dilluns, 28 de desembre del 2009

Vull ser guionista

Els que seguiu aquest bloc des del principi ho sabeu del cert i la resta ho intuíeu. Vullserblogger és obra d'un altre guionista frustrat que s'esbrava a la blogosfera. I tenieu raó, però la paraula clau és tenieu. Perquè un servidor abandona momentàniament l'univers wannabe per passar a la categoria de creador de parides professional.

Els darrers 15 mesos m'han servit per recuperar allò que creia haver perdut fa 3 anys: les ganes d'escriure. I ha sigut una gimnàstica meravellosa per atacar projectes que tenia aparcats amb forces renovades. Mentiria si no admetés que alguns dels blocs odisfèrics també han sigut una inspiració, tot i que ja us aviso ara que tant jo com el meu advocat ho negarem en el futur.

Sóc conscient que hi haurà qui pensi que m'estic emocionant massa, que no hi ha per tant. En el mes i mig que fa que sé que un guió meu es portarà a la petita pantalla m'ha donat temps per reflexionar en com enfocar la noticia, fins i tot si calia explicar-la o no. Al final he arribat a la conclusió de que el gran motiu de fer-ho públic és acomiadar-me. Sé que el senyor brillant compagina el bloc i la feina a la perfecció, però al no ser jo tan brillant i començar pràcticament de zero en un món en el que encara he de demostrar moltes coses em veig obligat a escollir.

I ara la pregunta del milió: què ha passat exactament? Doncs ha passat que sembla mentida però enviar guions esbojarradament de vegades funciona. Passa que algú ha decidit comprar-me una història per a convertir-la en TV movie. Passa que això no em farà ric ni res que se li assembli però m'ha permès entrar a treballar a una productora. Passa que al setembre de 2010, si no hi ha imprevistos, podreu veure el resultat del meu debut com a guionista. La Central 2, pròximament a les seves pantalles.

18 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Que curiós que publiqui el seu triomf el dia dels innocents...

sr. Manel ha dit...

La Central 2 directament una tv-movie? No serà ni tan sols una pel·lícula pel mercat del DVD? Si fins i tot La Sirenita 2 (i la 3) han sigut comerciades! La vida no té sentit... vaig a suicidar-me.

Modgi ha dit...

El guió d'Avatar també és seu?

Unknown ha dit...

No volíeu dir La Casa de la Pradera 2.0?

Valero Sanmartí ha dit...

Quina innocentada. Mira que voler-nos fer creure que havies arribat a guionista professioal sense xupar cap polla!

Anònim ha dit...

Els comentaris sobre La Central demolidors. N'hi ha un que li posa un 3 per pena.

Sergi ha dit...

M'ha donat ànims per seguir confiant en el meu guió de Loca academia de policia 8.

Dr. Muerte ha dit...

Hòstia! haver triat quelcom amb més d'un 2 a les crítiques. Així potser hauriem cregut que realment té un objectiu com cal, i no pas la merda aquesta (pel que diuen les crítiques, no pas jo que no l'he vist ni penso fer-ho) de "la central". Pare Bukkàkez rules.

sr. Manel ha dit...

Podríem acceptar entre tots el repte de fer una "La Central2". Seria un bonic homenatge pel nostre mentor! Ell ho va fer en 8 hores! No hi ha ous (la típica frase per provocar el personal).

Unknown ha dit...

Jo sóc santa innocència... estava apunt de trucar-lo per telèfon quan he obert els comentaris i m'he adonat de la innocentada. Doncs ara ja no el truco fill de puta! no es juga amb les il·lusions de les persones!

Al menys em queda que no he sigut la única que he caigut, jejeje

CusCus ha dit...

No Kashna, no. Jo també anava a fer un comentari ací per acomiadar-me del blog que m'ha entretingut matinades insomnes aquí lluny de casa.

mcarbo2001 ha dit...

puto pare Bukkàkez... el cabrón està en tot

Pare Bukkàkez ha dit...

No és que no m'ho cregués, ni era la meva intenció despreciar el talent de l'estimat Markutis donant el seu triomf per impossible, però això d'abandonar el blog i sobretot, publicar-ho el 28 de desembre, feia certa olor. De totes maneres, no estava segur de res i preferit deixar un comentari amb peus de plom.
Per altra banda, el tema La Central 2 m'ho havia pres com una conya i no pas que ho digués en sèrio. Ni m'hi he parat a pensar, en aquest punt.

De totes formes, molt ben jugat per part seva, Markutis.

Què t'anava a dir ha dit...

Doncs jo me l'he menjat doblegada fins i tot llegint les crítiques de La Central. Ha set el Pare Bukkàkez el que m'ha fet obrir els ulls.

Markutis ha dit...

Ah, vale, que el Markutis és tonto, no? Clar, com que el Markutis no fa gràcia ni sap escriure i ho publica el 28 de desembre no pot ser que algú el contracti com a guionista, no?

Vendetta!

Anònim ha dit...

M'he perdut...

Pol ha dit...

No apareix ni a les cerques de Torrents o ED2K, (lo qual ja diu molt de la peli).

Alguna ànima caritativa té els links per descarregar-la?

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es