dimecres, 27 de gener del 2010

MacAgun l'Appluta

Com esteu? Bé? Doncs molt malament! Haurieu d'estar rosegant-vos els monyons a l'alçada del colze davant l'imminent aparició de la darrera cagaradeta del senyor Steve Jobs.

Aquesta tarda, a les 7, es presentarà mundialment una nova andròmina de la qual encara no en sabem el nom, ni perquè serveix, ni com funciona, però que ja us puc avançar que ens canviarà la vida per sempre. O almenys això és el que sembla a jutjar per la cobertura que li estan donant els mitjans de comunicació. Tots els diaris generalistes digitals ténen previst informar en directe de l'acte. Fins i tot un canal públic de televisió que fa un mes té prohibida l'emissió de publicitat ha donat un espai a la prèvia de la presentació d'aquest producte d'una empresa privada en els seus informatius. A l'internet el que hi ha ja és directament histèria col.lectiva, amb debats inclosos de profund caire intel.lectual com ara: "aquestes fotos són un fake perquè no em puc creure que Apple tregui al mercat un gadget amb uns turnillus tan feos a la vista" o "Quina putada! Si el meu MacBook Air encara és un bebè i ja l'hauré de guardar al calaix".


Who's your daddy?

I què voleu que us digui, a mi tot plegat em fa molta pena i molt de fàstic. No fa ni dos anys que estàvem amb la febre de l'iPhone, ja precedida per la febre de l'iPod, i ara estem a tres hores d'entrar en la febre de l'iTablet o iSlate o iPad o com collons li diguin al final. Si ja de per sí la cultura maquera feia una mica de ràbia (sí home, aquella del "pago més per un ordinador idèntic al teu però jo molo més, encara que no obri el FinalCutPro en la meva puta vida") us haurieu de veure amb els meus ulls, col.leccionistes d'iMerdes. Representeu el pitjor del consumisme compulsiu i la superficialitat extremes. Matarieu a la vostre mare per un gadget de disseny amb el que sentir-vos a la última i encara us creureu millors que les petardes de classe mitjana que es prostitueixen per aconseguir una bossa de Louis Vuitton que no sigui d'imitació.

25 milions d'iPhones venuts fins l'any passat, em direu. I jo us respondré: Doncs 25 milions de gilipolles. iPunt!

34 comentaris:

Zoso ha dit...

Doncs crec que et puc avançar del que es tracta. Si no m'equivoco el que es presentarà avui es una especie de robot volador controlat per l'iphone:
http://www.youtube.com/watch?v=V3KrFV0-WFw
Ara que potser presenten el nou iphone-pod bionano, per incrustar-lo al cervell.

Senyor Merdevalista ha dit...

Miri, a mí els esnobs dels collons que estan que no caguen esperant que surti la darrera novetat a la llista d'Apple em donen ganes de reventar-los a canonades. Però el que sí li diré és que, fora d'aquesta merda, jo he decidit mudar-me dels PCs perquè n'estic fins la polla d'ordinadors amb sistemes operatius de puta merda on l'alternativa és l'autogestió per Linux. El Mac OS m'és senzill, puc fer tot el que feia abans sense que se'm pengi ni rebi missatges d'error, i tampoc no cal pagar una morterada, que els Macs bèsties no fan falta. No sóc dels que va per la vida pressumint de res. Només vull eficiència. Si això em converteix en un gilipolles, ho deixo al seu judici.

Senyor Merdevalista ha dit...

Per cert, els usuaris de l'iPhone em tenen fart amb l'aparell de marres i la seva manera de fardar-ne. Amb el meu Sharp de l'any de la quica ja en tinc prou. Truca i envia missatges? Doncs no cal res més. Quan peti ja em compraré un altre mòbil. Un puto iPhone ni en broma.

existència rudimentària ha dit...

que vols quet digui, posa'n un linux (que corre una versió modificada de unix), una torre / portatil de 600€ i tindras kualsevol tipus de mac, val que no és blanc ni és tan elegant... ah, i tampoc no porta la poma... doncs li enganxes cony! xD
des d'aki recomano fer boikot i comprar mobils xinesos amb wifi, bluethoot, lloc per posar 2 targetes sims, mp3 i memoria extraïble. ah, i el bluethoot no està capat, com als iphones. i tot això: pel mòdic preu de 120€
ah, aixo si, no es el mateix anar pel carrer am un iphone q amb un sciphone... però a qui collons limporta si fa el mateix, i apart porta android, q es gratis?

per sentit comú guanyaran els OS no propietaris amb el temps

Senyor Merdevalista ha dit...

Ep, sènyer Existència rudimentària, deixant de banda l'elegància d'un ordinador (que crec que no importa), ningú no em va advertir que això ho podia fer abans de comprar-me el Mac, i fa temps que m'hi vaig passar. De fet, cap dels meus amics informàtics no em va desanimar: al contrari. Va ser provar-ne un i decidir que era el que volia. El Linux el vai provar i no m'aclaria. Tothom té uns límits. La meva paciència amb els PCs es va acabar.

Anònim ha dit...

Jo sóc d'aquella gent que sempre s'esperen a que baixin de preu i millorin prestacions. Així, encara vaig amb casets i alguns compacts. Ja baixaran els mp3 de preu, tu.

Anònim ha dit...

O més ben dit, ja els regalaran amb la compra del súper, com amb les ràdios portàtils (m'he hagut d'esperar dècades d'ençà que es va inventar la ràdio, però ha valgut la pena l'espera).

Unknown ha dit...

Doncs a mi aquestes coses tecnològiques m'agraden.

Clar que jo sóc una mica això que en diuen nerd i geek —o de forma més nostrada 'tecnoionqui'— i sóc incapaç de viure sense una nevera amb connexió bluetooth o una tassa de vàter que no sigui multitouch. És per això que millor no em feu massa cas.

En tot cas: http://live.twit.tv/

Dr. Muerte ha dit...

Al·leluia! Llegir això que diu vostè tenint en compte que estic reclòs a pocs kilòmetres de la seu central d'Apple, i per tant de milions i trilions d'usuaris i-diotes em recomforta. Li escric des d'un portàtil PC de més de 7 anys (funciona com el primer dia) i el meu mòbil encara té la pantalla monocromàtica. Viure envoltat d'i-mbècils pro-Mac farà que cometi un disbarat gros... i serà culpa seva! (o això diré a l'FBI...)

Anacrònic ha dit...

l'unic bo d'Apple es poder-ne fer servir les tendes com a ciber gratuit, pel que fa a la resta, una pluja de foc i àcid sobre tots i cadascun d'ells.

Per cert, Senyor Merdevalista, l'informo que pot instalar-se el sistemes operatius de Mac en qualsevol ordinador. Tot i així repensis lo de Linux, les distribucions d'Ubuntu són fantàstiques i molt automatitzades :)

Unknown ha dit...

Jo la única cosa que tinc d'apple, és el meu gat. Li vaig posar Icat de nom.


Si algú li interessa, l'altre es diu Google.

Senyor Merdevalista ha dit...

Mercès, Anacrònic. Ubuntu, eh? Ho tindré en compte!

Anònim ha dit...

Uns anys abans, tots aquests compraven aspirines bayer a la discoteca, se les fotien coll avall amb aigua font vella i se't tiraven a sobre cridant: subidón! subidón! La prova de que tots aquests trastos no serveixen per res és que en diuen "gàtxets" per dissimular, si diguessin aparell que serveix per escoltar música, llegir llibres...la cosa fotria encara més pudor de socarrim.

Valero Sanmartí ha dit...

Jo sóc dels que pensa que Steve Jobs està al darrere de les vacunes contra la grip A.

Gran home, l'Steve. Els seus productes creen la necessitat. Un heroi del post-capitalisme contemporani. Bravo. I també hurra.

Baldrick Gargall ha dit...

Putes merdes tot plegat. Milions d'idiotes amb Iphones dels collons tot plegat per a trucar la mama que els hi pagui la factura. La gran majoría nomes porten un trasto d'aquests per a fardar. Els hi hauría de rebentar als dits, així Mr. Jobs podría patentar els "I-Mancos".

Anònim ha dit...

Escoltin, els que fan les andròmines d'apple són uns tarros i uns cracks. Tothom els imita i els copia. Lo de la roda de l'ipod per escoltar música va ser revolucionari i un enginy. Ara, no cal ser un esclau de cap marca. Però jo penso que ho fan ben parit i que tenen bones idees. Per què hi ha tants telèfons tàctils de mil marques, si no?. En el fons, imbècils ho som tots, no es deixin enganyar ni pensin que són lliures.
Ah, tinc un tel. normalillo de fa anys i un portàtil que pel que faig jo, fins que peti ja em serveix. No tenim Iphone però
tenim un Mercedes glk, i no és per fardar, és que s'hi va molt bé. Recordo un post d'algú de vostès que deixava a parir a tothom que tenia aquests cotxes. Nosaltres si hem d'anar amb un carro i un burro hi anem i no ens tallarem les venes per no tenir un cotxe guai, ja hi hem anat molts anys de qualsevol manera. El pitjor és creure't millor per tenir coses de marca, vaja, és d'imbècil total. Encara que això de posar a parir tot el que és xulo també és un pèl malaltís.

Molon labe ha dit...

Miri, possiblement els senyors de la pometa n'han fet un xic massa els darrers anys, però si tothom còpia la seva forma de fer i aparells (li recordo que els xinesos han fet un aparell idèntic al de mac i no pas un de diferents que és on radica la gràcia), miri personalment no crec que cap empresa hagi dissenyat i creat aparells (sense entrar en si són bons o no) com apple amb: imac, ipod, iphone... I per cert el Itab no deixa de ser un ebook (lector de llibres digitals), capaç de conectar-se a internet i baixar-se el correu i crec que fins i tot i amb un auricular es podrà fer servir de telèfon, i escolti, tenir un aparell que no necessiti de 4-5 minuts per arrancar i altres per connectar-se a una xarxa i que no ocupa massa espai i a més el puc fer servir de lector de llibres que vol que li digui... miri, si me'l regala li prometo fer una crítica ferotge del mateix...

L'illa dels monstres ha dit...

Totalment d'acord, la histèria que es produeix cada cop que treuen al mercat qualsevol producte blanc, bonic i amb una "i" al davant és, si més no, al·lucinant. Ahir a Cal Twitter tothom parlava de l'iPad, i és que Apple ha aconseguit una cosa tan bona com no necessitar de publicitat, només una presentació o algun rumor i tothom en va ple de comentaris que freguen l'onanisme. Una mica de tranquil·litat i de paciència, i tindrem productes similars d'altres marques a preus més reduïts. Encara que després potser no ens deixin entrar en segons quins cercles ullerespastístics.

En resum: la hipnosi del segle XXI té un nom: Apple

x ha dit...

fa mes d 1 any que tinc el e book de sony,...


em va be per cargar hi els llibres de sci fi en pdf i frikades de la web per poder llegir estirat al llit i no davant la pantalla del pc


apart per llegir no te refresc i es molt comode !

Sergi ha dit...

Em van regalar un e-book per nadal i encara no l'he ni obert. Tot el que comença per e- o i- és una merda.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

MacAgun l'Appluta no té perdò de Deu. Clar que pitjor hagués estat "Applendre pel cul"

Markutis ha dit...

@Baldrick Gargall: No s'imagina l'il.lusió desproporciobnada que em fa tenir algú com vostè de comentarista. Sé que només és un nom, però és tan mític que me la posa molt dura.

existència rudimentària ha dit...

A veure, Sr. Merdevalista, estic amb el senyor Anacrònic, jo mateix faig servir L'ubuntu Studio, no problemes, no pantalles blaves, no pago, tinc moltissimes aplicacions, i si he de utilitzar programari windows, plaf, també puc sense problemes.

Ah, i sense pagar un duro més que pel hardware. Que hauria de ser lo seu.

Salut

sànset i utnoa ha dit...

Jo seguiré llegint l'iDiari de tota la vida a l'iBar mentre em prenc un iCigaló.

iPunto.

*Sànset*

Valero Sanmartí ha dit...

Per cert, acabo de llegir que l'iPad dels trons no disposa de funció multitasca. Oséase, que no pots llegir el diari mentre escoltes música (per exemple). I tampoc té usb (ni disquetera!).

Castanya.

Baldrick Gargall ha dit...

Sr. Markutis, m'afalaga. Segueixi com fins ara i m'hi tindrá sovint al seu blog. Sé que no ho ha preguntat, pero segur que li ronda la pregunta pel cap, així que li respondre: Si, he tornat a menjar fems.

Remitjó ha dit...

No m'agraden les coses cares. A més un dia anava en el tren assegut al costat d'un imbècil que em va donar pel cul tot el viatge amb el seu itelefonet. Era abans de que es vengués aquí, així que el imbècil encara s'ho tenia més cregut.

Ara, que jo (vosaltres també cabronets) vaig dir un dia que no tindria mai mòbil... així que potser un dia em tragarè tot el que he dit hui.

Senyor Merdevalista ha dit...

Mestre Existència Rudimentària, li agraeixo l'ajut, com també a mossènyer Anacrònic. Si m'haguès enterat abans de l'existència de l'Ubuntu, potser ara mateix no faria servir Mac. Bon plantejament per al futur, doncs.

Per cert, tot apunta a que el bitxarraco que ha sortit, com diu mossènyer Valero, no té ni ports USB. Entre altres coses. I si no és multitasca... Al primer que li vegi un entre mans li clavaré una òstia, per mònguer. Decidit.

Salut.

Agnès Setrill. ha dit...

Jo em vaig quedar amb la radio amb oriculars, però el meu mòbil que te 3 anys, també te aquesta opció, vaja! no calia! És que tots som consumistes i a vegades sense ni voler.

Jo també trobo molt gilispolles a aquells que, cosa nova que surt, carrera per aconseguir-ho... Ai! quina necessitat deu suplir aquesta afició?

Modgi ha dit...

Com l'has liat, Markutis.

Què t'anava a dir ha dit...

Baldrick Gargall de comentarista!

Markutis ha dit...

@Modgi: Ara m'he perdut. A què es refereix exactament, senyor pollastre?

Albhert ha dit...

Com es coneix que no treballeu dibuixant 8 hores al dia davant d'ordinador, colla de mal parits. Si ho féssiu, com jo, tremparieu cada vegada que veiéssiu la pometa.
Al qui em digui que és el mateix dibuixar amb el freehandMX o treballar amb el photoshop amb una PC o un MAC, francament li dic: que el donguin pel cul amb una canya verda.

Unknown ha dit...

Això us agradarà, especialment al sr. Modgi, crec.

I no us perdeu alguns dels related videos.