dimecres, 4 de març del 2009

Les aparences enganyen

Sé que fa poc us vaig alliçonar amb una entrada que parlava tot just del contrari. Qui collons us ha dit que haig de ser coherent? La nostre vida diària està trufada de falses aparences, i aquí en teniu les proves irrefutables.

Que no us porti a engany el seu rostre simiesc ni aquest posat de beneit. Porta 70 programes consecutius humiliant als seus rivals del Saber y Ganar, on ja ha guanyat 60.000 euros.

D'entre totes aquestes jovenetes tailandeses integrants d'un grup de pop, quina d'elles dirieu que és un home? Heu encertat.

Està gordo, és un borratxo, un masclista, fot els petons amb un pam de llengua fora i no se l'entén quan parla, però és un sex symbol. Es va presentar a Granjero busca esposa, va magrejar a base de bé cadascuna de les dues candidates i a l'hora d'escollir va dir que es mereixia una dona millor. Una d'elles, contra tot pronòstic, va acceptar ser la seva 'follamiga' i el va acompanyar a l'últim programa, on es reunien tots els granjers i les seves escollides. En un descans del rodatge, el tio es va embolicar amb una russa que venia amb un altre granjer.

És el president de la Generalitat de Catalunya.

Aquest anunci s'ha arribat a emetre a la televisió dels Estats Units.

7 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Malparit! Ha fet tambalejar la meva virilitat. Per que aquestes cantants, són totes Kinders Sorpresa, oi?
En Josep ens ho dirà, si no.

El granjer aquest, és un mestre. Fartar-se de pernil i vi en un bonic paller, mentre les dues pècores es despellejen, no està a l'abast de tothom. I endur-se la russa de l'altre granjer, va ser la cirereta. Sí senyor!
Jo, el que mataria a cops d'aixada, és el basc mig calb, el del "fletxazo". En dues setmanes ja estarà tundant la seva muller.

Ah! I ja que estem, estic neguitós esperant les futures Intervius. Quantes creu que hi apareixeran, de Granjero? Mínim tres.

Valero Sanmartí ha dit...

Impagable quan aquest exemplar de "deep-spain male" es lia amb la rusa i la Luján li diu "creo que estás con la chica de otro granjero" i el molt sabatot va i li diu "sí sí, la ruza". La Luján protesta "¡pero si no sabes ni su nombre!" i el pavo té les santes criadilles de contestar "el amor nontiende de idioma".

Josep ha dit...

és molt fort: talen un arbre només per a treure'n suc... cruels!!

Per cert, algú sap on puc un disc d'aquestes noies? I on faran la propera gira?

Josep ha dit...

Per cert, algú sap on puc comprar un disc d'aquestes noies? I on faran la propera gira?

(ja no sé ni escriure)

Markutis ha dit...

@Pare Bukkàkez: No posaria la ma al foc de que la valenciana aquella que té un fill no hi hagi aparegut ja a l'Interviu. A mi el basc em feia gràcia, típic exemplar de gudari. Efectivament, totes tenen sorpresa.

@Valero: El millor moment de la nit va ser quan va justificar no quedar-se amb cap de les candidates perque "mi corazón aún mana gotita de zangre de amó por otra muhé". Quin cafre més meravellós!

@Josep: No descarti que la gira passi pel Caribe Caliente. Ja ho diuen que el suc de poma enmascara molt bé el gust de la llet humana.

Modgi ha dit...

Dec ser l'únic de tots vostès que no veu "granjero busca guineu". Començo a estar preocupat. Bueno, no. En realitat me la sua.

D'altra banda, el travestisme està tornant per la porta gran. Espero que la bibi andersen tingui la seva tita guardada en un potet de formol per re-implantàr-se-la.

Markutis ha dit...

Senyor pollastre, no sap el que s'ha perdut. D'aquí a no gaires mesos començaran la segona edició del programa, però ja no serà el mateix.

El travestisme no ha passat mai de moda. Només cal que surti de casa per carnaval, que el convidin a un comiat de solter o que repassi els videos domèstics del Pedro J.