diumenge, 22 de març del 2009

Carnassa

La polèmica suscitada en la meva anterior entrada sobre la fotografia publicada de Keyra Agustina m'ha fet plantejar intrínsecament el meu criteri estètic envers el gènere femení. A més, fa temps que no us dono carnassa. Així que he decidit fer un llistat aclaridor sobre la mena de mossa que em posa 'morcillón'. Ens posariem d'acord ràpidament en que n'hi ha de més boniques, però les femelles que vénen a continuació es podrien definir amb una sola paraula: MORBO.

Quants en té? 25? M'és igual. Aquesta mossa desperta el Josef Fritzl que porto a dins. La Lolita de Nabokov és una fan dels Jonas Brothers al seu costat. Directors de cinema d'Espanya, si esteu pensant en fer una altra pel.lícula sobre la Guerra Civil, ella és l'únic camí per a que la vagi a veure.

Què puc dir... Intèrpret de tontipop i, per a més inri, francesa. Aquest és un tema per una altra entrada, però tinc científicament comprovat que les gabatxes són les femelles que fan més bona olor del planeta. El cas és que la minyona sembla genèticament dissenyada per entomar un pam de carn.


Periodista d'esports d'Antena3 i del Marca, madridista acèrrima. Les seves fotografies haurien d'il.lustrar el concepte 'secretaria calenta' a qualsevol enciclopèdia.


Presentadora d'espais escombraries a la televisió catalana. Ex-gafapasta. Veu trencada i accent xava. Careta angelical i caràcter tímid inversament proporcionals als vestidets que exhibia sovint al Boquería 357 del 'sempre jove' Santi Millan. Qui fos productor o director de càsting! Morbo de culte.


Protagonista d'Scary Movie, Scary Movie 2, Scary Movie 3, Scary Movie 4 i d'Una conejita en el campus. La filmografia ideal per accentuar la seva aurèola de ximpleta lúbrica. Dissortadament, ja no és entre nosaltres. Blame the botox.

El pecat original. Senyora de dretes, madura, poderosa, intel.ligent i ambiciosa. La balena blanca del fetish. Com diu en Valero Sanmartí, una jabata que és fàcil imaginar-la posseïdora d'uns llavis vaginals amb genives i dents de serra.

Prenguin-se els adjectius rabiosa, tonta i pija, barreji's amb el concepte bessones i obtindrà una amorosida base per a les més salvatges i violentes fantasies sexuals mai creades per l'home.

14 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Eròtica del poder és el concepte del futur. Preneu nota.

Molt putes, molt tontes i molt pijes les bessones. Es mereixen descalificatius a l'altura de la seva intel·ligència: simples i sense fonaments. Ara bé, comparteixo el morbo visceral que li provoquen. És una sensació extranya: comença al fetge i acaba a la gola. És morbo no genital. És follar amb odi. El tema queda pendent per desenvolupar.

Subrrealista!!! ha dit...

Quantes mosses,jo encara afegiria alguna presentadora del telenoticies de la sexta,però la millor,sens dubte,Alizée,la meba debilitat...

P.D.:Aqui li deixo un link per disfrutar d´aquesta franceseta tant sexi...

http://www.youtube.com/watch?v=ceSxEjwXHcM&feature=related

Salutacions.

Unknown ha dit...

Jo encara li estic donant voltes al tema del cul de la Keyra aquesta... Però... però... Com collons es poden tenir tant separades les cames?? Dorm amb un pepino entre les cames perquè li quedi aquesta forma??


Bé... I ara reflexionaré sobre el post que ens ocupa...

Modgi ha dit...

Collons, Markutis! Escriu tant que no em dona temps ni a rétre-li fidelitat!

Sigui sincer, la Mària Valverde és a la Natalie Portman el que Los Hombres de Paco a Reservoir Dogs: pura imitació.

Posats a triar algú de l'Arucitys m'ho faig amb la Palenzuela. Les històries sobre la cocainomania de les bessones rivalitzen de tu a tu amb els germans Matamoros. Crégui'm, la cosa li sortiria molt cara.

Alizée...grrr!

Dr. Muerte ha dit...

Gairebé del tot d'acord... amb l'Alizee faria les perversions més ocultes del meu jo, ara, discrepo 100% amb la veu de cazalla de la Bergés. No suporto la seva veu, ni el seu riure, ni tan sols el seu nas! La resta 100% d'acord.

Anònim ha dit...

Algun dia hauré de fer la meva versió del post. El que passa és que semblaria que m'anés la necrofília, entre els Eskorbuto, l'Eduardo de Parálisis i tants altres.

Bueno, també posaria alguns futbolistes, entre ells en Goitia del Màlaga, que no havia vist fins avui. Quin home, verge santa, quin home...

Pare Bukkàkez ha dit...

Plenament d'acord: la clau és el morbo. Li donaré la meva opinió -no demanada- de cada una d'elles.

Valverde: No m'ompla massa. Però un, el te.

Alizee: La crema de la crema. L'everest de les lolitas. El monstre final del joc i, alhora, la princesa a rescatar. El topall del morbo.
Per cert, això de "tontipop" m'ha sonat al "subno-pop" que perpetren els cracks de Ojete Calor, una de les rames musicals dels Chanantes.

La d'Antena 3: Déu n'hi do. La desconeixia però passa de sobra el filtre.

La Bergés: No sabria si sodomitzar-la o fotre-li una tunda. Bé, sí que ho sé.

La Faris està bonota, però no em diu gran cosa.

I arribem a la Nebrera. Aquí sí que li he de donar la raó. Que l'altre dia veient un reportatge d'ella, em vaig sorprendre excitat. Totalment d'acord amb el sr. Sanmartí.

Les bessones: si a la bergés la tundava, a aquestes les atonyinava. És molt temptador afegir al currículum "trio amb les bessones del Arucitys", però no s'ha de ser egoïsta i cal eliminar tal escòria de la capa de la Terra.

Ah! I en Modgi ho ha dit: Natalie Portman. L'Alizee de Hollywood.

mcarbo2001 ha dit...

Jo com Kashna també reflexiono sobre l'espai que té entre les cames..

I com el Sr.Valero esmenta, l'eròtica del poder és el que les conecta a totes.

La meva modesta i santa opinió és que no m'esperava que a vostè li agradessin aquest tipus de dona.
Me les esperava més molsudes i potents i perquè no dir-ho, més guapes.
Amb la que discrepo TOTALMENT és amb la Lola Hernandez aquesta -gracies per nombrar com toca el jpg-. Miri el contrast que té amb la Sara Carbonero dels esports de la Sexta. No hi ha color..
Pel que fa a la seva tria,i només coneixent de vostè el que publica, crec que la Bergés li quedaria bé.

Cuidi's sinyor.

Markutis ha dit...

Mare_de_deu: No és vostè la primera que m'elogía la Sara Carbonero, però resulta que la Sara Carbonero és l'antítesis de la noia que m'agrada. Té la cara inexpresiva i freda, és la típica bellesa apol.línia que em deixa indiferent. Sovint m'adono que les dones admiren belleses gèlides com la Grace Kelly o la Susanna Griso que a mi no em diuen res.

No tinc res en contra de les dones potents, una Kim Bassinger, una Erika Eleniak o una Beyoncé tenen polvasso, però qualsevol que hagi llegit la capçalera d'aquest bloc s'haurà adonat que el meu ideal és Natalie Portman.

En el cas del post que ens ocupa, el tema prinicpal era el morbo. Ja sé que no són les dones més guapes del planeta, però a mi (i pel que veig als comentaris no sóc l'únic) m'estimulen molt més la imaginació.

Markutis ha dit...

@Valero: 'Follar amb odi' ha millorat el concepte que volia expressar.

@Subrrealista!!!: El videoclip és encara millor. És més simbòlic: http://www.youtube.com/watch?v=240S04eCCC0

@Kashna: Substitueixi pepino per una altra cosa i crec que ho tenim.

@Modgi: Els caps de setmana laborables donen per molt. No coneixia aquesta faceta de les bessones Arús, però ben pensat donen el perfil. Natalie Portman juga una altre lliga.

@Doctor Muerte: Com ens agrada menysprear el producte autòcton...

@iaia: No prefereix Aitor Ocio? És un clàssic en els webs homoeròtics. Espero amb candeletes la seva versió de l'entrada.

@Pare Bukkàkez: Vostè i jo si ens coneguessim ens barallariem per les mosses, em temo.

@Mare_de_deu: Ja li he respost abans individualment, com per altra banda es mereix, però m'ha quedat una pregunta per curiositat: perquè diu això de la Bergés i jo?

Anònim ha dit...

"tinc científicament comprovat que les gabatxes són les femelles que fan més bona olor del planeta"

He tingut la mala sort que totes les franceses que he conegut -qui diu conèixer, diu de vista-, feien olor a Gauloisses, fastigós.

La Nebrera té MOLT morbo, però ja té 48 tacos, i això és un poc massa. Però no li diria pas que no...

sr. Manel ha dit...

AIxo de les senyoretes de l'Arus... només estan per quan al camara li surt dels ous (mai millor dit) enfocar una pitrera. A mi si m'enfoquessin només els ous no se com reaccionaria...

... ha dit...

Alizee brrrr, malito me pone...
La resta les desconec a excepció de la Susi, de la que ja vaig dir el què en posts anteriors. Em solidaritzo amb en Muerte.
Salut!

Anònim ha dit...

No no, em quedo amb en Goitia. Crec que m'he enamorat, cada dia m'agrada més. Buffff....