dimarts, 9 de juny del 2009

Mala sort (I)

Si disposeu d'un penis i no sou en Michael Jackson sé de bona tinta que al llarg de la vostre curta o llarga vida hi ha un denominador comú: us la heu pelat sovint. Això significa que molt provablement tenim aquestes experiències en comú:

- A casa us han retret que passeu massa estona al lavabo
- La mare us ha enganxat en plena feina
- Us heu adormit amb la titola a fora minuts després de descarregar
- Heu conservat (o conserveu) alguna revista acartronada
- La vostre primera experiència amb el detergent va ser intentant eliminar una taca inoportuna
- Heu provat de batre el propi rècord de palles en un sol día
- Coneixeu els beneficis de la sublimació masturbatòria d'una mala cita
- Heu empastifat el vostre membre amb substàncies diverses per curiositat
- El vostre onanisme ha eixamplat les fronteres de la llar per explorar espais públics
- Envalentonats per la perícia que dóna la pràctica heu provat de controlar l'ejaculació fins al punt de fer-la coincidir amb l'aparició de la vostre presentadora/actriu/cantant/objecte de desig a la pantalla del televisor

I això últim em porta a l'experiència traumàtica que vaig viure l'altre día i que ara descriuré malgrat ser conscient de la marca imborrable de repulsió que deixarà en la vostre desprevinguda imaginació.

Combatia jo un furiós atac de líbido nocturna amb una visita al meravellós món del youporn. Quan finalment em vaig decidir per un dels múltiples clips de l'oferta del día, però, no imaginaba que allò acabaria tan malament. Al llindar del dolcíssim clímax, eina en mà, l'operador de càmera va decidir tenir un atac d'originalitat i desviar l'angle de càmera per enfocar la cara de l'actor que en aquell moment estava essent fel.lat. No va ser per a dos o tres segons, sino que la bretolada va durar ben bé un quart de minut, esdevenint en primer pla del rostre d'aquell paio. Fins i tot l'actor semblava sorprès per la tenacitat del camarògraf i mirava directament a l'objectiu amb un gest entre estranyat i molest. No caldrà que us expliqui que a partir de determinat moment en el procés de l'autoestimulació genital l'expulsió de fluïds és un punt de no retorn. I així, amics, malgrat el meu titànic esforç de contenció, amb un orgasme involuntari i escarransit, és com vaig entrar de cap en el club dels bisexuals practicants.

He vist suficient porno com per saber que els primers plans de la cara del protagonista masculí ocupen un percentatge decimal del metratge total sempre i quant el protagonista no es digui Rocco Sifredi o Nacho Vidal. Quantes possibilitats hi havia de que coincidís l'únic pla d'aquell mindundi amb el meu petit moment de glòria? El fet que no m'hagués passat mai abans en gairebé 17 anys de carrera onanista és una pista molt clara al respecte. És la puta mala sort.

21 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Bravíssim, estimat Markutis!
Aclari'ns però, si l'actor en qüestió era el gran Ron Jeremy o era algún altre més atractiu amb el que evitar tocar el fons del món gay el primer cop.

Solidaritzant-me amb vostè, i pringant-me com vostè, afegiré una altra experiència relacionada amb aquest camp:
- Per algún mal gest, mala posició o mala punteria, heu lefat el teclat de l'ordenador i arrel d'això us ha deixat de funcionar alguna tecla.
No m'ha passat a mi, eh? Això li va passar a un amic meu que... bah, és igual!

tito ha dit...

yo m'atrevire a dir'ne una d'altre
- Despres de dur un parell de dies, que en contra de tot pronostic, no te la as machacada fins a la mort, i inconscient de la quantia de material contingut als dos almacens de la creació. Vas y te la machacas, confiat en que l'element de contencio (paper de vater) funcionara. Pero amic meu, no n'hi a prou... de paper, per que de fluid vital en sobra.

CONCLUSIO: Surt pero on no ha de sortir

RESULTAT: Encabronament, i netejada al mes pur estil CSI

tito ha dit...

Tambe li a pasat a un amic meu

Agnès Setrill. ha dit...

Segur que a tots us ha passat, però ni ho sabeu molts de vosaltres, que asseguts a la taula del menjador, en familia, i mirant alguna sèrie o anunci picantó, o no, heu tingut una erecció, i només la germana o la mare s'hen han adonat del fet. I vosaltres tant tranquils.

Poc us ho pensaveu eh?

M'ha encantat el post, tant natural i sincer...

Unknown ha dit...

Ostres, de vegades m'agradaria tenir polla...

Valero Sanmartí ha dit...

¿A qui no li ha passat allò de que ejacula i al moment de la sortida de la lefa sent una remor de veus, llunyanes i agudes, que criden "papa, ens has tornat a enganyar"?

Modgi ha dit...

Ho sento de veritat, Markutis. Però a qui no li ha passat que està en un jacuzzi al nord de Sardenya rodejat de prostitutes brasileres fins al cul de coca i que, en el moment d'ejacular, no saps sobre quina fer-ho? Això sí que és una putada!

Modgi ha dit...

Per cert, no li ha passat a un amic meu.

Modgi ha dit...

Ni a mi tampoc.

Josep ha dit...

Ui, els traumes sexuals. Tot i que els propis són més sucosos, és preferible parlar dels aliens.

No dels "àl·liens", sinó dels traumes de l'altra gent, vull dir.

Què t'anava a dir ha dit...

Que diver ha de ser tenir polla. M'he perdut hores i hores d'autoconeixement sensorial.

Josep ha dit...

Apreciada Quetanavadir: vaig conèixer una noia amb un clítoris que ja voldrien molts coreans.

Ah, la noia menstruava, ergo no era trans.

Anònim ha dit...

T'anava a contestar aquí, però com que m'han anat sortint ideies, et faré la rèplica al meu blog. Total, ja no em presento a ningú com a iaiapunkarra.

Josep ha dit...

i com et presentes?

Markutis ha dit...

@Josep: Anava a dir que en realitat és impresentable, però no captaria l'essència del que volia expressar.

@iaia: Ja sap que sempre em resulta un plaer llegir les seves rèpliques a les meves entrades. De fet, en el futur no descarto escriure pensant únicament en temes que la motivin a replicar-me.

Markutis ha dit...

@Pare: No, definitivament no era en Ron Jeremy sino un mindundi qualsevol. D'haver-se donat la situació que descriu ara estaria rehabilitant-me d'una bulímia galopant.

Anònim ha dit...

Josep, el pitjor que et pot passar és intentar lligar amb algú i que, xerrant d'aficions i tot això, et resulti que és blogger.

Markutis, doncs no aniria malament ja que últimament tampoc no vaig gaire inspirada. Però temo per la reputació del blog, en el fons.

Anònim ha dit...

M'ha agradat l'últim escrit, llàstima del final, petons.

Cris (V/N) ha dit...

Ostres, que m'has fet riure!!!!!! Jo de penis no en tinc.... però noi, has relatat el moment de manera fantàstica.... Un dia d'aquests tindré un ensurt recordant el teu escrit! jajajjaa :)

Anònim ha dit...

http://www.efukt.com/2446_Ouch!_It_Hurts!.html

Lluís ha dit...

Fa molts anys m'estava masturbant mentre mirava fotos amb els Netscape (internet era lent i el mòdem es despenjava sovint). Mentre la imatge d'una tia bona s'anava completant jo anava per feina. Quina sorpresa! La noia en qüestió era un transvestit no operat. Tant em va fer, me la vaig seguir pelant a la seva salut, ja que ella (ell?) no tenia la culpa de que en aquest país tinguem una infraestructura de xarxa tant cara i pèssima.