dimarts, 24 de març del 2009

Mala folla

Encara no fa una setmana que l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, va criticar en una roda de premsa als mitjans de comunicació per les especulacions amb els fitxatges de cara a la pròxima temporada i concretament va etzibar a El Mundo Deportivo per la seva portada del 18 de març i el seu constant acarnissament amb Samuel Eto'o. No deu haver caigut gaire bé aquesta crítica tant directe al tebeo de Can Godó, que no passa pel seu millor moment de popularitat i darrerament no ha fet més que ficar la pota amb les seves campanyes anti-Laporta/pro-Rossell i anti-Eto'o/pro-Ronaldinho. Tant és així, que d'aquella roda de premsa Mundo Deportivo només va publicar una referència de l'agència EFE i avui a la seva edició digital (desconec si també a la impresa) han publicat aquesta noticia:

PEP DESCONECTA EN EL CONCIERTO DE JASON MRAZ

El técnico vio en directo al cantante americano

Redacción - 24/03/2009 3:00

Pep Guardiola aprovechó la jornada festiva que concedió ayer a sus jugadores para desconectar por unas horas del fútbol y disfrutar de la música. Conocida su afición por el grupo inglés Coldplay, que incluso suena en el autocar del equipo, el técnico azulgrana disfrutó ayer en direto de la música del cantante norteamericano Jason Mraz.
Guardiola acudió a la sala Razzmatazz acompañado de su compañero y de unos amigos y disfrutó del nuevo disco de Mraz 'We Sing! We Dance! We Steal Things', que está obteniendo un gran éxito en todo el mundo.
Sus canciones suenan continuamente en las principales emisoras de Estados Unidos y su popularidad ya ha empezado a traspasar todas las fronteras. Prueba de ello es que tanto en los concierto de Madrid como de Barcelona, Jason Mraz consiguió llenar.
Después de disfrutar de uno de sus hobbies preferidos, la música, Pep Guardiola regresará hoy al 'tajo'.

La noticia, que ha romangut penjada a la web des de les 3 de la matinada fins les 3 de la tarda d'avui, ja ha sigut modificada i s'han esborrat tots els comentaris dels usuaris que havien advertit el detall. Estranyament, a hores d'ara també ha sigut desabilitada la possibilitat de comentar. Errata innocent? Els meus collons!

6 comentaris:

sr. Manel ha dit...

Álguns periodises só bastant inutils. Jo fa poc vaig veure al "¡Hola!" un reportatge que deia: "Falete, el hombre que ha reinventado la copla". I tampoc han rectificat...

Valero Sanmartí ha dit...

L'orientació sexual d'en Pep és encara motiu de controvèrsia a les espanyes. Un amic meu de Madrid, molt fan de l'Aléti, va dir-me: "¿Per Guardiola? ¿Pero ese no era del club del pepino?".
Crec sincerament que aquest és un sentiment/impressió generalitzat inclòs entre aquells rivals del Barça que no professen un odi furibund envers el club.

Pare Bukkàkez ha dit...

Doncs jo me'l fo... Ai no, no... perdoneu.

Modgi ha dit...

Són de sobres coneguts els rumors que corrien entre bambalines a l'època del dream team segons els quals en Bastè feia servir les seves habilitats orals per 'descarregar-li l'estrès' al 4 blaugrana.

Aquest és l'entorn de merda que tenim.

Pare Bukkàkez ha dit...

Caram, sr. Markutis, així m'agrada, que dongui la cara. No com aquests fills de puta que s'emparen rera un nick de mer... oh, wait!

D'això... la capçalera... discreteta, eh?
Trobaré a faltar la llista de compra.

Markutis ha dit...

Una capçalera descomunal per a un ego descomunal, Pare. Què li haig d'explicar a vostè del pecat capital de la vanitat...