divendres, 15 de maig del 2009

Filosofia

Hi ha dies que directament són una merda, dies en els que ja res pot sortir bé perquè la teva actitud és negativa. I quan les forces desconegudes que fan girar la vida detecten aquesta debilitat es llencen sobre el teu coll com una colla d'irlandesos sobre la birra el dia de Sant Patrici. En dies com aquests, m'agradaria ser més com ell...

10 comentaris:

Josep ha dit...

I a mi. O com ell, o com els guionistes de la pel·lícula.

Gran fil, per cert.

Unknown ha dit...

;)

Anònim ha dit...

Algú que vulgui fer la bona obra del dia i explicar a aquesta pobra iaia de què va aquest vídeo i qui és aquest paio?

Markutis ha dit...

És un fragment de The Big Lebowski, dirigida pels germans Cohen i protagonitzada pel Jeff Bridges, i aquesta és l'escena final de la pel.lícula. Reconec que sense haver-la vist, el post pot resultar críptic.

En Josep, per exemple, em temo que ho ha entès a la perfecció. Per cert, ja li comunico que ben aviat ens veurem a la cua de l'INEM.

Modgi ha dit...

El Nota, un dels millors personatges de la història del cine. Per cert, no s'amoinïi, Markutis. Tard o d'hora, el sistema trobarà una altra forma d'explotar-lo, com passa amb la resta de gent intel·ligent.

Josep ha dit...

Benvolguda Iaia Punka:
si vostè vol gaudir d'una bona estona de DVD, visiti el seu videoclub i llogui-la.

Per cert, avui he portat a pasturar el nostre estimat Sergi BR i he observat que la seua regressió a l'adolescència és brutal. Cal trobar-li una femella urgentment.

Benvolgut Markutis:
s'albiren canvis laborals? Ens pot vostè donar més detalls?

Unknown ha dit...

Potser podriem quedar tots junts per anar a l'Inem!

jo porto la cervesa!

Anònim ha dit...

Josep: T'has parat a pensar què en pensa el jefe que vol ser blogger que facis servir el seu blog com a casa de contactes?

Markutis, gràcies per l'aclariment i per l'spoiler dient-me que és el vídeo final...

Josep ha dit...

Benvolguda Iaia Punka:
tots sabem que és per a una bona causa. El nostre Sergi BR s'ho mereix.

És el cinquè o setè Món, la manca de sexe també requereix la nostra solidaritat.

Markutis ha dit...

@Josep i iaia: Perdó, deu ser culpa meva per no haver penjat el cartell a la porta, però les normes d'aquest xiringuito exigeixen que en cas de presència femenina l'autor es reserva el dret de cuixa.

Estopa gratuïta (Bonus Track): Pel poc que he llegit d'en SergiBR la seva abstinència sexual em sembla una conseqüència natural.

@Modgi: Gran frase. Vostè si que sap animar, collons!

@Kashna: Si té ganes de vida social i d'emborratxar-se no li calen aquestes excuses. Per l'amor de Déu, que és una dona! Només li cal un glaçó per a que la convidin tot.