diumenge, 27 de setembre del 2009

Negació

Hi ha coses que la gent no vol saber, com per exemple si el paio al que li estàs menjant la cigala és dels que se l'espolsa bé després de pixar o prefereix col.leccionar les gotetes als calçotets. Un altre exemple és el de les filles del Zapatero, perquè la veritat no sempre és fàcil d'assumir. Només la negació explica que el president del Govern espanyol porti a les seves filles al recinte amb més repercussió mediàtica del món i no se'n cuidi de disfressar-les de gent normal. Tot això estaria molt bé si l'orgull de pare estigués per damunt de l'opinió pública i el què diran, però la realitat és que amb l'excusa de que són menors se les ha volgut amagar vilment perquè en el fons el ZP sap tant bé com nosaltres que les seves filles produeixen vergonya aliena.

Sé el que esteu pensant. Això un bon patriarca ho arregla repartint dues bones hòsties a temps (dos pollassos en el cas del Woody Allen), però coneixent l'autoritat i el poder de convicció del personatge no és estrany que sigui incapaç d'imposar unes mínimes normes de conducta a les seves filles. I és que no totes són tan facilones com la Karma Chacón.

El cas és que la vida d'aquestes dues criatures, que ja no s'intueix gaire fàcil a l'escola, passa per un futur de burla i exclusió social a gran escala per culpa del poc enteniment dels seus progenitors. I compte amb aquestes coses perquè està demostrat que la marginació genera monstres imprevisibles. Que ningú s'estranyi si la propera vegada que veiem aquestes cares als mitjans sigui relacionada a una orgía necrofílica al Valle de los Caídos o un especial del Fotogramas sobre les noves aspirants a Isabel Coixet. Una llàstima.

16 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

Aquest -com alguns altres- l'has brodat.

Anònim ha dit...

Jo em pregunto d'on han tret les filles aquest físic tan adipós, si no retiren ni al pare ni a la mare... no seran filles d'algun butaner?

Unknown ha dit...

És que si jo fos fill de ZP també intentaria que em fotés fora de casa.

Eva ha dit...

Home,tots tenim un passat. Hi ha algú que estigui orgullós de la seva de la preadolescència?

Josep ha dit...

Senyo Markutis, aquest post, amb perfecte lligam de text i imatge, provoca satisfacció i orgull.

El millor que he llegit sobre l'afer de les filles del ZP. Un cop més, felicitats.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

JA, JA, JA,... M'has guanyat per la mà. Jo també estava fent un muntatge de la foto, tot i que el meu no és tant brillant

Què t'anava a dir ha dit...

Auguro dos moments terribles en les vides d'aquestes dues nenes:

MOMENT 1: Moment en el que tornaran a l'escola, amb mofa i escarni ja no de la classe sino de tot l'edifici, que ha llegit els insults que els dedica la gent als fòrums d'internet.

MOMENT 2: Moment en el que compliran 25 anys amb alguna forma més femenina i algun maromo a l'objectiu, i reviuran el moment de la foto. I maleïran els seus pares per no haver-les obligat a vestir-se un pèl més decentes.

Jo era de les que sudava de les aparences, però aquesta foto m'ha canviat un principi molt profund. Però sense drames eh?

CusCus ha dit...

Vull agraïrli senyor Markutis el seu comentari i la seua foto. Als països bàrbars on resideixo (últimament, va canviant sovint) no han penjat la foto a les andanes de metro en tamany familiar així que ni l'havia vista ni savia de què anava la història.

El muntatge és el vestit de la senyora ZP oi?

sànset i utnoa ha dit...

Boníssima l'anàlisi i el montatge!

A veure si el Santiago Segura es fixa amb la foto i les contracta per la següent entrega de Torrente, que donarien el pego!

*Sànset*

Modgi ha dit...

hi ha una teoria que circula segons la qual van ser les pròpies nenes que van demanar que se les pixel·lés perquè no se'ls hi veiés l'acné.

Anònim.

Unknown ha dit...

http://www.facebook.com/yotambiensoygotico#/yotambiensoygotico?v=photos

Valero Sanmartí ha dit...

Jo crec que el problema està en són les nenes les que NO volen que se sàpiga que són filles de qui són filles.

zel ha dit...

Voldries sisplau aclarir en què et bases per dir que sóc hipòcrita? Titllar i jutjar la gent pel seu aspecte no ´´es un pèl discutible, si més no? Tu diues el que penses, jo també, i sense problemes, oi?

Markutis ha dit...

Molt senzill, Zel. Estaves a favor de que segrestessin El Jueves per fer mofa del Felipe i la Leticia? Si vas al ginecòleg i et reb un senyor sense bata que et diu "obre't de potes que et remenaré el parrús" seguiràs pensant que el protocol és de dretes i que no pasa res perquè s'ha d'acceptar que el metge és així de desenfadat?

Doncs això, hipocresia.

I, efectivament, tu has dit el que pensaves i jo tres quarts del mateix.

Josep ha dit...

Hipocresia, un gran tema.

Unknown ha dit...

Per cert! http://bacn.me/cje (article retirat del web de l'ABC)