils.
I si es baixa els pantalons a l'aeroport serà perquè té un parell de collons, que és el mínim que s'ha de tenir per ser president del Barça. Això, i dir les coses clares, sense anar per la vida demanant perdó per ser català. Aggsss!
I el Sandro NO M'AGRADA, ara, que pel bé del Barça, espero ho faci el millor possible...

Mike Tracking ha dit...

Ha dit aquí unes veritats com a punys amic Markutis, només puc dir una cosa: si a todo.

Mike Tracking ha dit...

I per cert, si algú no veu la campanya i posteriors fel·lacions de la gent del grupo godó, en especial RAC1 i mundodeportivo, és totalment ceg. Des de raúl llimós a joan maria pou passant per sonia gelmà o xavi puig, cada comentari de rosell era amb olor a roses mentre que cada paraula de laporta era verí... i es fan dir periodistes... menys mal que la gent té ulls.

Gargamel ha dit...

En efecte la democràcia és això, que algú es presenti amb unes propostes (o sense) i la gent el voti, en aquest cas massivament. En Rosell pot haver estat indifinit en moltes coses, però en cap cas amb l'entrada de nous socis, ho va deixar ben clar i la gent l'ha votat. Pot no semblar-te bé, però és democràcia al cap i a la fi.
No tinc res a favor de Rosell eh, de fet vaig dir que si guanyava em faria merengue, però no es pot dir que no és democràcia.

A mi no em sembla sectarista, però tenir la porta oberta d'aquesta manera pot portar certes circumstàncies que crec que valdria la pena evitar.