dimarts, 12 de maig del 2009

Farsants

La meva persona preferida del día és un senyor que es diu Jonathan Guisado. Una tarda que va veure Forest Gump després d'una mala migdiada el noi va proposar-se batre el rècord Guiness de córrer sense descans. Que també parlem-ne d'això, perquè té collons que una marca de cervesa que més que emborratxar atipa es dediqui a patrocinar proeses físiques d'aquest calibre. L'objectiu d'aquest vedell era córrer sense parar durant 5 dies i cobrir una distància de 900 quilòmetres en 120 hores, superant així la marca d'un grec que en va fer 823.


El repte va tenir el seu inici ahir a les 12 del migdia... i ha finalitzat AVUI a primera hora del matí, quan després de recórrer els primers 100 quilòmetres Jonathan Guisado ha hagut de parar per unes molèsties als abductors degudes al canvi de postura per unes butllofes als peus.

Sé el que esteu pensant perquè és el mateix que he fet jo: M'estàs dient que t'has preparat físicament per córrer durant cinc dies seguits i no se t'havia passat pel cap la possibilitat de que et surtin butllofes als peus? Feia falta fer venir expressament a dos jutjes per certificar això? Era necessari buscar patrocinadors als que arrossegar amb tú a la més ignominiosa de les vergonyes? I la resposta a totes aquestes qüestions és un sí rotund. Un món en crisis i devorat per l'atur està necessitat d'herois i gent disposada a treballar pel país, i Jonathan Guisado apareix a les nostres vides per omplir el buit laboral i existencial que va deixar David Meca.

Investigant sobre el personatge (i quan dic investigar vull dir teclejar el seu nom al buscador del Google) he descobert que no és el primer cop que aquest anti-heroi postmodern reclama la nostra atenció. Fa 6 mesos ja va fer una contribució inestimable a la recerca de la nena Mari Luz caminant 230 quilòmetres de la seva Còrdoba natal fins a Huelva en 48 hores vestint una samarreta impresa amb el Diseña tu moda. Un gest que va animar i aplaudir la familia de la desapareguda. Per a ells vagi un alt percentatge d'aquesta nova proesa.

Moralletja: Iker Jiménez, Jesús Calleja i Álvaro Bultó ja tenen un altre amiguet que introduïr al club dels venedors de motos.

7 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

vamos, que en lloc de cobrir-se de glòria s'ha cobert de butllofes. estarà entretingut una bona temporada treient-se pell morta (gran esport, pot batre el rècord del món de pell morta extreta d'uns peus)

Unknown ha dit...

Es pot dir que ha estat un «desa-guisado».

I després d'aquest penós acudit em podeu partir a la cara.

L'illa dels monstres ha dit...

m'acabo de fer fan de Pere Llufa

Valero Sanmartí ha dit...

Això de córrer per la Mari Luz fa la pinta de ser una excusa barata pel propi lluïment del paio, que deu aprofitar cada desgràcia que veu per defensar-la a base de maratons.
Totalment exterminable.

Unknown ha dit...

La gent té molt temps lliure, que si ara m'en vaig a fer un maratón, que si ara vaig a deixar de respirar durant 10 minuts, que si ara creuaré l'atlàntic nadant... Poseu-vos a currar i dexeu de fer el burro!

Pare Bukkàkez ha dit...

S'hauria d'esforçar moltíssim, aquest payo, per superar l'odi i violència que em provoca en David 'Publi-Tatoos' Meca.

Anònim ha dit...

Good fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.