divendres, 14 d’agost del 2009

Rebequeria

Hi ha persones que em fan molta ràbia i, d'entre les que superen aquest concepte per elevar-lo a un nou nivell de rebuig, aversió i malvolença en mi, ningú com la Lady Gaga. Aquesta truja a la que instintivament odio de manera cerval i amb totes les meves forces és la demostració patent de que la civilització occidental camina cap a la degradació més absoluta. I per si això fos poc me la foten pels ulls a cada moment que em descuido.

Tanta és la seva necessitat de cridar l'atenció que de tant en tant no se'n pot estar de declarar a la premsa alguna gilipollada que suposadament ens ha d'escandalitzar i d'aquesta manera contribuir a l'exhaltació de la seva figura polémica i egomaníaca. Primer que si vaig sense pantalons a la tele perquè la meva àvia és mig cega i només distingeix la claror de la meva pell, després que si sóc bisexual i això em fa megacool. Ara va dient pel món que en realitat és hermafrodita i que disposa de genitals femenins i masculins alhora. Mira, guapa, l'únic que m'interessa d'aquesta noticia és que si fos veritat es duplicaria la diversió de practicar-te la castració i l'ablació del clítoris en la mateixa operació quirúrgica i, de pas, evitar que et reprodueixis.

Hi ha tants motius per agafar-te fàstic, que el fet que tinguessis una polla atrofiada penjant de l'entrecuix hauría de ser la menor de les teves preocupacions.

- Em cago en la teva actitud d'estrella rebel.lada contra no se sap ben bé què.

- Em cago en la teva música electrònica de merda sense cap valor estètic ni artístic.

- Em cago en els teus videoclips de Madonna wannabe (m'he documentat breument al youtube per a fer aquesta afirmació i ha sigut molt dur).

- Em cago en la comunitat gay que t'ha encumbrat com una diva. Per cert, lo vostre comença a ser imperdonable, senyors que perdeu oli: Cher, Madonna, Monica Naranjo, Lady Gaga... Ja sé que us agrada donar pel cul, però tant?

- I em cago en els teus aires de grandesa i la pretenciositat de tot el que t'envolta, filla de puta.

No estàs bona, no cantes bé, et penses que sí però no saps ballar, ets hortera per vestir i fins i tot per fer la guarra. Ets 100% exterminable, collons! More't ja!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons, però d'on treus aquests personatges? Poc que n'havia sentit a parlar mai d'aquesta tiparraca!

I jo que em pensava que lo meu -escoltar Bebe en un bar asturià que tenien els 40 latinos- era odi...

Unknown ha dit...

Però iaiapunkarra... digui'm per on es mou criatura, que hi aniré jo també per estalviar-me tant de sufriment!!!


i grandiosa la reflexió dels gays... per ser gay s'ha de ser hortera amb mal gust musical o què?

Modgi ha dit...

Torna el markutis odisfèric per la porta gran! La lady braga serà la pròxima ana garcia obregon. Quina fascinació per lo kitch, hosti!

Pol ha dit...

No diré res més:

http://evilbeetgossip.film.com/2009/01/29/lady-gaga-nose-job-yes-or-no/lady_gaga_nose/

CusCus ha dit...

Jo suporto la iaiapunkarra, qui és aquesta paia? D'on traen aquest bestiar, senyors odisfèrics?

Dr. Muerte ha dit...

Ai senyor Markutis que m'ha fet venir salivera amb el post... una doble castració/ablació clitoridiana.. ooooh.... el meu somni fet realitat! i si se li fa a aquesta poca pena i sense anestèsia ja em puc morir tranquil!

Markutis ha dit...

@iaiapunkarra: Això és el que més admiro de vostè, que es mantingui tan pura de la contaminació externa. No canvii mai, iaia. Per molt que li digui el jovent, no hi ha res que valgui la pena fora del seu món conegut.

@Modgi: Si això li ha semblat un retorn a l'odisfera esperi's a llegir el següent post que tinc pensat publicar. S'escriu sol, però vull deixar passar uns dies per evitar que la ingent quantitat d'escuma que em surt per la boca fongui els circuits de la meva màquina d'escriure amb cables (A.k.a. ordenyador).

@Kernel: A part del seu físic tampoc li agradava el seu nom (Stefani Joanne Angelina Germanotta) i es veu que se l'ha canviat oficialment per Lady Gaga. Si això no és estar malament del cap... Pel que sembla, la nana aquesta tenia un trauma amb la seva propia existència i ha decidit martiritzar-nos a la resta amb un nou personatge.

@CusCus: Li juro que la paia aquesta em persegueix. És un cas similar al d'aquest altre noi:

http://www.youtube.com/watch?v=rnv_wDWwD7c

@Dr.Muerte: Li reconec que no vaig poder evitar en vostè mentres escribia aquesta frase.

Anònim ha dit...

Entre les cames Lady Gaga hi ha més rabo que en tota l'odisfera junta. És un travestorro, home. I si això ja fa fàstic (i angunia), a sobre és subnormal.

Albhert ha dit...

Jo només diré:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=attention+whore

bule ha dit...

S'ha d'enviar un comando urgent a la central de la MTV o aquestes merdes ens cobriran a tots.

Pare Bukkàkez ha dit...

Ufff.. Oh... sento tan odi que no em surten els comentaris!

On estan els franctiradors a sou i demés sicaris quan se'ls necessita? O com a mínim un fan desenganyat i boig amb un revòlver!

CusCus ha dit...

Oh, veig que avui l'Escolar (sanctasanctòrum de la progresia ibèrica de parla castellana i del socialisme jove-bon-rotllo-mudarnillu) en parla. Us ho deixo, però és només per a ments mudarnillas: http://www.escolar.net/MT/archives/2009/08/la-verdadera-historia-del-pene-de-lady-gaga.html

Dit això, segueixo sense saber qui és aquesta paia i començo a no tenir ganes de mirar-ho.

Josep ha dit...

Quan fer ràbia esdevè un ofici. I una font d'ingressos.

Blogger ha dit...

Find out how 1,000's of individuals like YOU are making a LIVING by staying home and are fulfilling their dreams TODAY.
GET FREE ACCESS INSTANLY