dijous, 26 de març del 2009

¿Quién quiere ser original?

Fa poc he vist per fi Slumdog Millionaire i he de dir que em sembla una afusellada de Cidade de Deus barrejada amb la fantasia edulcorada i moralitzant de Big Fish. O sigui, un 'trunyo'. Però resulta que s'emporta 8 Oscars i que ha recaptat una milionada arreu del món. És evident que a la gent se li'n fum que li encolomin refregits que es repeteixen. Ben pensat, això explicaria l'èxit dels bars de menú.

El més sorprenent de tot és que no fa ni 6 anys que es va estrenar la cinta brasilera de Fernando Meireles, a la que Hollywood no va premiar amb cap estaueta tot i ser infinitament superior a la que ens ocupa i estar nominada en quatre categories (millor director, millor guió adaptat, millor muntatge i millor fotografia) per a les que SÍ han premiat la pel.lícula de Danny Boyle. Al.lucinant. Per aquesta mateixa regla de tres, proposo a l'Academia del cinema espanyol que deixin descansar una mica a en Garci i presentin als Oscars de l'any vinent un 'remake' d'Slumdog Millionaire. I com més s'assembli, millor. Els hi ho posaré fàcil:

En el paper de presentador cabronet del concurs......un home Chanante.En el de noi entranyable que de tant bo té dues hòsties...

...un altre que definitivament les té.


I en el rol de noia de carrer que prospera a base de vendre el seu cos...

...en realitat serviria qualsevol parent femenina dels Chunguitos.
L
Per anar bé i no fer curt de moralina, la pel.lícula l'hauria de dirigir Fernando León de Aranoa i per aconseguir les localitzacions n'hi ha prou amb fer una trucada a Cuatro i demanar que ens passin amb la redacció de Callejeros. Un èxit assegurat, escolta!

10 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Pobre Raul Cimas! No l'impliqui en projectes que el desacreditaran totalment!

Per cert, el felicito per la remodelació del blog i per donar la cara. Ha desaparegut la seva llista de tasques pendents: ara ja és blogger. Significa això també que si poso la tele ara veuré a la caterva del PSC amb les maletes facturades cap a Madrid? Digui'm que sí.

Unknown ha dit...

Ja ha conseguit follar-se a la Natalie Portman?? doncs si que abandona aviat!

no puc estar més d'acord amb vostè... quina decepció de pel·lícula.

PD: m'agrada la nova imatge del blog.

Modgi ha dit...

Caram, Markutis! No sabia que vostè també era un guitar jirou. Sembla el robert johnson de la rumba.

Jo no he vist slumdog millionaire perquè sabia que em cagaria en la puta.

Raul Cimas m'incomoda d'allò més.

Anònim ha dit...

Aquest de la foto sí que ets tu...?

Markutis ha dit...

@Valero: Tant de bo, Joan, tant de bo... A Raul Cimas l'he vist en alguns gags on es desacredita ell solet.

@Kashna: Si hagués aconseguit això que vostè diu, en aquesta mateix bloc ja hi hauria una entrada explicant-ho amb tot luxe de detalls.

@Modgi: El meu talent amb les sis cordes és comparable a un menú d'El Bulli: poc i de mal gust. Més que res buscava una imatge suficientment pedant i vergonyosa per il.lustrar l'esperit d'aquest bloc.

@iaia: Deixe-m'ho a la imaginació de cadascú. Igual que la faldilla del seu avatar.

mcarbo2001 ha dit...

Apreciat Markutis, a la parròquia ens l'imaginavem gafapasta dels bons,ja tarda en fer-se'n unes...
Tema guitarreta... bé, crec que en algun moment d'inflexió de la seva vida es va animar...espero descobrir-lo en un post de "megalomania". Jo, que no he passat de tocar el noi de la mare amb la puta flauta dolça.

Cuidi's durant tots aquests mesos que una se'n va a currar. Intentaré estar al dia, però amb el ritme d'actualitzacions que em porta em sembla una mica complicat...
lo dit, bon estiu senyor markutis!cuidi's!

sr. Manel ha dit...

A mi el jove repelent d'Slumdog em recorda més al jove repelent de los Serrano...

http://www.foroswebgratis.com/fotos/3/5/4/3/9//387868posando%20%20guille.jpg

No faig referencia a la seva "sortida d'armari de l'anonimat bloggil" perquè jo valoro als bloggers pel seu interior. El fisic no m'importa...oi que es bonic??

Anònim ha dit...

No deixis les coses a la imaginació de la gent: Per això el món és ple de psicòpates...

Markutis ha dit...

Doncs au, jo li confesso que sí sóc jo i vostè ja es pot aixecar la faldilla.

Gandhara ha dit...

bua! m'acabo de fer petitissima llegint el teu comentari de la peli.
em queda molt cinema per veure...

a mi la pel·li em va agradar, tot i que podria sotasignar allo que escrius... ara bé: no és tota la cultura, el cinema, la literatura... refreguit de refregits??? pel que fa als arguments de les històries segur que podriem fer una llista curta i encabir-los tots:
el viatge, la recerca de quelcom, el bé i el mal, les confusions... buscaré un article que un cop ens va passar un profe de grec... els arguments de la gran majoria de pelis resumits en una breu llista... i encara diria més... senyor dupont, tots sortien dels mites grecs o la iliada... ves, no me'n recordo...

això no treu que tinguis raó... suposo que això dels oscars és ben podrit, com moltes coses d'aquest món...