diumenge, 17 de gener del 2010

Carlos Sainz i altres acudits

Ui sí! Que el rei de l'excusa i cofundador del club de funestos amb Sete Gibernau ha fet història guanyant el Dakar en cotxe. Un moment... El Dakar? Voleu dir que té el mateix mèrit creuar un desert com el Sahara en condicions climatològiques extremes que fer un passeig de 9.000 km de Buenos Aires a Buenos Aires passant per un terraplè com l'Atacama?

Parlant d'acudits, des d'ahir dissabte em passa que pel retrovisor només veig el concessionari d'Audi. Concretament, uns Q3 i A5. I recordeu, el Alcorcón no engaña.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

De veritat a ningú li sembla estrany que el Dakar, dient-se Dakar, es corri a Sudamèrica? Ens em tornat tots bojos.

Per cert, que durant les mateixes dates (va acabar el dia 10) s'ha disputat l'Africa Race, pel vell recorregut del Dakar. Sembla ser que el que per la ASO suposa un gran risc, pels de l'Africa Race no té cap problema. Quedant demostrat que la ASO tenia interessos econòmics reals traslladant el Dakar de l'Àfrica a Sudamèrica.

En tot cas, el recorregut del "Dakar Sudamericà" ha estat una veritable "passada". Llarguíssim i brutalment dur, amb dunes que mai s'havien pogut veure a l'Àfrica i unes pistes ràpides espectaculars. Ara, no és el mateix, no...

Anònim ha dit...

El que no he acabat d'entendre d'aquest "Dakar" ha estat el tema de al sanció al Marc Coma. No és sospitós que un dels que van prendre la decisió fos francès, com el guanyador final de motos?

Modgi ha dit...

Un senyor que es queixa de que li aixequen sorra al parabrises en una cursa al dessert es com un davantar centre que diu que l'agafen per la samarreta.

Markutis ha dit...

Ei! I volia ser president del Mandril!

Sergi ha dit...

Totalment d'acord, el dakar argentí és tan pretenciós i descafeinat com els habitants de la zona.

Josep ha dit...

Per què la París-Dakar ja no va de París a Dakar? DONCS PERQUÈ PASSAR PER ALGÈRIA, MAURITÀNIA I MALI ERA I ÉS MASSA PERILLÓS.

Algú va avisar els tres pijus de Barcelona Acció Solidària?