dijous, 12 de novembre del 2009

Redundància

La Junta de Extremadura gastarà 14.000 euros en uns tallers de masturbació per a joves d'entre 14 i 17 anys. Com si no fos prou redundant en si mateix comprovar que les administracions socialistes ténen un talent desmesurat per llençar els diners públics en qualsevol ximpleria, ara resulta que pretenen ensenyar a autoestimular-se genitalment als majors experts en la matèria. Això sí que és redundant, hòstia.

Per no variar, ara resulta que és d'extrema dreta i de retrògrads oposar-se a aquestes iniciatives, que titllar-les de tallers de masturbació és una manipulació interessada i que hem de parlar d'una "orientació afectivo sexual". Ho podrien haver pensat abans d'enmarcar-ho en una campanya titulada 'El placer está en tus manos'.
A l'hora de valorar una iniciativa d'aquesta índole, el primer que se m'acut és que es tracta d'una idea tan estúpida que sembla mentida que no l'hagi tingut primer el nostre tripartit. A partir d'aquí, si no em falla la memòria, crec que masturbar-me era una de les meves activitats principals entre els 14 i els 17 anys. Fins i tot abans. Recordo com si fos ahir el primer cop que un nen més gran de l'escola em va preguntar si sabia el que era una palla. Aleshores, la meva candidesa era tal que vaig respondre tot digne que per suposat sabia el que hi havia als pallers i no vaig entendre perquè es descollonava. Més endevant, amb 11, un company de classe em va començar a parlar del que ell anomenava gust suprem, i que consistia en untar-se les mans amb sabó i fregar-se la punta de la tita amb el palmell de la mà fins que et tremolaven les cames i t'havies d'asseure. Per descomptat que ho vaig provar aquella mateixa tarda, però no li vaig acabar de trobar la gràcia. En canvi, sí que em va resultar agradable empastifar-la de sabó i fer-la tan relliscosa. Tant, que ho vaig anar repetint. Un bon día, jugant de la manera més tonta em va semblar que la substància blanca sabonosa era més abundant del normal i que tenia una altre textura. Abans de voler-ne ser conscient ja havia lligat caps d'allò vist, sentit i experimentat. Era perfectament capaç de cascar-me-la.

No vulguis saber perquè està tan content de que finalment li hagin comprat el ratolinet.

Practicant un immoderat acte de fe anem a suposar que a Extremadura hi ha nanos que amb 14 anys encara no es dónen plaer de forma compulsiva responent a la ineludible crida hormonal. Ara imaginem-nos un d'aquests tallers socialistes on intentaran 'normalitzar' la masturbació amb actitud enrotllada, paraules tècniques políticament correctes, dibuixets, gràfiques, estadístiques i objectes simbòlics de forma fàl.lica i còncava. Crec que si el meu primer contacte amb el 5-contra-1 hagués sigut en aquests termes hagués abandonat abans de començar.
Deixant de banda que aquesta nova generació d'analfabets funcionals mancats de valors ètics i morals necessita tota classe d'ajudes abans que la que ofereix la Junta de Extremadura, ningú parla del que és realment escandalós. A aquests nanos els hi volen robar una de les etapes més boniques de la vida, desnaturalitzant el despertar sexual per convertir-ho en un progretaller de merda. Una putada grossa perquè li treu emoció i devalúa terriblement l'experiència, com si la Pilar Rahola t'acribilla a spoilers de la última temporada de Lost. I això no hauria de ser així. El día que el sexe deixi de ser guarro i de tenir un component prohibit i aventurer millor que ens reproduïm per espores.

14 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

Amén!
Ara, el meu descollonament a tort i a dret si algun dia torno a trepitjar Extremadura val més de 14000 €

Red Pèrill ha dit...

Òsties, jo ho vaig llgir no sé on... però em pensava que era broma!

Fills de puta... quealsevol que vulgui ser blogger es pot desanimar fàcilment doncs amb una realitat així, qualsevol s'inventa una ficció més grotesca...

Amb efecte

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Si un "pare enrollat" ja és patètic, un "polític enrollat" directament fa fàstic. Colla de fills de puta!

Vaig a pelar-me-la en senyal de protesta.

Molon labe ha dit...

El proper titular serà: Muere de placer al hacer los deberes... i és clar, el que més s'apliqui més fet pols estarà.... i no m'imagino l'examen final... però clar amb l'atur que tenen i només sentint allò de: "A cascarla" que millor que preparar les generacions futures...

Anònim ha dit...

Aquesta campanya, segur, despertarà la curiositat de molts pares protectors, que de sobte s'interessaran pels "afers" dels seus fills. A veure com se'n surten!

Dr. Trumbo ha dit...

M'encantaria conèixer el programa del taller aquest. S'ensenya la masturbació manual només? Col·lectiva, mútua, amb artilugis mecànics, amb succedanis orgànics (la carbassa calentona, p. ex)...?

Si es centra en el plaer privat (com sembla) és un frau. Però ja posats, que ensenyin les senyoretes a mamar-la bé...

CusCus ha dit...

Sí, caldria una campanya (orientada a ambdós sexes, tot sia dit): "Su placer está en tu boca". Completament d'acord, Sr. Anthony.

Josep ha dit...

I encara no hem començat amb els jocs de paraules facilots

"La tinc extrema i dura, vaig a desfogar-me"

Pare Bukkàkez ha dit...

Fill de puta, l'he imaginat tocant-se la punta de la fava, de peu, i amb les mans plenes de cubata de sabó amb lefa.

Jo crec que darrera de tot això hi som l'església. Convertir-los-ho la masturbació en lliçons i deures, ha de fer, per força, que s'acabi.

sànset i utnoa ha dit...

Els que es deuen reproduir per espores són els "cabezas pensantes" que han tingut aquesta idea del taller de masturbació. Jo proposo altres possibilitats per invertir el diner públic:

1 - Taller de relaxació anal (perfecte per gent que té problemes de restrenyiment)

2 - Taller sobre el bon ús del paper d'WC (ecosocialisme en estat pur)

3 - Taller sobre la reproducció dels calamars (interessant per aquelles "cabezas pensantes" tinguin idea del desastre que van fer els seus pares)

4 - Taller sobre la bona inversió del diner públic (els professor que l'impartirien podrien ser el Millet i "Don Vito", entre MOOOOOOOLTS d'altres)

*Sànset*

Modgi ha dit...

markutis, és vostè dels que nomès veu la palla en l'extremadura aliena. pensi que aquí aviat farem tallers de deepthroat. vostè també ha tornat a la seva fòrmula original meilhorada, hiperexhibicionisme marca de la casa! però com comprendrà, desprès d'haver llegit això, avui no l'ensabonaré.

Markutis ha dit...

Benvolgut pollastre, li asseguro que això de l'hiperexhibicionisme ho estic intentant corregir. Fins que vostè no n'ha fet esment ni tan sols era conscient de que ho havia tornat a fer.

Abans era partidari de que un bloc personal havia de ser com més obertament personal millor. Ara penso que el meu jo passat se'n pot anar a la merda.

Dr. Trumbo ha dit...

Última hora dels tallers extremenys. Els ensenyen que si tenen dubtes de si els agraden els companys de classe i gènere, que tirin pel dret i surtin de dubtes.

Tenen ganes de sortir al "Gente". Extremadura no seria el lloc més civilitzat per a promocionar aquestes incursions en edat escolar. Vaja, que a més d'un li rebentaran la cara amb un garrot. Pero és que ja parteixo de la base que per aquelles contrades els haurien de castrar.

Unknown ha dit...

Totalment d'acord amb el senyor Anthony S.

A cascar-se-la o ficar-se el dit, qui més qui menys es defensa, però perfeccionar les mamades hauria de ser assignatura obligatòria.