diumenge, 31 de maig del 2009

Passió/Melancolia

Fa tan poc de l'última vegada... I ja et trobo a faltar. Aquell darrer cap de setmana que vaig escaquejar-me de la feina per veure't i que recordo tan vívid no fa més que empitjorar les meves ganes de repetir una vegada i una altre. Saber que passarem gran part d'aquest estiu separats em destrossa. Sé que em comparteixes amb d'altres. Fins i tot m'he assabentat que aniràs de vacances a Sudàfrica i ruquejaràs amb aquells que tant detesto, però m'és igual. Tampoc m'importa que siguis més gran que jo. T'estimo perquè em fas sentir viu i al teu costat em sento millor del que sóc. La teva absència em deixarà un buit que res més pot omplir. Però tornaras, i quan ho facis t'estaré esperant, com sempre, desitjós de rebre el que vulguis donar-me, encara que sigui el menyspreu i les engrunes d'altres voltes. No em sap greu admetre que sóc addicte a tú, perquè sovint la meva felicitat depèn de com em tractes. Torna aviat, per favor.I per superar el disgust, em prendré una setmanade reflexió .

7 comentaris:

Anònim ha dit...

collons. ara ja sé per què ens matxaquen tant amb el futbol. per culpa de persones com vostè!

Valero Sanmartí ha dit...

Jo conec gent que suplirà la mancança amb sessions interminables de Pro Evolution Soccer.

Pare Bukkàkez ha dit...

És el Pro-Evolution al futbòl, el mateix que la masturbació al sexe amb parella?
Ànims, que no n'hi ha per tant. Si s'ha acabat amb un triplet!
Que extrapolant-ho al sexe és com acabar la temporada de follar amb un trio o una orgia! Què més vol?

Anònim ha dit...

Doncs ja en som dos, tu.

Jo també el trobaré a faltar, tot i que aquest període d'absència serveix per agafar-s'ho després amb nova il.lusió i més ganes.

Diuen que les absències serveixen per això, però... joder quina merda, eh?

Pensa en els tornejos que hi ha entremig, en els fitxatges, en les estades de pretemporada... Ja sé que no és el mateix, però et servirà per no sentir-te'n tan allunyat. A mi és el que em tocarà fer, si més no. Quin remei.

Jo també espero que torni.

sr. Manel ha dit...

Però què diu sr. Markutis! Aquest estiu tenim Copa Confederacions! La furia roja! La leyenda continua! No veu informativos telecinco??

bule ha dit...

tranquil, d'aquí un mes començaran el Teresa Herrera, trofeo naranja i més merdes per passar el temps

Vironer ha dit...

Miri que m'havia pensat que era un escrit bujarra!